Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti cum o mai duceti?

Azi mare zi mare au luat SLATINARII rank 4 :)) frenezie

Cata intre timp poate iesi si tu de la jail sa ne jucam pe la hq :))

Merge tecu' merge ..

Devenisem veteran in jail =)) Stateau toti in jurul meu si le ziceam povesti, printre care si cea cu pulul .. bufnita .. :))

http://www.youtube.com/watch?v=JJASdIoVOW4

Edited by lLevyy

Salut băieți, n-am mai postat de ceva vreme pe aici...Bravo LevyY.,,[mR].Vasco, bisCuiTe, Asqwe și Nicușor pentru Rank-UP.
Ieri a fost o zi bună de waruri, le-am câștigat pe toate, să o ținem tot așa și o să luăm SF-ul.

Șiiiiiiii..se pare că sunt din nou în cartea recordurilor ♛Cei mai mulţi km parcursi cu un vehicul personal(rulajul)/Most km driven with a personal vehicle(odometer) : 35.213 km - SkylinE.(29.10.2013).

Iar pe lângă waruri, record, am câștigat și vreo 5 eventuri aseară http://imgur.com/a/fqoMa

Edited by S K Y L I N E

Salutare si ziua buna colegi! Ce faceti? Tocmai am venit de la liceu. Azi am iar repetitii cu trupa de teatru se apropie balul dar voi ajunge si la wars sper :D

Ne vedem putin in game sper sa mai luam ceva turfs azi. Toate cele bune!

Bafta in continuare TITANFALL., chiar imi pare rau ca ai parasit factiunea, ne erai de mare ajutor la war.

Da Levyy da tot degeaba ai tec daca nu prinzi attack :P

@ Nu scapati asa de usor de mine!

Edited by Askhanar

Salut Avispa Rifa, de astazi o sa fiu noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa cucerim cat mai multe turfuri.

Cam cred ca de acum orice jucator care aplica in mafie, in ziua de azi, are coduri, nu stiu de ce am impresia.

Eu nu mai am asa ceva:)) inainte aveam pc full.. dar mam lasat de ele, sunt cel mai corect

Si ce mai faceti?

Incearca sa oferi un raspuns/post mai complex deoarece topic-ul poate fi inchis pentru o perioada de timp si tu sanctionat.

@ Nu o lua ca pe o jignire ci ca pe un sfat. (Acest sfat l-am primit si eu de la oTo)

Incearca sa oferi un raspuns/post mai complex deoarece topic-ul poate fi inchis pentru o perioada de timp si tu sanctionat.

@ Nu o lua ca pe o jignire ci ca pe un sfat. (Acest sfat l-am primit si eu de la oTo)

Ok. Imi cer scuze....

Eu ma bag la somn.

Ne auzim maine!

Noapte buna !

Salut Avispa rifa, acum mam trezit si eu, ma duc sa fac niste materiale si apoi astept waru sa cucerim SanFierro