Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va dati seama ca nu ia numai un Fw dupa reclamatiile alea.. nu? 2 cel putin

Acestea fiind spuse.. bafta mai departe nabule.. cred ca ii faceam si fara sa te duci tu cu db in ei, da ma rog

P.S.: nu mai ascultati de nabu de asqwe la waru de la gara ca iara il pierdem X_X avem 3 heli, 4 sparrow ce naiba.. nu stim sa le folosim?

21-15 am avut aseara la ultimu war, luam best.. mersi fain raman dator

@, eu doar am zis... nu asa se face war, te duci la pns de unde iti trag din toate partile in cap

Edited by Letzgo

@@Letzgo Care 3 hely si care 4 sparow ca aseara era 1 hely si 2 sparow nabule + de asta eram 15 membri la ultimul war cu el loco si voi mai voiati si attack ca na sunteti ZEI si nu ati facut fata nici la 1 war.

Diseara cine nu e ARMS DEALER nu ma intereseaza ca e asasin/mechanic la war trebuie sa aveti job ARMS DEALER daca si in seara asta vad ca va plangeti de arme pe /f trecem la sanctiuni v-ati invatat prost sa nu fiti sanctionati pentru nimic si acum vi s-a urcat la cap.

Hai noroc. azi nu am intrat la war... nu mi-a mers netu toata ziua... nu stiu din ce cauza.

Ce mai faceti? AM vazut ca v-ati descurcat destul de bine la war.. pacat ca nu mi-a mers netu sa iau si eu 1-2-3 best :-J

Neatza copii, din fericire am cazut la un acord cu cei din el loco si probabil o sa scap de sanctiune. Ii multumesc inca odata lui Zarzare/GGhrTT si ne auzim astazi la war sa decimam 69 Pier Mobs.

Salut baieti am venit si eu de la liceu.Vad ca zarzare a retras postul si gghrtt facute lui askhanar pentru db cu elicea.Sper sa nu se mai intample ca nu te vad prea bine.

Eu ma bag la invatat maine am teza la istorie ne auzim la war.

Salutce faceti? uitati oraselul meu:)) http://miovenii.blogspot.ro/p/live.html

Sa spuneti daca va place.. ne vedem la 19L50 in HQ :*

Bun, am de scris un pomelnic. Barim pe forum mai citeste lumea ca asa.. in joc.. nici dracu.

Deci :

Inainte mergea .. era si letzgo on, era lider, sublider era oto, era respectat, totul era ok. Ba da da-o naiba ba frate, mai ascultati si ce zice lumea ca nu de nebuni au ajuns unde au ajuns.

Cand noi va zicem " veniti in hq, vrem 8 oameni " nu vine nici naiba, fiecare se duce rambo, rivers isi baga si isi scoate ce vrea si cum vrea pe /f ca doar na .. are 3 zile, isi permite; dipper se cearta cu krog ca de ce nu si-au dat m4 unu altuia (eu ti-am dat, tu nu mi-ai dat, nu iti mai dau) sau pentru toate prostiile cand mai sunt 4 minute de war si toti sunt pe - dar nimeni nu recunoaste ca na .. vine letzgo si zice "Hai recunoasteti ca nu va face nimeni nimic, ce scor aveti?" "2-5" "AI FWARN, BAFTA MAI DEPARTE, AI VANDUT WARUL, AI FOST PE ALT TURF, N-AI ASCULTAT DE MINE !!".Inteleg ca esti obisnuit sa conduci deoarece ai condus mafia asta 4 luni si ai facut-o bine, dar acum lasa-i si pe altii sa conduca si asculta si de ei. Si m-am suparat pt faza aia de ieri de la ultimul war.

Letzgo, poti sa te superi pe mine dar tot o zic.. esti bulangiu frate.Lasa-l pe Asqwe sa isi faca treaba de sublider si nu mai te baga peste el pentru ca toti se iau dupa tine deoarece esti fost lider, iar restul rankurilor rank 4+ inclusiv subliderul ajung carpele factiunii: adica prostii aia care se chinuie sa va stranga in hq, in masini, de care nu asculta nimeni.

6WKyxRT.png

Haos total .. si ieri, si azi .. de-aia ne mananca ELC si 69 teritoriile, avem plangeri si ne arata toti cu degetul "Uite frate, ce limbaj de avispa"Daca continuam asa ajungem cum era Cuneo pe timpul lui [sQ]Coza.

Concluzia : degeaba ne dam interesul daca nu suntem ascultati.

Presimt ca dupa zilele astea o sa se lase cu niste FW si un uninvite, se simte el.

Edited by lLevyy

Hai noroc. Proasta zii...dar n-ai ce sa faci......am fost maxim 15 la war.... maxim...adica ce 15, 15 am fost pe /members... la war am mers 10... n-ai ce face..... Prea multa inactivitate....

Ce mai faceti?

Un lucru nu am sa inteleg...

cat am fost lider sa mor de am vazut putina apreciere din partea voastra... dupa ce l-am lasat vaai gata.. nu mai esti lider, plec.. sau mai stiu eu ce aberatii

Si o vorba buna acolo... cat de mica conteaza.. credeti-ma :)

nu ma refer numai la joc... ci si in viata reala

@, nu ma refeream la ce ai zis tu in postul ala

dupa ce am pus demisia l-am vazut

Edited by Letzgo

cat am fost lider sa mor de am vazut putina apreciere din partea voastra... dupa ce l-am lasat vaai gata.. nu mai esti lider, plec.. sau mai stiu eu ce aberatii

Ba tu misca si retrage... si dupa mai vorbim ! Ti-am zis....copiazati-o in notepad si vorbim maine la waruri, adica dupa waruri.

Nu fi nab ba....Eu tot timpu am stiut cine esti, si te stiu de mult timp,dar nu pot spune cu ce nume am mai jucat. Si stai calm n-am luat ban pentru coduri sau alte chestii. Nu pot zice, noi ne stim foarte bine. De aia am venit... tu m-ai luat cu omul care face -. tu si askhanar... Am facut - pentru ca: eu 4 luni n-am fost in mafii deloc... am facut pauza...pana m-am invatat iar sa trag cu deagle... si te apreciez si te respect pentru ca la tine in mafie am invatat iar sa trag cu deagle si cu alte arme. Dupa ce am inceput sa iau best... toti "BRAVO VASYYYYYYYYYYYYYYY ; AIA E VASYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY" Dar pana atunci? eram prostu factiuni, eu am putut baga foarte bine demisia, mergeam intr-o factiune pasnica intr-o luna faceam rank 3, si mergeam intr-un departament si gata...dar am venit aici pentru ca eu te stiu, nu numai ca m-a chemat biscuite....

Deci te rog eu retrage... ca altfel te injur foarte grav si rau si p@! DND, BRB< AFK, p@ $@|_

Daca stiam ca dupa fiecare parere sincera va suparati si faceti demisii stateam dracu si nu mai zicesm nimic.

N-ai vazut apreciere ? Ia stai tu 10 minute, gandeste-te, reciteste ce am scris acolo si revino cu un raspuns(si da.ti si doua palme).

Aprecierea venita in mod direct este considerata "pupincureala" .. gen. Si na' am scris ce am scris acolo gandindu-ma ca suntem prieteni si intelegi si tu draxu' nu te duci si faci demise (stiu ca te referi exclusiv la mine)

A, si uitasem' retrage in pnm demisia ca oricum nu ti.o accepta nimeni :)) unde vrei sa pleci ? Nab'nab dar al nostru. Si referitor la ce ai scris in demisie ... nu' nu esti singurul care isi da interesul pentru mafie.

Edited by lLevyy

Hai noapte buna.

Si eu i-am zis ca daca nu retrage, i-o respinge oto...Dar nu intelege nabu... n-ai ce sa ii faci.

Noapte buna inca odata.

Ne auzim maine la war !
Sa speram ca intra si oto si recuperam iar :)

@, nu ma refeream la ce ai zis tu in postul ala

dupa ce am pus demisia l-am vazut

Sa nu te vad ca te mai iei de cuneo ca ne suparam.