Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, de azi vom fi colegi. Sper sa ne intelegem de minune.

Am o problema si nu pot intra deloc in game:

Am deschis fisierul weapon.data din GTA San Andreas/data si mi-a aparut o fereastra cu ce sa-l deschid, am dat la select a default program si am ales notepad. Acum toate fisierele .dat mi se deschid cu notepad si alea nu ar trebui sa se deschida cu nici un fel de program. Nu pot intra in GTA ca imi da gta_sa.exe stopped working. Daca stiti cum sa rezolvati problema va rog ajutati-ma ca nu pot intra in-game!

Salut, de azi vom fi colegi. Sper sa ne intelegem de minune.

Am o problema si nu pot intra deloc in game:

Am deschis fisierul weapon.data din GTA San Andreas/data si mi-a aparut o fereastra cu ce sa-l deschid, am dat la select a default program si am ales notepad. Acum toate fisierele .dat mi se deschid cu notepad si alea nu ar trebui sa se deschida cu nici un fel de program. Nu pot intra in GTA ca imi da gta_sa.exe stopped working. Daca stiti cum sa rezolvati problema va rog ajutati-ma ca nu pot intra in-game!

Contactea-za un moderator de la sectiunea PC, o sa stie sa rezolve problema, eu nu am intampinat niciodata o astfel de problema, deci nu stiu sa o rezolv :X

ba askhanar, ce zici sa te ocupi de topicul ,,Seif" de acum? si asa vad ca iti place sa postezi acolo

Ba stii ce, sa fiti sanatosi, de azi numai vin la war, bafta, intru si eu doar la activitati ca "unii" din factiunea asta. Orice se intampla rau e din vina mea, cat sunt bun si iau besturi nu aveti nicio problema, cand incerc sa organizez imi sariti in cap, mai ales subliderul ... care nu e in stare sa organizeze un war.

Ba stii ce, sa fiti sanatosi, de azi numai vin la war, bafta, intru si eu doar la activitati ca "unii" din factiunea asta. Orice se intampla rau e din vina mea, cat sunt bun si iau besturi nu aveti nicio problema, cand incerc sa organizez imi sariti in cap, mai ales subliderul ... care nu e in stare sa organizeze un war.

Ti-am zis sa te potolesti.

Nu imi place sa repet.

Pana la urma Askhanar are si partea lui de dreptate. Macar el se chinuie sa faca ceva, vine la waruri, antrenamente, sedinte, e activ si e sanctionat mereu. Cand el ajuta mai mult mafia decat o fac altii.

Ceilalti nici nu le pasa de gang, nu intra cu luna dar nici nu patesc nimic. :-J Nu dau nume,se stiu ei aia care nu au intrat de o saptamana si inca sunt in factiune. :)

Edited by Nicuu

Askhanar ai si tu dreptatea ta asa cum a zis si nicu dar zic sa nu te mai ambalezi atat.Ai fost sanctionat corect si toti care au gresit si i-am prins au fost sanctionati ieri(continuam si azi).Atata timp cat de o saptamana ma rog de tine si eu si oto sa termini cu CAPS+spam la war eu zic ca o dai in prostie.inteleg ca vrei sa ajuti si nu zic nimic cand te bagi sa se duca la turfs X sau y dar cand vad ca in loc sa zici de 2 ori maxim pe /f tu zici de 10 si cu caps iti zic 1/2/3/4 ori si vad ca o dai in prostie nu e bine,nu mai zic ca tu esti printre singurii membrii care face spam+caps la war(mereu) pentru ca mai sunt si mici exceptii.

In alta ordine de idei diseara la 19:45 toti in hq pentru war.