Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba sperati degeaba, pana nu ne facem 25 cel putin la war nu putem face nimic. Chemati-va prieteni cu rank 3 anterior care sa fie activi, nu neaparat Zei la arme gen aia care se stiu ei nu dau nume(rasta) si mai stiu eu cine tratec, anndi, colonelu, newlife, stiti ce zic ? Hai noapte buna.

Bafta baieti,se pare ca aici a luat sfarsit aventura mea ca lider al factiuni Avispa Rifa!

Mi-a parut bine ca v-am cunoscut si sper ca nu v-am dezamagit,chiar daca in ultimul timp am avut multe probleme cu membri!

Le multumesc lui Sondofthetime,Askhanar si lui Jorik pentru ajutorul acordat fara ei nu as fi putut duce mafia in top,chiar daca acum s-a intamplat ce s-a intamplat!

Le multumesc si restul membrilor care au venit aici sa ma ajute si sper ca v-am invatat ceva pe uni dintre voi.Nu uitati ce v-am spus in ultimul timp nu va mai certati pentru ca toti vor binele gangului,incercati sa comunicati si veti ajunge din nou in top!

Se pare ca cineva mi-a vrut raul,si cei din El Loco Cartel si-au atins scopul!

Rifa all the way!

Remember Lord Norbert14

Bafta baieti,se pare ca aici a luat sfarsit aventura mea ca lider al factiuni Avispa Rifa!

Mi-a parut bine ca v-am cunoscut si sper ca nu v-am dezamagit,chiar daca in ultimul timp am avut multe probleme cu membri!

Le multumesc lui Sondofthetime,Askhanar si lui Jorik pentru ajutorul acordat fara ei nu as fi putut duce mafia in top,chiar daca acum s-a intamplat ce s-a intamplat!

Le multumesc si restul membrilor care au venit aici sa ma ajute si sper ca v-am invatat ceva pe uni dintre voi.Nu uitati ce v-am spus in ultimul timp nu va mai certati pentru ca toti vor binele gangului,incercati sa comunicati si veti ajunge din nou in top!

Se pare ca cineva mi-a vrut raul,si cei din El Loco Cartel si-au atins scopul!

Rifa all the way!

Remember Lord Norbert14

Ai fost cel mai bun lider posibil, intelegeai membri aveai rabdare cu ei, asteptai la reclamatii, faceai tot posibilul ca membrilor tai sa le fie bine, ai ramas alaturi de noi si la bine si rau. Stiu aceste lucruri pentru ca am fost alatrui de tine mai mult timp pe contul secundar si ai fost un lider de nota 11.

Imi pare rau ca s-a terminat aici :(. Mult succesc cu viata reala si in game daca vei mai decide sa continui sa joci. Sper sa cucerim SF sa iti facem carierea completa si sa fii mandru de ce ai lasa in urma.Salut!

@@Norbert14, Ei bine se pare ca da, chiar s-a terminat. Tine minte ca tu chiar m-ai ajutat cu ceva, stii foarte bine cu ce. Erai singurul om care la greu m-a ajutat sa-mi vad de drumul meu si sa continui asa cum am facut-o pana acum, si in legatura cu ajutorul acordat de mine catre tine, este 0 pe langa ce ai facut tu pentru mine.Pentru asta iti multumesc si nu o sa te uit niciodata, pe plan virtual. Succes in continuare Lord, vorbim!

Degeaba se lauda ELC ca au tot SF atata timp cat mafiile rivale sunt la pamant 69 sunt 26 in factiune noi nu avem lider.Sper sa ia cineva din factiune lider sau macar cineva care sa-si dea interesul si ne revenim noi pe parcurs n-o sa tina asta SF-ul la nesfarsit