Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Askhanar, Frate, tu stai doar pe sa-mp, nu ai viata sociala, nu cred ca te duci la scoala, stai si freci menta pe sa-mp, ai luat sublider si acum te iei de toti din nimic. Erau 20 de persoane on, de ce trebuia sa vin eu sa il salvez? Am fost o data, de doua ori, dar gata frate. Ce rezolvi daca esti un mare dur pe sa-mp? Daca faci pe eroul ca faci +20 la war si injuri si faci scandal pe /f ? Esti barbat pe sa-mp? Dar in realitate? Gandeste-te bai sublidere preferi sa fii smecher in sa-mp sau in realitate? Fa-ti ulpa mare pe sa-mp, si stai sechestrat in casa, poate iei lider.

Vrei sa iti spun adevarul? Adevarul este ca te crezi mare si bun, cand defapt esti un nimic, nu stiu daca te suporta cineva din factiune, ai un caracter de cacat, si nu stii sa te faci placut, cum ziceam, tu stii doar sa faci ulpa mare pe sa-mp. Tu mi-ai acceptat ma invoirile si inactivitatile? Sau oTo? Ai impresia ca daca te comporti asa o sa ajungi mare lider. Eu iti urez mult noroc, si iti spun sa mai respiri si tu putin oxigen si sa mai lasi sa-mp-ul fratie. Daca stau 2 minute afk, mori, daca am lag la war suferi, daca fac minus plangi, ce cucuveaua calului sa stau ma aici daca ma freci la cap? Prefer sa fiu femeie pe sa-mp. Gusi!

Tu daca erai prins imediat voiai sa fii salvat sa iti poti continua treaba sau ce trebuia sa faci, dar cum nu erai tu cel prins nu ai avut treaba, trebuia tot noi sa stam dupa tine.

Si vezi cu limbaju ala.

Salutare colegi, scuzati ca nu am mai prea dat prin game, am intrat foarte dimineata :) Poate intru mai in seara sau maine.

PS: Va rog vorbiti frumos, nu va mai certati pe aici, pana la urma totul ajunge pe spatele lui oTo, tineti cont de asta.

Daca tot s-a redeschis topicul profit de ocazie. Salut AVISPA RIFA! Fie ca va place sau nu sunt noul vostru coleg. Nu am prea multe de spus, pentru moment, noapte buna! Maine zi de war sper sa revenim la un nr mai mare de 33 de teritorii :>.

Daca tot s-a redeschis topicul profit de ocazie. Salut AVISPA RIFA! Fie ca va place sau nu sunt noul vostru coleg. Nu am prea multe de spus, pentru moment, noapte buna! Maine zi de war sper sa revenim la un nr mai mare de 33 de teritorii :>.

Bine ai venit...Sper sa ne intelegem bine si cu teritoriile,sigur le recuperam .Doar ca nu am fost azi online si au pierdut baietii :))

Edit : Baietii si fetele * (scuzati) :D

Edited by Ykz AsSasiNn

Bun venit!

Mulțumim, Lord oTo! Știi tu pentru ce.

Băieții on?

Neața!

Eu am plecat să susțin ultimul examen. În sfărșit scap de sesiunea asta. Mult a mai ținut.

Neata tuturor si Bafta la examen !

Ne vedem in game , azi sper sa recuperam niste turfs la wars :)

O zi faina !

Edited by Ykz AsSasiNn