Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am terminat si evidenta si sanctiuniile.

A spus sN sa nu invoiesc decat inactivii, asadar, vai s-amar...

Evidenta: http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-67#entry4216394

Sanctiuniile: http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-19#entry4216407

sN vezi ca Heineken avea de la evidenta de data trecuta un FW, a acumulat 3/3 cu ala.

Cu LuNg / Bey / sN vorbiti pentru invoiri, eu nu pot sa invoiesc pe nimeni.

@, ahahahahha tu la scoala, eu rup CS:GO dupa aproape 3 luni de pauza sau 4.

Dau mirific, 52-10 asa de incalzire =)))).

Edited by Ryakk ZEW

A fost bine pentru astazi , mi-a placut activitatea voastra si cred ca atunci cand o sa expire inactivitatile si o sa umplem gangul o sa fim si mai multi online .Am luat 3/4 dar va zic de acum ca maine vom castiga docks 2 deoarece l-am pierdut pe o greseala de pozitionare iar cand ne-am redresat a fost prea tarziu , sa vedem si atacurile , Rank 4+ sa stati si voi la atac ,see you tomorrow!

Seara buna, felicitari pentru waruri, de cand nu am mai fost 33 :)) , sper sa fim la fel de activi acum ca s-a terminat si scoala.Vad ca a inceput naruto(allen) cu posturile, deci aveti grija.Va doresc o seara faina.

@@Count LuNg ZEW, esti slab.

Allen 2/3 doar dupa 3 waruri cu 69 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Felicitari ba, haida ca se mai poate inca unu si il zburam pe copilasu ala.

Neata tuturor.

@, au ajuns rivalii sa iti dea + la demisie.

Iubire tu sti ca mori in avispa, pentru tine topicul de demisii este inchis, forever.

Edited by Ryakk ZEW

Hai noroc dragilor. Ce faceti? Bine sanatosi? http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/25129

Astept +-uri

Ce plusuri ma? Mie trebuie sa-mi dea toata lumea, daca nu-i faceam eu postu nu cred ca sarea cineva sa-i faca, mersi mie, niciunu nu mi-a multumit.

Ne auzim la waruri, sper sa luam 4/4 si sa fim ca aseara, baftalos.

@, Coaie :))) sa va incing ca imi da o lacrima :))) dar nu pot sa refuz un sublider. Nu as fii plecat de aici mai ales ca gang`ul este in dezvoltare si vroiam sa ajut dar na. Si toate ca toate dar Andutz ZEW ? :| O sa revin mereu cu placere aici mai ales daca ramaneti si in aceasi formula :*

LOVE YOU GUYS!!! :*

Edited by Cristi95 ZEW