Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=ejxZiINF3CI&feature=youtu.be ATENTIE SUNT VEDETA. TOATA LUMEA MA CAUTA =))))))))))))))))))))))

Uitati-va la video cum da /find vasyyy :))=)))))))))))))))))))))

Ce mai faceti?

@Asqwe poti sa ma invoiesti pe saptamana asta? Luni - marti a fost biscuite la mine, l-am lasat pe el. Miercuri a mers cum a mers, azi mi-am reinstalat GTA, si am jucat prost fara modurile care le-am avut....

Salut, tocmai ce am intrat, sper sa ma acomodez repede si sa recuperam ce ne apartine, adica San Fierro.

Faceti-mi si mie va rog rost de tinta lui Doky, sau ceva aproximativ la fel cu un punct.

Cerei tinta lui DoKy.

Bine ai venit !

Ce mai faceti?

http://www.girlshare.ro/32937492.5 - vezi asta nu iti place?

Salut, uitati niste poze cu locatile din LS,LV,SF.. sper sa va ajute daca mai stiti din lv astept pm:*

http://imgur.com/a/8FvdM

Nick: Nicu_Apetrei

Level: 70

Rank: 3

Vechime: De pe 16 Septembrie pana in prezent.

De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: Mai multe motive personale. Dintre care si adversarii din SF si nesimtirea din gang.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Alte precizari?: Mult succes ! M-am simtit extraordinar aici. Sper ca v-am fost de folos dar oricum in ultima vreme nu prea mai faceam mult + la war ..

Ce faci ma? Retrage demisia, cum sa iesi? Nu lasati ba fratilor gangul la greu. Daca e o perioada mai proasta nu e nimic, ne revenim... nu iesiti toti ca pierdem 2-3 waruri. Hai retrage sau pun contracte pe tine zilnic.

Salut baietii, am primit o functie importanta pe RPG 2 si chiar numai am timp de 1. Ne auzim poate alta data, succes la war-uri ! :*

Felicitari ce pot spune.

Ce faci ma? Retrage demisia, cum sa iesi? Nu lasati ba fratilor gangul la greu. Daca e o perioada mai proasta nu e nimic, ne revenim... nu iesiti toti ca pierdem 2-3 waruri. Hai retrage sau pun contracte pe tine zilnic.

Este alegerea lui..asta e a ales acest drum. Bafta mai departe Nicule !

4 besturi azi... 69 sufera fara eugen90... letzgo sef

verant slabi, au avut noroc

welcome celor noi

bafta celor noobi

ce sa mai zic.. 4 besturi azi.. sal nb

gghrttt avea ban permanent pentru distributie de coduri

hai ca mi-ai starnit interesu'

retrage prostia asta:

• Nick: DragosX
  • Level: 30
  • Rank: 2
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune) O luan si o saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: Mi sa luat de toate abuzurile facute de membri.. si sa tot fiu luat la misto
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da
  • Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata

Edited by Letzgo

v-am inscris aici, nu stiu ce e dar sa va duceti : http://forum.b-zone.ro/topic/174171-eveniment-special-pentru-factiuni-inscrieri-si-sponsorizari/

@, sterge linku.. sa nu ajunga pozele pe maini gresite.. sa faca ei ce vor dar noi nu suntem ca ei

cat despre alex, s-a schimbat de mult.. inca de cand erai si tu in ELC, sau dupa ce a inceput sa cucereasca si el cateva turfuri.. nu mai tin minte exact(ma rog.. asta e parerea mea.. nu am chef sa ma iau iar la cearta cu el pe motivul asta). Audi nu are nici o treaba cu chestia asta

Sal'tare colegi! Eu nici azi nu am fost la scoala decat la testul de la bio unde am luat-o-n freza destul de urat. Am invatat 10/16 pg si mi-a cazut ce nu am invatat. In fine legat de joc sper ca diseara sa recuperam ce am pierdut. Ma pun sa ma odihnesc si sa-mi invat maine teza. Salut!