Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cine-i mare donator, da' cine-i mare donator?

@Norbert14, da pentru azi. Lasă mai bine că n-am pus, uite ce surprize ne dă Spania.

Pe bet365 are cineva cont? Cică bagi 200 RON și îți dă bonus încă 200.

Tu nu ai treabă altundeva și noi te cam reținem?

2rf9cu1.jpg

Nu fi rau!! Voi sunteti aia cu gura mare si faceti mistouri ca aveti cateva turfs nu noi am inceput eu doar v-am anuntat sa stiti !!!Salut o vara placuta!

Nu fi rau!! Voi sunteti aia cu gura mare si faceti mistouri ca aveti cateva turfs nu noi am inceput eu doar v-am anuntat sa stiti !!!Salut o vara placuta!

Prietene, 8 luni ati fost tinuti fara HQ de catre Avispa Rifa, am avut o perioada mai grea de acomodare cu noul sistem de war, insa daca ramanea vechiul sistem era alta poveste.

Eu nu m-as bucura in locul vostru, adevaratele waruri erau pe vechiul sistem, unde contau kills, nu 24 de puncte luate pe war pentru influenta.

Prietene, 8 luni ati fost tinuti fara HQ de catre Avispa Rifa, am avut o perioada mai grea de acomodare cu noul sistem de war, insa daca ramanea vechiul sistem era alta poveste.

Eu nu m-as bucura in locul vostru, adevaratele waruri erau pe vechiul sistem, unde contau kills, nu 24 de puncte luate pe war pentru influenta.

Bun stiu asta si nu am nimic impotriva ba chiar va felicit dar educati membrii ca ei au inceput sa sara cu gura si sa faca atata circ nu noi !!

Bun stiu asta si nu am nimic impotriva ba chiar va felicit dar educati membrii ca ei au inceput sa sara cu gura si sa faca atata circ nu noi !!

Eu cred ca nu stii ce colegi ai tu in factiune, pentru ei orice propozitie incepe cu mars si mortii mati.. adica sunt foarte educati, 10 ani si se dau smardoi pe un joc.

Mai uita-te pe la report a member la ELC si o sa vezi acolo educatie si cultura.

Salut besinorilor!!!!

Care-i treaba! Dupa o sapt fara PC e lux acum :X

Desi mai am cate ceva de facut. Askhanar / Norbert14 scuze baieti dar nu cred ca ajung diseara. Am facut eu cumva calculatorul dat tot mai am treaba. Nu va suparati. Promit ca revin la war-uri teste si restu de vineri sau cel tarziu de sapt viitoare. Felicitari pentru turfs castigate fetele!

No stiu ca nimenu nu o sa citeasca prea mult din ce scriu deci ne vedem in joc :D

M-a ajutat pauza asta deci nu mai va certati cu cei din ELC. Fiecare cu momentul lui de glorie. E important ca nu suntem pe 0 cu turfs deci vorba aia: Bi**h please :D