Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vinerea viitoare va rog sa nu va programati nimic, deoarece planuim sa organizam un War 2 V 2, Avispa Rifa & SF Taxi Vs. LSPD & TTC.

Neinteresant.

#am iesit si eu, noapte buna.

##mai are cineva gta v?

@@F4L oTo, mai esti suparat ma buzoiene? :))

Vinerea viitoare va rog sa nu va programati nimic, deoarece planuim sa organizam un War 2 V 2, Avispa Rifa & SF Taxi Vs. LSPD & TTC.

Si ce castigam din waru asta ? :>

Aa si cu banii castigati ieri la Event cum facem luam si noi ceva sau iai facut pierduti .

Altceva ce sa zic sper sa fim multi azi la war si sa castigam 2/3 turfs :)

Salutare, am revenit si eu din vacanta, voi revenii la activitatea normala pe care-o desfasuram inainte in GSB.

Bine v-am regasit. ^_^

Lasa ca ai fost activ si in cuneo :)) pana sa te superi ca ultimu nab ...

Neata, astăzi sper sa fim cel puțin 30 la war. Ne auzim în game.

Ba eu zic sa fim multumiti daca ne strangem 20 +

Oricum si in 20 oameni putem lua minim 2/3 teritorii daca nu ne prostim si ne credem ,,zei''

Da, da. Asa da. De mult n-am mai avut o zi asa buna de war, atat eu cat si mafia :)) Daca o tinem tot asa, in ~2-3 saptamani avem sf-u.. finally

Da, da bravo tie, nu poti sa stii cu siguranta cand o sa avem San Fierro, situatia se poate rasturna... oricum felicitari pentru war-urile de azi baieti !!

Eh a mai trecut o zi de war am mai luat 2 teritorii sper sa continuam tot asa... vad ca problema la noi e ca la primele waruri nu ne impartim bine si castigam 1 pierdem 1 ... spre final reusim sa castigam ambele waruri Saptamana viitoare poate castigam si noi ceva mai mult (SF) :)

Da, da. Asa da. De mult n-am mai avut o zi asa buna de war, atat eu cat si mafia :)) Daca o tinem tot asa, in ~2-3 saptamani avem sf-u.. finally

Sper să avem SF-ul cât mai repede. Cât despre astăzi, mi-a plăcut de tine, ai fost cel mai praf. Tot aşa :*.

Sa nu vi se urce prea mult la cap, mai avem mult de muncit pana o sa avem SF-ul, asta a fost doar un mic pas. Odata ce-l avem, daca o sa se intample asta, trebuie sa-l si pastram.

Ba odata si odata tot trebuie sa-l avem , daca ne prezentam ca saptamana trecuta la war suntem activi si nu mergem rambo nu o sa fie probleme .

@ Welcome celor noi sper sa ne ajutati :)

Nici n-are rost sa-mi bat capu cu cereri de unban, ca vine marele Kelton cu o explicatie de tot rasu (ca deobicei). Serveru e intr-o groapa fara sfarsit de cand e kelton owner (toata lumea stie, dar nu spune)

#vroiam sa va dau pe spate cu un video de jumate de ora (2 war-uri) dar.. Asta e, succes.

ZEII ARMELOR, TraTeCyy < Colonelu.

Nici n-are rost sa-mi bat capu cu cereri de unban, ca vine marele Kelton cu o explicatie de tot rasu (ca deobicei). Serveru e intr-o groapa fara sfarsit de cand e kelton owner (toata lumea stie, dar nu spune)

#vroiam sa va dau pe spate cu un video de jumate de ora (2 war-uri) dar.. Asta e, succes.

Bafta.

Imi pare rau pentru tine, dar sunt suparat ca altii care folosesc camhack nu sunt prinsi, de aim numai vorbesec, ca il are tot b-zone, daca s-ar face anti ar ramane Kelton si Victim_vodka, nu am ce sa mai zic...

Bafta cu LOL-u tratec, toti o sa ajungem cat de curand ca tine. Chiar daca nu vrem asta o sa fim fortati de toti codati astia sa tinem "pasul" cu ei.

#Sper ca maine la war-uri sa va iasa turfurile alea care le-am castigat din cap si sa jucati ca si cum nu am avea nici macar unul. Vi s-au urcat la cap si nu e bine, daca o sa continuam ca marti va promit ca cel putin o saptamana nu vom mai ataca nimic.

tumblr_mmsw6ybHVW1sqe71uo1_250.gif

Amen to that.

#salutare, Avispa.