Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

LoooooooooooooooooooooooooL MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR RAIN =)))))))))))))))))))))))) Cine a facut videoclipul ala ba? =))))))))))) Cica erau femeile alea acolo care plangeau ( Sond si cu Marcelo ), si cica zice Marcelo: lasa sond, luam noi rank 4 =)))))

MOR MOR MOR =))))))))))))))

# Salnb ne vedem maine; ce naiba are forumu' ?

LoooooooooooooooooooooooooL MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR RAIN =)))))))))))))))))))))))) Cine a facut videoclipul ala ba? =))))))))))) Cica erau femeile alea acolo care plangeau ( Sond si cu Marcelo ), si cica zice Marcelo: lasa sond, luam noi rank 4 =)))))MOR MOR MOR =))))))))))))))# Salnb ne vedem maine; ce naiba are forumu' ?

Are, are. Are frigiderul plin din partea mea.

Am atacat 2 turfuri ELC, cele de la 69 mi s-au parut putin cam departe sa ne aruncam acolo.

O sa avem primele waruri atacate de noi la 20:00 si la 20:30.

tumblr_mubzudnLXu1s763k2o1_500.gif

Edited by F4L oTo

Salut, acum am ajuns si eu acasa... ce ploua la mine, sunt ud tot si ma doare capu' :| Ma duc sa ma intind umpic, ne auzim mai pe seara la warr-uri.. bine ca am atacat ceva.. #bafta

Astazi, 14.05.2014 la ora 19:45 sunteti asteptati toti in HQ pentru waruri. Cine lipseste nemotivat va fi aspru sanctionat. Exceptie fac doar cei cu cerere de invoire/inactivitate! Spre deosebire de ieri astazi am atacat 2 turfuri si trebuie sa aparam unul.
applause_gif.gif

Welcome celor noi, ma pregatesc sa plec la scoala si cred ca nu o sa intru in game :)). Teza la mate maine... e clera treaba =)). Pa

Edited by pH LeR69