Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, ia si retrage... hai ca iti arat eu cum sa ii batem pe codatii din 69

vorbim pe skype

P.S: http://imgur.com/90sHFTK

si asta in conditiile in care explo, 69 denis si trupa foloseau in continuare RENKO. salut :)

.

Imi cer scuze dar nu mai retrag acum, man saturat EU vreau sa ajut si tot EU iau fw... asta e pe ceilanti nu ii vede doar pe mine... Bafta in continuare Avispa Rifa... man simtit foarte bine aici pana acum o saptamana cand au venit niste playeri care faceau ce vroiau si nu primeste nimic... am incalcat si EU data o regular aseara si poc FW... Bafta asta a fost ultimul meu post aici Succes mai departe avispa... SCUZATI GRESELILE GRAMATICALE dar fac acest post dupa tell

.

Imi cer scuze dar nu mai retrag acum, man saturat EU vreau sa ajut si tot EU iau fw... asta e pe ceilanti nu ii vede doar pe mine... Bafta in continuare Avispa Rifa... man simtit foarte bine aici pana acum o saptamana cand au venit niste playeri care faceau ce vroiau si nu primeste nimic... am incalcat si EU data o regular aseara si poc FW... Bafta asta a fost ultimul meu post aici Succes mai departe avispa... SCUZATI GRESELILE GRAMATICALE dar fac acest post dupa tell

Doamne ma, eu am luat doua FW in 3 zile si puteam sa ies, cand aveam rank 2, dar am ales sa raman sa ajut, nu ramai pentru factiune, ramai pentru prietenii pe care ti i-ai facut aici, asta e ma frate, FW vin si se DUC, nu mai fiti asa copii.

Uite un motiv pentru care sa ramai:

offline [69]DeniS Moartea 19.12.2013 11:07 Permanent moduri interzise offline sNrobert Moartea 19.12.2013 11:07 Permanent moduri interzise Edited by Askhanar

Au vrut si ei sa ma omoare odata la war si au bagat hack, ce sa le faci :))

Pe mine m-au controlat de 3 ori, si cu toate cenzurat de programe cu recover files, si tot nu au gasit nimic, doar digihp :X

Edited by F4L oTo
data viitoare te sanctionez.

Salut baieţi.

Ce faceţi?

#P.S: http://i.imgur.com/AueJayr.png Avispa Rifa 90.4 - 69.4 69 Pier Mobs :)) îmi place scorul de la 69

#@Askhanar Dau bine nu? qcRQF9K.png am primit şi TP :))

Fear te rog eu frumos da-mi si mie radarrect si radarul tau patrat, e putin mai mare decat normal si imi place, iti dau +1 si 5 k!

Daca era pe rpg 1 mai ziceam, cand o sa iei si tu 2 besturi unu dupa altu 11-0 si 24-0 sau cat a fost mai vorbim! si am primit teleport la amandoua warurile alea.

Edited by Askhanar

@,Bafta. Nu stiu de ce folositi asa ceva ? Ce e asa greu sa jucati curat? E mai mare dragul cand iei un best curat, cand faci 1 kill curat, cand iei worst. Decat sa joci cu asa ceva ..

Daca nu aveai nimic nu luai ban.. sa nu crezi ca am ceva cu tine dar na ..

@,Bafta. Nu stiu de ce folositi asa ceva ? Ce e asa greu sa jucati curat? E mai mare dragul cand iei un best curat, cand faci 1 kill curat, cand iei worst. Decat sa joci cu asa ceva ..

Daca nu aveai nimic nu luai ban.. sa nu crezi ca am ceva cu tine dar na ..

Dar joc curat omule, si stiu cum e sa iei un best "curat", dar era ala in recycle bin de 1-2 luni, am uitat de el, doamne nimeni nu ma crede ba ....

Eu te cred, dar trebuia sa verifice si cand ai sters fisierul ala... asta e, incearca sa vorbesti cu Kelton, poate va intelege problema ta 4

am facut reclamatie la admin la care a si raspuns a zis ca nu primeste nimic. I-am dat PM, nu raspunde. Am facut cerere de unban, nici la aia nu raspunde, poate va raspunde mai incolo....

Laugh s-a ajuns sa se dea ban pentru ca faci un document tu cu care sa vorbesti cu adminu care iti baga control si il denumesti renko.. hai sa fim seriosi http://i.imgur.com/jVy01mR.png se vede destul de calr ca e notepad si nu configured.. arata altfel..

Edited by eB Dragos