Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, evident, avispa 4 ever.

Bafta la sublider, sper sa faci treaba buna si sa iei lider. :))

@@Decimo AllenMinyo, copile, esti la pamant cu romana, nu degeaba esti la cel mai prost liceu din oras.

Nu stau sa ma cert cu tine, ca ar insemna sa ma cobor la nivelul tau si daca fac acest lucru, inseamna ca sunt "retardat".

Pacat ca tu o sa ramai cu posturile si cu SAMP-ul si 95% tu nu o sa iei bac-ul, iar noi ramanem ca barosanii, cu distractia si evident, cu bac-ul luat.

#nomorecomentpls #copile

Ps: Salut avispa, ce faceti iubirile mele?

Gg pentru warurile de astazi si pentru attack.

Deja incep sa fie insuportabilii rau codatii astia,pana acum nu stiu sa trag acum nu mai rateaza baietii.

Si culmea altii au PC-uri foarte,foarte bune si nu se filmeaza la waruri sa dovedeasca ca n-au cod.

Un mic suvenir pentru cei din ZEW,suntem codatii rau ma ce mai =))

ZEW Action =))

Astazi a fost bine , am aratat ca putem recuceri LS , maine avem niste waruri mai diversificate asa ca vreau prezenta de minim 30 maine pe /members , sa nu va ganditi sa va invoiti.Am prins 2x pe GSB deci vom continua cu LS-ul si speram noi sa pastram si turful in LV , ne auzim maine la 19:50 in HQ .

Gg pt waruri a fost bine,ne-am mai revenit .

Si felicitari celui/celor care au prins attack.

Hai ca dau bine,te-am luat Mr0ne :P.Astept Like+Subscripe daca va place cum ma descurc la waruri.

Evidenta war-urilor din data de 18.06.2015 cat si sanctiuniile au fost postate.

Evidenta: http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-67#entry4223839

Sanctiuniile: http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-19

Noapte buna Rifa, tot asa si maine la war-uri, dar poate in numar mai mare.

Eu nu am putut veni pentru ca am facut pregatire pentru examen.

Neata Rifa,abia m-am trezit si eu.Am de facut un mic referat la romana ca sa imi inchie profa' media.

Sper ca astazi sa fim minim 30 on sa nu ne chinuim prea tare.

Astept like+subscripe,Vizionare placuta.

Neata avispa.

Ce mai faceti? In seara asta ne hotaram daca le lasam la baietii lui M1H41 orasul Las Venturas.

Si in acelasi timp va astept sa intrati, ca sa fim si noi odata 30+, nu 24 ca aseara =))).

Neata buna. Cand o sa va puneti si voi pe picioare si o sa intrati la waruri la ora 19:45? Voi nu va dati seama ca sunteți in cel mai bun gang de pe server si ca se cere activitate din partea voastră? Faceti bine sa va revizuiti activitatea. Cand o sa fiti peste 35 la war atunci se vor deschide si invoirile. Repet, nu mai trimteti pmuri la lider ca nu sunteti invoiti. Nu mai suport inactivitatea voastră. Nu aveti timp,dati va demisia. Din 41 in facțiune, maxim 5 inactivi ar trebui sa existe, dar nu, la noi sunt 15 inactivi. Nu avem nevoie de voi!

@@Runk ZEW, Ti-a expirat inactivitatea. Poate nu apari la war

Edited by Count LuNg ZEW

Salut Rifa,acum am venit si eu de p-afara merg sa mananc si ne vedem in game.

Care aveti niste drugs sa-mi vinde-ti si mie?

@Ryakk ZEW Eu zic sa nu ii lasam sa cucereasca LV-u,si cred ca asa si va fi.Astazi voi filma 4/4 war-uri.

Chiar nu se poate,numai abuzeri,codatii peste tot.