Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felciitari oto pentru Lider, si tie ASQWE esti un nab mare:*

Baieti nu ajung la primele waruri, va rog sa ascultati de Asqwe si rank4+.

In caz de ceva, nu dati /attack.

Si pe langa asta va rog sa nu-mi mai faceti planurile cui trebuia sau nu sa dau sublider, am avut motivele mele.

Cred ca toata lumea credea ca warul asta e pierdut nu:))?
http://i.imgur.com/MlJ6dCq.png

E waru de langa hq hotodg hq el loco pe cladirile alea

Hai noroc. A mers destul de bine azi la waruri... pacat de primul war care l-am pierdut...

Lasa ca pana joi sa speram ca recuperam aproape tot daca nu tot.

Noapte buna. ne auzim maine !

Mda si uite asa imi toc nervii cu niste !@#!@ ca zarzare :-J. Mare suferinta "du-te". Prefer sa sufar decat sa umblu cu alte magarii. In fine cea dea 2 poza e cu vasy cred nu cu mine. Pfoai de-mi fac rost de placa video filmez tot si de nu o sa ramana elc fara membri atata rau ...

@, cat e ceasu la tine ma? :))

ce sa zic.. reclamatiile... ma asteptam la ele

askhanar e turc, nu intelege cand ii zic sa stea naibii in banca lui.. da ma rog.. daca la arme e slab macar asa sa faca si el + =))

angel.. tu nu ai ce sa primesti pentru aia... e pe /s.. si se vede si inchis la culoare.. deci e reclamatie de plictiseala

la vasyy nu m-am uitat atent..

va reamintesc, nu ne facem reclamatii cu 69..

in mare.. la waruri a fost ok azi.. am pierdut 2 turfuri.. am castigat 2 turfuri.. sa vedem maine ce urmeaza..

poate daca nu va mai luati dupa askhanar vom mai castiga ceva.. zic

@askhanar : sa nu comentezi pentru ca stii foarte bine ca waru de la jizzy l-am pierdut din vina ta, motiv pentru care am dat si /q

Salut baieti ieri zic ca a fost o zi destul de ok de war-uri pacat de ultimul war pe care l-am pierdut cu elc...asta e sa speram ca azi ne descurcam mai bine si mai recuperam ceva turfs si incet incet sa recuperam SF-ul

Cum a zis si oto nu faceti post celor din 69 si nici celor din elc pentru toate banalitatile si incercati sa nu mai faceti kami kaze/db cu elicea la war( @@Askhanar )

Nu uitati 19:45 toti in hq.

Edited by Asqwe

Am incercat sa ajut cat am putut factiunea, oricum, daca cei din loco nu o sa retraga, de astazi ma las de samp si o sa mai abuzez probabil pana iau 3/3. Nu mai am chef sa stau inca doua saptamani pentru tec, daca ar avea macar putin bun simt, ar retrage, ca eu niciodata nu am facut post nimanui, desii am avut dovezi cu aia "buni" de la ei. Da ma rog, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.

Am incercat sa ajut cat am putut factiunea, oricum, daca cei din loco nu o sa retraga, de astazi ma las de samp si o sa mai abuzez probabil pana iau 3/3. Nu mai am chef sa stau inca doua saptamani pentru tec, daca ar avea macar putin bun simt, ar retrage, ca eu niciodata nu am facut post nimanui, desii am avut dovezi cu aia "buni" de la ei. Da ma rog, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.

Cerele si tu scuze .. :(

Cerele si tu scuze .. :(

O sa le cer scuze prin post la raporteaza un membru daca insista, dar nu imi place asa, o sa vorbesc cu ei, daca nu inteleg si chiar se pun in cur pentru un turf... asta e

@@Askhanar nu ,,se pun in cur pentru nu turfs'' dar daca tu esti turc si nu intelegi sa nu-i mai tai cu elicea la war ce sa-ti fac?Ti-am zis ieri pe /f de N ori sa nu-i mai tai cu elicea ca iese urat tu ce faceai? iti luai sparow si te duceai fix in ei si pac pac cu elicea nu se face asa nu e frumos nici noua nu ne-ar fi convenit sa ne alerge ei cu sparow pe cladiri...Eu zic sa-ti schimbi comportamentul daca vrei TEC asa cum zici pe aici...