Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti cum o mai duceti?

Ieri a fost o zi destul de buna de war nu am dat attack dar macar nu am pierdut teritorii noi :) sper sa ne revenim cat mai repede

@@Askhanar Voi sunteti nabi rau o ardeti aiurea dupa ce ca dati 50 de status update in 1h mai dati si reply aici cu amaratu ala de link de pe affiliate

Sper sa ia lider cineva din factiune.. daca nu se va intampla asa... succes baieti... poate ne vom intalni in alta mafie...

In special daca ia just.xes.. va rog sa plecati din mafie.. ii place sa o arda aiurea

eram prieteni.. dar daca vine si ma ia cu faze ca nu ia oto lider, sau cineva din factiune ca are el 3 admini in conferinta pe skype e aiurea... zic

Sper sa ia lider cineva din factiune.. daca nu se va intampla asa... succes baieti... poate ne vom intalni in alta mafie...

In special daca ia just.xes.. va rog sa plecati din mafie.. ii place sa o arda aiurea

eram prieteni.. dar daca vine si ma ia cu faze ca nu ia oto lider, sau cineva din factiune ca are el 3 admini in conferinta pe skype e aiurea... zic

Nu cred ca o sa mai poata face cartile pe la spate prea mult timp.. sau cel putin sper.

Am sa v-o zic drept...

din factiune.. rank 4+ doar doi sunt capabili si au resursele necesare (membrii pe care ii poate aduce).. aceia sunt oto si asqwe.. v-o zic drept. nu mai sunt liderul vostru sa ziceti ca fac favorizari.

Gasu - tu esti un membru ok, dar nu ai suficienta experienta pentru lider.. mai ai de muncit, fara suparare

speedy - a pierdut liderul o data.. e inactiv

norbert14 - inactiv(daca erai activ, ai fi avut o sansa)

assasin - si el mai are mult de mancat

levyy - cam nub el asa, dar tot asqwe iti ia fata :))

Nu trebuie sa va luati aiurea pentru ce am zis aici.. va cunosc pe unii de mult timp.. pe altii de cand ati intrat in avispa si stiu ce va poate capul.. e o parere si per ca adminii sa o ia in considerare... daca nu.. aia e..

Mda.. speram sa iasa un lider din factiune daca nu eu bag demisia

Am sa v-o zic drept...

din factiune.. rank 4+ doar doi sunt capabili si au resursele necesare (membrii pe care ii poate aduce).. aceia sunt oto si asqwe.. v-o zic drept. nu mai sunt liderul vostru sa ziceti ca fac favorizari.

Gasu - tu esti un membru ok, dar nu ai suficienta experienta pentru lider.. mai ai de muncit, fara suparare

speedy - a pierdut liderul o data.. e inactiv

norbert14 - inactiv(daca erai activ, ai fi avut o sansa)

assasin - si el mai are mult de mancat

levyy - cam nub el asa, dar tot asqwe iti ia fata :))

Nu trebuie sa va luati aiurea pentru ce am zis aici.. va cunosc pe unii de mult timp.. pe altii de cand ati intrat in avispa si stiu ce va poate capul.. e o parere si per ca adminii sa o ia in considerare... daca nu.. aia e..

Stai linistit,nu ma supar,sunt constient ca nu am destula experienta pentru a avea lider :)

Stati calmi, oto nu va lua.. :)

@: O stie si el.

Ai vazut ca tot oto a luat :))

Ce mai faceti?

Sa speram ca o sa ramanem uniti si sa recuperam iar SF.

Felicitari [F4L]oTo pentru lider / Asqwe pentru sublider. Chiar era foarte aiurea sa nu iei lider nici de data asta oTo... Sincer Asqwe era ultimul la care ma asteptam sa ia sublider, dupa parerea mea Meghy avea cea mai mare sansa..

Felicitari [F4L]oTo pentru lider / Asqwe pentru sublider. Chiar era foarte aiurea sa nu iei lider nici de data asta oTo... Sincer Asqwe era ultimul la care ma asteptam sa ia sublider, dupa parerea mea Meghy avea cea mai mare sansa..

Eu zic ca tu meritai. :-?

Se pare ca pana la urma sortii au fost de partea noastra.. a luat cine trebuia lider :))

ASkhanar.. nu mai suferi tata ca i-a dat lui asqwe sublider.. am zis-o mai sus de ce merita

Diseara war.. poate cu modificarile astea vom mai castiga ceva, mai ales ca joi am dat-o bine.

Hai salut !

Felicitari inca odata oto / asqwe.

Askhanar oto i-a dat cui a vrut sub-lider, tu nu dadeai la un prieten sau cui vroiai? Asa ca nu are rost sa mai vorbim de asta.

Oricum tu imediat o sa iei rank 4 si o sa ai tec9 si combat...asa ca....

Eu am plecat la scoala. Bafta !

Alo nenea, deja o dati in altele, am spus ca nu ma asteptam sa ia Asqwe pentru ca nu este prieten cu oTo, eu ma asteptam sa dea oTo unui prieten de-al lui sau lui Meghy., ce treaba am eu cu asta?

Si da vasyyy iau si eu rank 4, totusi astept de 4 luni, nu de alta..