Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cam tacuti copii, ce faceti? Nu fiti suparati, o sa fie bine.

Sper ca n-am dezamagit pe nimeni in perioada asta lunga, e mai bine si pentru mine ca macar asa am reusit sa las liderul. M-am atasat prea mult de factiune si nu puteam sa renunt eu, am incercat ceva timp sa o fac si nu am putut.

O sa ramaneti prietenii mei toti, am incercat pe fiecare in parte sa va ajut cum pot, chiar si cand mi se striga mereu sa va umplu de FW, sper ca nu v-am suparat, pwp!

Chiar daca poate o perioada nu o sa mai intru in Avispa pentru ca vreau si eu sa ajung si mai sus de atat, oricum o sa va ajut pe fiecare in parte cum pot chiar daca o sa o fac din umbra sau o sa se si vada. Pentru ca eu cred in fiecare care ati atins cel putin rank3-4, si daca o sa va comportati cum trebuie sigur fiecare in parte o sa aveti sanse sa scrieti cuvintele astea in locul meu, nu faceti tot ce ati vazut la mine, doar jumate. Eu sunt mai impulsiv si asta poate a fost de bine, poate nu. Data viitoare cand vin langa voi sper sa va gasesc pe majoritatea acolo si sa am mai mult timp sa discut cu voi si sa va ajut cu ce pot. Succes, o sa trec mereu pe aici, sper sa nu deranjeze asta.

Edited by F4L oTo

Cam tacuti copii, ce faceti? Nu fiti suparati, o sa fie bine.

Sper ca n-am dezamagit pe nimeni in perioada asta lunga, e mai bine si pentru mine ca macar asa am reusit sa las liderul. M-am atasat prea mult de factiune si nu puteam sa renunt eu, am incercat ceva timp sa o fac si nu am putut.

O sa ramaneti prietenii mei toti, am incercat pe fiecare in parte sa va ajut cum pot, chiar si cand mi se striga mereu sa va umplu de FW, sper ca nu v-am suparat, pwp!

Chiar daca poate o perioada nu o sa mai intru in Avispa pentru ca vreau si eu sa ajung si mai sus de atat, oricum o sa va ajut pe fiecare in parte cum pot chiar daca o sa o fac din umbra sau o sa se si vada. Pentru ca eu cred in fiecare care ati atins cel putin rank3-4, si daca o sa va comportati cum trebuie sigur fiecare in parte o sa aveti sanse sa scrieti cuvintele astea in locul meu, nu faceti tot ce ati vazut la mine, doar jumate. Eu sunt mai impulsiv si asta poate a fost de bine, poate nu. Data viitoare cand vin langa voi sper sa va gasesc pe majoritatea acolo si sa am mai mult timp sa discut cu voi si sa va ajut cu ce pot. Succes, o sa trec mereu pe aici, sper sa nu deranjeze asta.

Bă omule, nu am vazut lider ca tine. 6 luni astea au fost geniale. Sper sa nu se uite momentele in care am stabilit recordul de turfuri al serverului. Fara coordonarea ta nu se putea ajunge acolo. N-o sa te uitam cu siguranta, ne auzim in joc. PS: In ce factiune mergi tu, o sa vin si eu :))

Mno, probabil pentru ca am interdictie de 1 luna in Avispa o sa merg sa-mi ajut unul dintre vechii colegi, nu stiu pe care dintre ei. Daca Avispa o sa fie 'hackuita' si mai mult ca sigur s-ar putea sa se ajunga acolo, o sa va chem langa mine sa ridicam tot impreuna inca o factiune in top, hai va pwp.

Mno, probabil pentru ca am interdictie de 1 luna in Avispa o sa merg sa-mi ajut unul dintre vechii colegi, nu stiu pe care dintre ei. Daca Avispa o sa fie 'hackuita' si mai mult ca sigur s-ar putea sa se ajunga acolo, o sa va chem langa mine sa ridicam tot impreuna inca o factiune in top, hai va pwp.

Ai fost un lider bun! Te asteptam inapoi peste 1 luna

Edited by Mokka ZEW

@ mulă baftă să îți dea unban... dar din pacate nu cred ca mai ești Avispa...

Mult succes mai departe dacă nu te întorci tot aici....

Te aștepăm.

Noapte bună că nu știu cât mai stau si eu până ies, spor și salut!

@ mulă baftă să îți dea unban... dar din pacate nu cred ca mai ești Avispa...

Mult succes mai departe dacă nu te întorci tot aici....

Te aștepăm.

Noapte bună că nu știu cât mai stau si eu până ies, spor și salut!

A fost bug...=))

Era lugo Afk in masina m-am dat jos l-am omorat m-am urcat inapoi si masina s-a teleportat de unde a dat Lugo G..

Apai imi bag picioarele :((

Eu mă bag la somn. Mâine va fi o zi luuuungă.

Noapte buna !

Maine se tin wars? Adica azi

Asteptam (cel putin eu) chemarea ta ! Te gandesti la Asqwe si la LevyY?

Edited by AsSasiNn

Noapte buna !

Maine se tin wars? Adica azi

Asteptam (cel putin eu) chemarea ta ! Te gandesti la Asqwe si la LevyY?

Nu cred că vom avea waruri. Nu există un lider care să atace.

http://postimg.org/image/zes3qi6ct/

Cica am no-recoil...da warning da nu iau nici un hp/sau sa sara scantei din masina...

O sa ii fac post lui Steve daca iau unban.

Sper sa va descurcati la war....acum tot ce imi ramane de facut e sa iau unban si sa il urmez pe oTo

dupa parea mea e ban dat aiurea. Nu poti demonstra in cateva secunde ca cnv foloseste norecoil

dupa parea mea e ban dat aiurea. Nu poti demonstra in cateva secunde ca cnv foloseste norecoil

O sa iau unban...pentru ca chiar nu folosec...pacat ca ma dat Teylo afara...Ori cum mai am 2 conturi de level 9 si poate intru in Avipsa ca un anonim =))

Buna dimineata ce faceti?

Acum m-am trezit si eu, ne auzim in game.

@, Daca ai luat unban, nu iei iar invite si rank 3?

@@Askhanar Bine ai revenit. . .

Voi cum o mai duceti Avispa?

Dacă ia un lider pe care nu-l agreeați, nu vă dați demisiile, nu merită. Așteptăm să vedem ce mai este.

Hai salut, vorbim in game.

@@Askhanar Bine ai revenit. . .

Voi cum o mai duceti Avispa?

Dacă ia un lider pe care nu-l agreeați, nu vă dați demisiile, nu merită. Așteptăm să vedem ce mai este.

Hai salut, vorbim in game.

Normal ar fii sa se aleaga din factiune, oricine ar fii bun, dar nu as fii de acord sa aduca un lider din afara atata timp cat sunt multi rank4+ care au vechime, norbert[un an si o luna], asasin[un an] si multi altii.