Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc. Am luat si eu primul meu wrost in timp de 2 saptamani...dar sper ca dupa acest wrost sa urmeze si 1-2 best'uri sau mai multe.

Ce mai faceti?

Salut colegi, acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in joc.

Astazi sper sa castigam ceva in LS-LV si sa scapam de 69, sunt stresanti...

Aveti grija ce faceti, ca a descoperit DoKy cum functioneaza bandicam.

Acum pe finalul warurilor am pierdut un teritoriu. Mna... asta e... luni o sa il recuperam si sa speram ca o sa luam macar 1-2 in LV. ca sa fim doar attacati in LV si sa nu mai prinda 69 :) si vom avea 2 waruri in LV.

Ce mai fac baieti?

Maine seara sa fiti cati mai multi on, vreau sa vorbim ceva.... sa zicem pe la ora 20:00.. e EXTREM DE IMPORTANT si tine de viitorul factiunii.

Poti conta pe noi, dar e sfarsitul saptamanii o sa fim putin cam ocupati, o sa incerc sa ajung...

Noapte buna colegi, frumoasa zi de war, posturi mai deloc.. ne auzim maine seara.

Salut baieti, acum ajung si eu de la scoala si ghici ce vad :

offline CoKe. Kelton 15.11.2013 11:42 Permanent norecoil offline Quasar Kelton 15.11.2013 11:42 Permanent norecoil / refuz test 79.117.233.16 T.Montana Kelton 15.11.2013 11:41 Permanent norecoil / q la test 5.12.7.15 SpriTes Kelton 15.11.2013 11:41 Permanent norecoil offline RiekeR.xD Kelton 15.11.2013 11:41 Permanent

norecoil

W0w :)), in sfarsit incep sa ne scape de codati ca deja era aiurea, felicitari Kelton, felicitari echipei de admini.

Ok... se pare ca chestia asta nu a putut ramane ascunsa. Voiam sa va zic in seara asta ce s-a intamplat, dar i-a luat Doky tot farmecul.

Asa e, am renuntat la functia de lider, cu toate acestea voi ramane in factiune pentru a le demonstra celor din 69 pier cat de penibili sunt.

Diseara vreau sa fac o ultima activitate cu voi ca lider. Sper sa fiti prezenti...

Daca aveti ceva de spus despre perioada cu mine lider, sunteti liberi sa o faceti in acest topic. Multumesc!

@@Letzgo De ce esti ma nab si lasi leaderu :| vai viata mea ne-am chinuit atat sa ajungem aici si acum cand ne descurcam nu excelent dar destul de bine lasi leader-ul...nu da cu piciorul la sansa asta nu se stie cand o sa mai ai alta sansa.Pe de alta partea anu asta ai bac daca nu ma insel si ai dreptate trebuie sa inveti sa te pregatesti si pentru o viitoare facultate si ce planuri mai ai tu...Ce sa zic bafta multa a fost frumos sa te am leader ne-am distrat inca de acum 3 luni jumate/4 luni de cand nu aveam nici un turfs si faceam war-uri cu echipe(Alfa/Beta cine stie cunoaste ;) ) pana acum 1 saptamana cand am reusit sa cucerim tot SF-ul o perioada frumoasa si un grup cat de cat unit.

Bafta mai departe letz!

Ok... se pare ca chestia asta nu a putut ramane ascunsa. Voiam sa va zic in seara asta ce s-a intamplat, dar i-a luat Doky tot farmecul.

Asa e, am renuntat la functia de lider, cu toate acestea voi ramane in factiune pentru a le demonstra celor din 69 pier cat de penibili sunt.

Diseara vreau sa fac o ultima activitate cu voi ca lider. Sper sa fiti prezenti...

Daca aveti ceva de spus despre perioada cu mine lider, sunteti liberi sa o faceti in acest topic. Multumesc!

Bafta mai departe Letz.. Mi-a facut placere sa te am ca lider.. iti multumesc din toata inima ca maia cceptat in aceasta factiune chiar daca eram slab la inceput ca nu mai stiam sa trag... Nu trebuia sa faci asta... Trebuia sa le arati la 69 cat de tare esti.. Dar Asta e.. sper sa nu se destrame tot

E cel mai bine ce a facut Letzgo, s-a ajuns prea departe cu multe chestii si e mai bine sa renunti cand esti in top si sa te stie lumea ca ai facut ceva decat sa pierzi tot si sa te stie lumea ca un loser.

Chiar daca eu nu iau lider si poate nici sublider tot consider ca ce a facut Letzgo e cel mai bine, gang-ul a ajuns la apogeu, mai departe de aici nu poate ajunge, stim cu toti asta.

O sa ramanem uniti sa dominam in continuare SF-ul dar cam atat, e foarte greu sa faci fata la waruri in alt oras, poate alti din voi o sa ajungeti la conducere si atunci o sa intelegeti ca mie si lui Letzgo nu ne-a fost deloc usor sa va aducem aici.

Am auzit ca eu sunt rau, ca sunt al draq ca va sanctionez prea tare, fara toate astea nu ati fi fost in top.

Si daca o sa raman in continuare in gang la fel o sa fiu, pentru a ramane avispa in top mereu.

Si pentru haterii care stau non-stop geana pe noi, Letzgo nu a renuntat din cauza voastra, si nu o sa incetam sa va batem cu tec-urile in cap.

Ai fost un lider exceptional , cum ti-am mai spus nu am mai vazut un lider atat de bun cu noi si care sa tina la noi...sper sa te mai gandesti la hotararea pe care o faci ..:\, Apropo Multumesc lui Letzgo si oTo pentru rank 5 sper sa nu va dezamagesc...

Edited by Gasu21

E clar ca orice as spune e imposibil sa te fac sa te razgandesti.

69 - LET'S DANCE ! Party? Drum'n'Vokda ?

-Sa-ti aduci aminte intotdeauna cine a venit in fata hq-ului cand ai luat lider, chiar daca nu te cunosteau.

Nu stiu de ce, eu acum am aflat, dar imi pare sincer rau, nu iti inteleg decizia, si sper sa te mai vad lider pentru ca tu ... esti exemplul cel mai bun al unui lider. Caterincos [cand trebuie]

-Impui acel gram de respect pe care altii nu stiu sa il puna in valoare.

-Ti-ai tinut membrii aproape, pot fi considerati ca temei gasu, asqwe , eu, assasin, norbert si care mai au rank 4+.

-Ti-ai ales cel mai potrivit sublider, reusind sa va completati unul pe altul.

Rezultatul? ASTA

d4YnYDV.png

I-am pus in fund pe toti, nu ne-a pasat de nimic si ne-am vazut de treaba noastra.

Imi pare foarte rau ca nu pot veni diseara la ultima activitate cu tine lider, sunt plecat, dar o sa beau si pentru tine :))))

Eu as zice sa nu-l lasi. Sa mai tii de el, ca nu o sa le mearga mult timp cu toate hack;urile si alte chestii.

Acum mai nou intra la tine in PC cu team viewr si daca iti gasesc ceva neinregula prin cleo ban. Asa ca nu are rost sa-l lasi.

Hai noroc. Eu am plecat in oras.

Ne auzim mai tarziu !

Felicitari SkyLine pentru lider. Sper sa ramanem tot aceiasi echipa si sa mentinem in continuare SF, daca e posibil sa luam si cateva teritorii in alt oras.