Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cius ba, back de la scoala si la multi ani pe cei care eu numele Constantin si Elena.. Rupem azi la war :>. Vorbim in game, incerc sa fac rost de un gift CS:GO si nu gasesc OMG.

Diseara avem 3 waruri active, primul pe fosta baza NG, al doilea pe CNN SF iar al 3 lea pe zona cu gogoseria.

Nu cred ca o sa fiu eu on, dar stiu ca puteti face fata si fara mine.

Va pun harta cu warurile sa va orientati mai usor.

ptoUhFz.png

Diseara avem 3 waruri active, primul pe fosta baza NG, al doilea pe CNN SF iar al 3 lea pe zona cu gogoseria.

ptoUhFz.png

Multumim pentru harta !

ptoUhFz.png

Azi luam doar 2 turfs..pacat =))

ptoUhFz.png

Daca ne faci tutorial cum sa bagam codurile esti SEF.

Cand un rank4+ intervine la coordonarea unui war alt rank4+ mai poate intervenii peste el doar daca are o idee mult mai buna.

Nu vreau sa mai vad chestii cand un rank4+ zice sa mergeti sus iar altul jos, unul stanga, altul dreapta.

Daca mai vad astfel de situatii penibile o sa ajungeti toti rank2-3.

Daca si maine activitatea este la fel de scazuta o sa trecem din nou la demiteri, vad ca da rezultate.

Poate vi si tu la waruri... mai des.

Cum adica mai des? Ia arunca o privire pe rpg si vezi cand merg eu la waruri. Inafara de ieri cand am avut invoire am fost prezent la absolut toate.

Edited by Drunkard

@F4L oTo daca ai timp astazi si poti, incearca sa stai la primele war-uri, ca fara lider toti fac ce vor... De exemplu, cum am fost aseara din 26 pe members 10 pe turfs.

In fine, toti au fost mai multi decat noi, dar tot i-am batut.

Avantajul lor este ala numeric, se pun pe cladiri si castiga, dar daca coboara la noi ii batem si daca suntem cu 10 mai putini. 1 avispa e cat 4 elc =)) .

Sper ca astazi sa fim mai multi on.

Azi am campionatul de fotbal pe scoala... Vorbim pe seara, salut

@ @Sylvyu Google Prietenică. In primul rand iti multumesc ca ne urmaresti posturile, suntem vedete, mersi.

Ce-am spus gresit in postul meu? A? Cand o sa vezi tu mai mult de 5 cu tec-uri la war sa ma suni.

Si da, da, suntem buni. Vrei sa facem duele sa vezi care-i mai bun? Am spus doar adevarul, voi va urcati pe cladiri, sunteti 35 si stati acolo, ca fata.

Vino ma jos daca esti smecher, acolo se face adevaratul duel 1 v 1. Daca sunteti 35 normal ca nu va dam clear si castigati war-ul. Am spus eu ceva gresit? Vaaaaiii, dar ce te faci cand o sa se infinteze noua metoda de war VW ? Acolo nu o sa mai stati pe cladiri, vorbim atunci :*

Cand va bateam atunci ce mai zici prietene? Ca veneati si ne felicitati?! DE UNDE? 1) - Cand aveam war cu altcineva veneati pe turfs sa ne incurati si poate-poate puteti face inca un post noua

2)- Ia uite-te tu frumusel la topicul de "raporteaza un membru" , cati ELC au postat in el? A? Ne faceati posturi in prostie, ne urmareati sa ne faceti post, zarzare se oftica de numai putea pe /lider , trageati in noi pe la spate, veneati la noi la hq ca daca va omoram sa ne faceti post. Da, bravo, asa ne felicitati? La discutii inainte daca va luati HQ-ul spuneati la discutii " GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG baaaa le luam SF-ul " sau altele . "Codatilor" etc

In fine, vedem noi cu metoda VW, acolo o sa se vada 1v1 care-i mai "brav". Daca o sa castigati cand suntem numar egal la war. Nu mai comentez, va felicit. Am fost o data numar egal la war si v-am batut. Am luat tot, deci. Cand o sa fim egali si o sa ne bateti iti pup picioarele

@AIM SondOfTheTime Mai usor cu jignirile voi astia buni (adica ne faci prosti, dar mai pe ocolite). Daca sunteti buni castigati si taceti din gura. Cum pierdeti, cum va dati voi rotunzi, voi astia jumatate de gang cu tec si combat degeaba. Se castiga prin munca in echipa daca nu stiai. Te-am etichetat ca data viitoare sa nu ne mai jignesti. V-am retras 2 posturi in care se luau FW-uri de toata frumusetea, dar am zis sa fiu baiat sa nu fac rau si vad ca tot sunteti cu gura mare "bunilor"! Cand ati dominat SF-ul nu a zis nimeni nimic de munca voastra, daca tii minte fostul lider Zarzare ne-a strans pe toti si ne-a dus la voi la HQ sa va felicitam pentru domniare si voi ce faceti ? RUSINE, vad ca RESPECTUL a disparut de mult !

Edited by AIM SondOfTheTime