Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pe tine te-a bagat cineva in seama, esti garda de corp? Poate sa-si poarte singur de grija.

RoberT ZEW nu esti in masura sa vorbesti de mine, la lvl 90 nu ai avut un lider, un helper sau altceva, doar de 2 ori rank 5:)) banal. Stai in banca ta !

Pe tine te-a bagat cineva in seama, esti garda de corp? Poate sa-si poarte singur de grija.

RoberT ZEW nu esti in masura sa vorbesti de mine, la lvl 90 nu ai avut un lider, un helper sau altceva, doar de 2 ori rank 5:)) banal. Stai in banca ta !

Copile, crezi ca vreau lider ? Crezi ca vreau helper? Crezi ca vrea admin? Sa muncesc pentru altii ? Avortatule

RoberT ZEW normal ca nu vrei, esti constient ca nu esti in stare, tu nu esti in stare sa muncesti nici pentru tine, stai acolo unde esti si lasa-i pe altii ai grija de tine. Si ai grija cum vorbesti, vorbeste cu cine-ti permite. Auzi 'avortatule' ai ba macar 10 ani, numai aia cand sunt umiliti incep sa injure si sa jigneasca :)).

Bai copile, tu te auzi ce spui? Daca tu vrei sa muncesti pentru un server e treaba ta. Eu unul joc de distractie si pentru prieteni.

Ia chiombeste-te la poza de profil, am 10 ani?

Numa de smecherasi pe net dau. Mi s-a luat de voi jalnicilor.

@@RoberT ZEW, ai 10 ani =))))))))))), chiar daca ai ochelari de soare, freza de bajat mare.. :D

Salutare, am revenit si eu de la scoala.

Diseara sa speram ca batem si noi ceva.

Pana atunci, ma apuc sa invat, ca maine test la mate si ma asculta la romana :(((.

Pwp!

@, Chiar suferi in sinea ta nu? Care e problema ta ca pana la lvl 90 nu a avut nici macar helper? Crezi ca toti sunt ca tine? Sa joace jocul asta ca sa obtina ceva? :| Si cum deduci tu din poza lui de profil ca are 10 ani? Tu ti`ai facut pentru prima oara buletin si ai impresia ca ai 3 coaie? Du`te copile la aia din sp sau 69 ca numai pe acolo sunt destia "maturi" pe samp si ei nici par pubian nu au...Latra la cine vrei tu dar nu la noi.

@, Ba baiatule, oamenii normali joaca acest joc pentru distractie, nu pentru functie. Decat sa stai 5-10 luni intr-o factiune pentru un lider unde mai mult iti faci nervi decat sa te distrezi sau pentru helper unde e si mai naspa, mai bine te plimbi din gang in gang alaturi de niste prieteni. Eu i-am mai zis lui zeek ca a bagat doar oameni cu functii in acel clan pana l-a stricat de tot, acum oricine din uS sau uSa crede ca tot ce conteaza pe acest joc e functia.

Apropo ba baiatule, daca 90% din acesti jucatori ca RoberT sau Cristi95 spre exemplu ar vrea sa ia o functie, in maximum 3 luni ar lua-o.

P.S Pentru cei care vor sa dea report, DA, da fac parte din aceasta factiune, $@L.

P.S.S.S.S.S: Tu vorbesti ma de functii? M-am uitat in faction logul tau si ai un amarat de rank 5 in Taxi, IN TAXI BA? Pasnic infect, rankul ala e degeaba, poti sa-ti faci alt cont :)). Probabil iti vei indeplini visul de a fi sclavul tuturor si te vei incadra in randul helperilor / adminilor care nu au auzit de cuvantul si nu stiu cu ce se mananca.

Edited by AIM Katzuno Valoare

Gata cu cearta in topicul asta.

Sunteți colegi de gang nu rivali, așa ca daca nu va vreți unul pe altul, macar respectati-va reciproc.

Ne vedem la 8, sper sa fim mai multi si de ce nu, sa încercam un 4/4, desi sunt conștient ca o sa pierdem 1-2 warurile.

Pwp! <i'm dă big bous>

Edited by Ryakk ZEW

Felicitari pentru warurile de astazi.

37 on, frumos asa. S-a vazut ca este greu sa mai luam turfuri asa usor, dar noi incercam, oricum 49 turf nu le mai doboara nimeni.

Aveti grija la attack, noapte buna!

Neata barosanilor.

Ce faceți? Eu tocmai ce m-am trezit si ma pregătesc sa plec la liceu.

Ne-auzim mai târziu, pwp.

<<test la mate>> dafuq

Se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici.. Nu am vrut sa ies chiar in halul asta si am vrut sa raman pana la un rank 4 - 5 dar nah , post-hunteri avem destui pe server de ne impiedicam de ei..

Cu voi m-am inteles si bine si mai putin bine in unele momente. V-am demonstrat pe /f ce fel de persoana sunt in realitate , pe cine am batut , unde si cum :) .

Ce sa ii facem lu allen ala daca vine la noi la HQ si sta cu bandicam on 24 / 24 sa prinda un motiv de post... Eu de cand sunt nu am facut post la nici o mafie pana acum , deoarece le respect pe server cat si in realitate. De aceea lumea no sa ma vada niciodata intr-un departament si mai ales intr-o factiune pasnica nu am eu atata respect si limbaj frumos pentru ei. Mie imi trebuie oameni cu care sa ma bat , sa port la mine orice arma vreau si cand vreau si altele. Decat sa ma trimita un lider sa vand licente sau sa transport oameni la locatia X si Y , mai bine ma trimite un lider mafiot " Ia M4 asta , dute pe zona si mori pentru ea ! " . Asta e altceva , parca ma simt in apele mele cand sunt intr-o mafie.

sNrobert - Multumesc pentru sansa oferita de a intra in Avispa. Scuze ca nu am profitat cum trebuie de ea..

LuNg - Cel mai tare sublider.

.BeeTee7 - Mersi ca m-ai chemat atunci in Avispa cand m-am reapucat de sa-mp. Daca tu nu ma chemai , la ora actuala eram de partea lui Askhanar si a lui Kha.

EleMenT - Meriti lider la asasini.

As scrie si despre ceilalti dar nu am apucat sa va cunosc atat de bine si nu prea am conversat... Dar ma reintorc eu in Avispa intr-o buna zi.

Aa si inca ceva:

@@Count LuNg ZEW Daca afli unde sta Allen in Targoviste , despre surpriza asta era vorba sa io faci. Daca ii faci o surpriza ca in videoclip-ul de jos de la 00:00 - 00:15 esti cel mai tare om. Eu unu i-as faceao pentru toate post-urile care mi le-a facut , dar pacat ca e din Targoviste si nu din Bucuresti... Eu sunt mai nebun de felul meu si sti ca eu daca zic ca fac o chestie , pai mancatias o fac cat de bine se poate. Cand se uita prin vizor fix asa sa intri peste el :))

https://www.youtube.com/watch?v=5Mg_cbw9D_Q

Edited by SniPeRS

Da ma. Nu-l lăsa sa plece, sa stea la dar dă-l in mă-sa cu ieșitul lui pe afara.

Ori suntem no-liferi, ori numai suntem..

Gg pentru attack, ne-auzim.

Noapte buna!