Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Tot serveru' stie cat de prost esti, si daca mai pleci de la waruri sa mergi la aia o sa afli si tu.

Pai nu am plecat, am avut o treaba urgenta, oricum nu sunt la fel de bun ca anndi/C... deci nu sunt mare pierdere pe moment.

Va salut lume! De cand nu va mai citesc postarile ma simt ca nu prea am ce cauta aici :)) S-au intamplat multe de cand nu am mai citit forumul. Eu am peste o luna premiera cu o piesa de teatru alaturi de echipa si facem repetitii serioase. Ne vedem diseara la war-uri. Welcome celor noi! Bafta celor vechi (care au iesit). Nu v-o luati in cap si haideti sa fim activi ca atunci cand aveam 39 turfs. Salut!

Ce mai faceti baieti?, am facut si eu comanda pentru unban, sper sa ajunga cat mai repede si sa ne auzim la war.

Bogdi, sincer nu sunt suparat pe tine, dar cred ca 10 zile erau prea mult totusi... si daca te-ai simtit asa de prost ca te-am jignit puteai sa ma combati prin cuvinte care sa nu fie jignitoare si sa ma bati cu propriile arme.

@@Askhanar, cum "sa te combat prin cuvinte care sa nu fie jignitoare" daca tu nu ma lasai sa iti explic nimic? Cand am vrut sa-ti spun ceva ai zis ca nu te intereseaza persoana mea, crezi ca meritai sa mai incerc?

Pai ma frate, stiai si tu foarte bine ca ma enerveaza chestia aia, ai tot repetato... ti-am cerut frumos scuze pe sms, te-am si intrebat pe /f daca ai vazut mesajul, apoi am zis sa nu ne spalam rufele in public, si ai preferat sa imi dai ban..

Banul nu inseamna mare lucru, poate o sa mi-l scada kelton sau mi-l scot de pe clienti, dar e chestia ca dintr-o prostie am pierdut un amic cu care m-am inteles cat de cat si cu care nu am fost niciodata la cutite.

Edited by Askhanar

Bine v-am gasit, de astazi sunt noul vostru coleg. Desi am fost rivali 8 luni de zile, sper sa nu conteze asta si sa ne intelegem bine.

# Ba, ce aveti ? Cand am venit si eu la voi, voi va dati demisiile ? :-W

Bine v-am gasit, de astazi sunt noul vostru coleg. Desi am fost rivali 8 luni de zile, sper sa nu conteze asta si sa ne intelegem bine.

# Ba, ce aveti ? Cand am venit si eu la voi, voi va dati demisiile ? :-W

A dat domnul sa intrii si tu, a durat cam mult ba :)).

A dat domnul sa intrii si tu, a durat cam mult ba :)).

Asa e, a durat ceva pana mi-am dat seama cum stau lucrurile pe serverul asta.

Am mai patit o data la fel si nu m-am invatat minte.. dar stii cum e, a treia oara e cu noroc. :))

@, Nu le are cu gang-urile, el ar fi bun doar de posthunter aici. =))

Dupa 5 luni cu TEC si Combat, sa treci la Deagle si m4, e naspa rau.. M-am invatat cu multe arme, tre' sa ma dezvat.

Am stat retras astazi la war, nu ma mai pot baga in ei cum faceam in 69.. :))

http://imgur.com/a/C111Z - merge de inceput

http://forum.b-zone.ro/topic/16447-momentul-iertarii-cereri-unban/page-32

REVIN CODAȚII, FERIȚI-VĂ, ADĂPOSTIȚI-VĂ!

INTRAȚI ÎN BUNCĂRE!

PS: Un nou record, salms : http://postimg.org/image/lt0c9cqjx/

Ba, imi pare rau, dar... stii cum e treaba... cadiobwin e putin peste tine, cu 6 puncte, la record.

http://i.imgur.com/2VrJeOP.jpg

• Alte precizari?: Nu era nevoie sa-mi editezi postul de la imagini, nu am jignit pe nimeni prin acea poza, toata lumea stie cine este deci sa nu se mai ascunda. Am stat aici la inceput pentru Skyline, apoi pentru oTo si inca 4-5 persoane (excluzand adminii) care merita tot respectul meu. :)

Nu stiu care-i faza al chestia asta, dar... are treaba cu mine?

Edited by ABORAWATABINOST