Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Boon, am venit si eu la scoala. In 2 ore maxim sa va uitati la"evidenta war" o sa postez evidenta de pe data de 07.09 [Luni] .
Hai ne auzim in Game in 20 minute, salutic !

Boon, am venit si eu la scoala. In 2 ore maxim sa va uitati la"evidenta war" o sa postez evidenta de pe data de 07.09 [Luni] .
Hai ne auzim in Game in 20 minute, salutic !

Bun, am facut evidenta warr-uri de pe data de 07.09.2015, uitati-va Aici cine are de platit si cine nu are. Aveti 24h la dispozitie sa platiti, este vorba despre cei care au lipsit si aici puteti vedea evidenta warr-uri !

Edited by AIM B L A S T

Salutare, ce mai ziceti ? Ma duc si eu sa fac un dush apoi ma uit la Woowbiz apoi cuvantul magic " somn " . , Am adaugat-o pe Shakira in PM acela sa vedem ce parere are si ea. Eu te-am pus absent deoarece nu ti-a acceptat inactivitate ca ai retraas-o si nu ai fost, sper sa nu fi gresit. O sa asteptam raspunsul lui Pique.

O sa mai dau un reply, sper sa va placa. Va rog sa va abonati, sa imi dati un like si orice fel de comm, dar nu rautacios. Sper ca ma ajutati sa ma ridic putin cu acest canal. In curand o sa filmez toate warr-urile si o sa pun video-uri. Va multumesc mult de tot !

https://www.youtube.com/watch?v=ji80exUcF-g

@, nu mai fa dublu post , nu este permis, risti warn pe forum, ai grija.

Sa il anuntati pe TayLor sa se logheze maine! Maine risca uninvite daca nu intra! DAca nu dati de TayLor. il anuntati pe Bogdan13Nor ca este prieten cu el sau vedeti voi, sa intre in game ca risca uninvite!

Edited by Deea Shakira

Te descurci tu dor esti baiat mare :)))De mine ce sa mai zic? Trec a 9-a am simulari de dat mici examene dupa trebe sa mi se schimbe orarul cica. Daca nu se schimba orarul in timpul scolii nu pot veni la waruri etc etc... :D Complicat

Salutic, ce faceti ? Abea ce am venit de la antrenamente ma pregatesc sa fac un dush apoi ma bag sa ma uit la meciul cu Dinamo si mai trag cate un ochi in Sa:Mp. Cine este generos cu mine, va rog sa va abonati la canalul meu de Youtube, aveti un video in Semnatura, va rog frumos !

@ adevar graiesti

@ Sfat, nimeni nu se va abona la tine daca tu mereu te plimbi cu taxiul sau filmezi warurile, incearca sa faci ceva interesant care sa captivize lumea.

#EDIT: $eF De PAG¥NA :3

Edited by BTD Sparros

Ma eu nu stiu ce discutii sunt astea pe aici cu canalul de youtube ca promovoare, microfoane, antrenamente sportive, dusuri si asa mai departe. Eu zic ca ar trebui sa fiti putin mai seriosi si sa vorbim cu Deea sa facem o sedinta intr-un weekend si sa facem evidenta la tot, cei inactivi si ar trebui sa inceapa sanctionarile.. Avispa are 0 turfs, da stiu ca este o perioada naspa pentru factiune si bla bla bla ca a fost wipe, dar daca noi nu facem nimic factiunea tot o sa stea pe loc.

Si acum nu vreau sa fac discriminare, dar daca stau sa ma uit prin lista de membrii ai factiunii sunt mai multi englezi si ce mai sunt ei pe acolo :| eu unul asta as face, acum depinde si de parerile voastre dar mai ales de parerea lideritei noastre.

Zenod a spus si Deea ca de azi inainte ar trebui sa intram pe ptogramul normal si ca v or incepe santionarile. Hut a zis sa facem un antrenament acu sambata si poate de saptamana viitoare vom incepe si cu 2 posibil. Si referire la chestiile inutile de care se vorbesc, nu am idee. Pt +1 majoritatea, si Deea vad ca n are nimic impotriva.

Este topic de discutii, aici discutam, ce trebuie sa fie atat de serios la un topic de discutii?

Iar cu warurile, cum a zis si Deea, dupa ce incepe toata lumea scoala si cand o sa se schimbe programul de war o sa incepem sa avem waruri in fiecare zi, in plus la sfarsitul lunii o sa avem peste 3 rank 4 si o sa prindem cat mai multe atacuri.

Pe langa asta, ce mai faceti? eu ma duc sa ma uit la Smackdown de aseara si intru in game