Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

:))

iei warn, sal

ce-mi plac astia din 69 pier cum sufera.. toti doky sus, doky jos... macar de merita sa primeasca fratilor, dar asa?

oricat de mult urasc sa o spun... eugen e singuru din lista care merita cu adevarat

CER ANULAREA PACTULUI DINTRE 69 SI AVISPA

PH HAOS E UNU DINTRE EI, NE FACE RECLAMATII IN NUMELE ALORA, NU ASA SE PROCEDEAZA

@ nabilor din 69, nu asa se procedeaza fratilor :), voi ati cerut-o, eu v-o dau

@haos pe tine te-am aparat cand voiau ai mei sa-ti faca reclamatii, tu asa raspunzi, multumesc si tie :), asteapta revansa

Edit: am facut un prim pas.... oto astept parerea ta la ce am zis mai sus.. eu nu stau sa inghit rahaturile astora

Edited by Letzgo

PH HAOS E UNU DINTRE EI, NE FACE RECLAMATII IN NUMELE ALORA, NU ASA SE PROCEDEAZA

@haos pe tine te-am aparat cand voiau ai mei sa-ti faca reclamatii, tu asa raspunzi, multumesc si tie :), asteapta revansa

CORECT !!! Sustin parerea.... Nu se fac la noi mai multe abuzuri ca la ei, si cine stie sa stea in banca lui nu are post, deci... e bine sa rupem pactul .. As putea sa ma dezlantui mai tare ,... facandu-le post

Salut baieti cum o mai duceti?

Eu vad ca o ard destul de bine :)) primul meu post de cand sunt in rifa in 5 luni Mersi Haos acelasi ,bajat' fin ca si in alte dati :)

Haos baiatu de casa al celor din 69,ala de venea la war cu ei si dadea confiscate la membri Rifa si mai ales celor cu rank 4 sa piarda tec numai [pentru a castiga si 69 un turfs :) care ne face posturi pentru ei ca sa nu se rupa pactul baiat adevarat lafel ca toti membri 69 pier ;)

SA vedem cine ia leader 69 si o sa vedem atunci ce facem si cu pactul.

Salut baieti cum o mai duceti?

Eu vad ca o ard destul de bine :)) primul meu post de cand sunt in rifa in 5 luni Mersi Haos acelasi ,bajat' fin ca si in alte dati :)

Haos baiatu de casa al celor din 69,ala de venea la war cu ei si dadea confiscate la membri Rifa si mai ales celor cu rank 4 sa piarda tec numai [pentru a castiga si 69 un turfs :) care ne face posturi pentru ei ca sa nu se rupa pactul baiat adevarat lafel ca toti membri 69 pier ;)

SA vedem cine ia leader 69 si o sa vedem atunci ce facem si cu pactul.

Tot se aude ca Eugen i-a lider 69... sau tu Asqwe :)))

Nu stiu ce sa zic... nasu K' alege.

Lasa Asqwe o sa ai si mai multe posturi mai pe viitor. Daca o sa ajungi lider, te vei satura de posturi :)))

Ce mai fac baieti?

Plictisitor...pana in 6 ianuarie pauza cu warurile....macar sa fi luat iar tot SF!

Salut, mai inainte m-am trezit. Da rob cineva? Am chef sa fac DM pe cops....

Edit: am facut un prim pas.... oto astept parerea ta la ce am zis mai sus.. eu nu stau sa inghit rahaturile astora

SUSTIN!

Salut baieti acum m-am trezit si eu.

Ne auzim in game poate mai facem niste eventuri activitati ceva sa nu murim de plictiseala ;)

Ar merge niste eventuri/activitati ca nu mai avem war-uri degraba...Trebuia macar 1 ora de war sa lase sau sa nu fie cu prezenta obligatorie ca asa te plictisesti...

Ne vedem in game !

O duminica faina sa aveti !

Edited by AsSasiNn

Nu vom rupe inca pactul, stiu ca este pus de cei din 69 sa faca post.

Terminati cu prostiile aici, daca aveti ceva sa-mi ziceti aveti skype/pm/joc.

Din cate vedeti roata e rotunda, nici ei nu o duc mai bine cand vine vorba de moduri CLEO.