Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pai despre ce mancavas tzeava voastra sa vorbim.. ?

Defapt eu in primul post am zis ca vorbeste lumea despre mine ca sunt interlop la mine in oras , nu ca si ma cred unul..

Pai ce sa le fac daca nu ii bat , sa le cer scuze in timp ce aia ma omoara cu bataia ?

Nu frate.. Pai ce am ajuns eu in tara asta ?

Neamul meu a fost al dracu.. Lumea spune ca ii seman lui tata.

Astia frate care iti zic tie ca esti no-lifer tu le permiti atatea ?

PAI SA IMI FACA MIE ASA SI VROIAU SA SE VADA CU MINE IN REALITATE , LE LASAM SI ADRESA.

@@RoberT ZEW Cum zici tu , hai sa terminam cu balamucul asta..

Macar recunoaste ca nu ai ce imi face in realitate cum au recunoscut si ceilalti dupa forum.. Le-am dat adresa si nici macar nu mi-au mai raspuns la mesaj.

Nui nevoie sa te superi , nu esti singurul. Lista are pagini infinite si ma doare fix in ... de fiecare in parte care este pe ea.

Ba terminatule,

Eu zic sa nu mai vorbesti aiurea, ca nu ne cunoastem, esti smecher? Te astept in Ghencea -> Condorului -> 78, sa vii cu brigata pls.

Esti un dur, am uitat, esti smecher pe net(nici macar atat), wow cat esti de puternic, pleaca drq de aici de pinguin schizofrenic.

Ba terminatule,

Eu zic sa nu mai vorbesti aiurea, ca nu ne cunoastem, esti smecher? Te astept in Ghencea -> Condorului -> 78, sa vii cu brigata pls.

Esti un dur, am uitat, esti smecher pe net(nici macar atat), wow cat esti de puternic, pleaca drq de aici de pinguin schizofrenic.

Lasami o statie de metrou si un numar de telefon.

Edited by SniPeRS

• Se incinge atmosfera, peste cateva zile,vedeti cel putin 1 inactivitate pentru ''Sunt internat in spital, am luat bataie de la X'' =)). Certati-va in PM, sa nu mai vad certuri aici ca veti fi sanctionati in game cu amenda.

Pariez contu' ca se termina egal, amandoi in spital :)).

Incepeti sa va conectati. Vreau prezenta mare astazi sa aratam de ce suntem pe 1 in top. salms

Fanii mei, stati calmi, ca nu dau contu, era in spirit de gluma spus. Sariti cu posturile

MA INTREB DACA DA CINEVA ATTACK IN AFARA DE MINE, vreti sa va bag raport sa va filmati cand dati attack?

Edited by Count LuNg ZEW

Felicitari pentru astazi, cel cu 69 nu e problema, il luam maine.

Maine avem un war foarte greu si anume cu GSB pe HQ-u lor, daca vreti sa ramana in continuare LS la noi trebuie sa fim minim 35, va astept maine, sper sa fim cat mai multi.

@Raw VIP,OOOoooooo ti au dat cateii de robert si lung +1 e o performanta, inca plang ce sa le faci , rup codurile dar se bat cu pumnul in piept ca sunt curati, pot sa planga in continuare

Cand ati luat un turf, v-ati mai coborat de pe tavan de fericire? Noi plangem? Tu incerci sa bagi chestii din astea cu "rup codul si se bat in piept ca sunt curati" doar ca sa nu te scoti pe tine la iveala ca ai cod, vai de voi, atat e de spus. Fiti fericiti cu un turf, a, si cand spuneti ca o sa va recuperati SF-ul, la ce va referiti ? 69 nici jumate din el nu a mai avut de mai bine de doi ani, de cand a fost Explozive lider, asadar, stati cuminti acolo in HQ, sau pe noul turf acaparat cu abuzuri, prin parcare pe la voi. Sa nu mai vorbim ca atunci cand erati low HP va ridicati rapid rochita sa mergeati in HQ sa luati heal, astea-s war-uri pentru voi, durilor? Din toata factiunea aia James e singurul cu capul pe umeri, in rest, o apa si un pamant toti, sperante la SF cand aveti un turf, bravo ma, asa va vreau, stiti vorba aia, speranta ramane vie. Astept si alte suferinte si remarci inteligente. Spune-mi tu mie acum ca noi plangem, si nu te considera un membru al gangului 69, asa, sa zicem ca esti un civil, care ai crede tu ca plange, 69 care predinte la fiecare death ca avem cod, sau noi care castigam? Si spune-mi tu mie ca nu a fost spam cu "GG" pentru turf-ul ala si nu dati voi reporturi in mod continu pe noi, zi-mi tu mie ca nu-i asa, si tu cu aimul te impaci bine din cate am observat, aici sa o recunoastem, fie ca-mi spui tu mie ca sufar, fie ca nu, e clar aimul tau ca cosurile de pe fata unei adolescente. Hai, fugiti la culcare ca acus e miezul noptii, ce Doamne, aveti de aparat parcarea.

Edited by South BeeTee

!!69 Piers Mobs Nu moare, noi ne-am nascut sa omoram lume!!

Vreau sa dam cu Avispa Rifa de pamant si maine da?

Mor =))))))))))) Stii ce inseamna sa dai de pamant? Mai ales pe turful cu HQu'. INSEAMNA SA NU IA GANGUL RIVAL NICI MACAR O RUNDA. Dar ce sa stii tu..hai pa.

Edit: Gen asa, dar pe HQ-ul nostru: http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2997

Edited by RoberT ZEW

Va rog, nu mai cautati cearta cu pasnicii aia din 69( inafar de Piscotzel), pentru ca nu are rost. Suntem prea barosani ca sa ne punem la mintea lor de copilasi mici.

Au luat 1 turf, bravo lor (nu am fost eu on), desi se lauda zici ca au luat tot San Fierro. Va dati seama, ei se lauda pentru Bike Rent, dar ce sa mai zicem noi care avem 2 orase si 1 turf in LV? (lasand la o parte turful detinut de 69 pier mobs). V-am spus si va mai repet, tufurile vin si pleaca, niciun gang nu poate fi infrant cel putin o data, dar nu este problema, maine daca suntem multi, il recuperam foarte usor.

Maine avem pe HQ GSB, o sa fie destul de greu, mai ales daca ei sunt si multi online.

Va urez noapte buna. Maine le dam bataie si ne recuperam singurul turf din SF.

Pwp, ceao.

@, Lasa-i boss au luat si ei un turf ei cred ca au luat orasu cu 1 turf langa hq-ul lor, lasa-l sa-l tina si ei 24h daca-l tine. =)) Eu in locu lor numai vorbeam ca ma faceam de ras drq.. au luat si ei un turf dupa 7 luni :)))))))) Saraci nu mai au turfuri de cand era SondOfthetime de acu 1 an =))))

Noapte buna, ne auzim maine. sal

Edited by S k Y V i P

Noapte bună. Gg pentru warurile, mai puțin cel cu gsb.

Robert te-ai supărat degeaba pe mine, ca eu doar glumeam cu tine, daca vrei sa crezi ceva rău despre mine n-ai decat, faci cum consideri tu.

#snr daca vezi mesaj asta, eu zic sa facem pace amândoi, se înțelegem prea bine ca sa ne certam pentru un best. Am fost supărat pe moment, dar mi-a trecut, dar tu ai dato cam nasol, sa ieși din clan si sa zici ca îți bagi demisie. Ți-am mai zis daca eu nu ma simt bine, lung o sa facă urat si ai văzut ca fara el nu reziști sa coordonezi.

Ma rog fie, sunt multe de zis, dar nu are rost sa înșir aici un roman.

Va urez noapte bună, gg pentru attck, maine cati mai multi online.

Felicitări pentru waruri. A fost bine.

MAINE vreau activitate maxima. Cine nu apare pe members la 19:53 are amenda 10.000$. M-am saturat sa am 15 on la 19;57.

edit : gigs, pana acu ma pupai in zona dorsala cat timp ai fost la noi. Prost eu ca te-am acceptat. Nu suport oamenii ca voi.

deja o dati aiurea cu posturile. Rupeti abuzul de heal dar nu suntem jegosi sa va facem posturi, pe cand voi le rupeti. DOVEDITI DE CE SUNTETI IN STARe PE TURF, NU PE RPG. NU O SA AJUNGETI NICAIERI CU POSTURILE. DACA VREI SA VA GOLES GANGUL, OK,Am SA FAC ASTA. In fata mea sunteti niste pasnici

Edited by Count LuNg ZEW

Felicitari pentru waruri,a fost bine dar mâine trebuie sa fie si mai bine,avem 4 waruri pe care trebuie sa le câștigam,pana la urma nu prea am avut ce sa facem la warul cu GSB,era hq-ul lor,plus ca erau multi online iar eram jumate.Noapte buna Avispa!

Count LuNg ZEW nu sunt in masura sa te judec momentan, insa acesta este motivul pentru care esti respectat doar in fata datorita functiei pe care o ai, pentru ca esti prea plin de tine!

E plin pentru ca isi permite, nu ca tine, care esti un nimeni. Postezi inactivitate si nu ai nici macar 2 saptamani. Tu esti de umplutura aici, daca vrei sa-ti zic pe fata.

Topicul de demisii te asteapta.