Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

MA MAINE TOTI LA WAR!!! CE ATI FOST ASA PUTINI? DE MAINE INCEPEM MAI GRAV< CARE NU E ON O INCURCA< IN RITMUL ACESTA NU FACEM NIMIC!

@@Traker, smecherasule, daca aflam cine esti o incurci grav, inceteaza sa mai postezi aici, figurile in alta parte, nush ce am vazut de lider pe aici, unde ai fost si tu lider? In Verdant? Pe RPG 3? sau care e cea mai slabuta? V-ati ajuns toti, nu uita ca se poate afla cine esti, nu stau la discutii cu persoane gen tu, ca tine am intalnit destui, tu ca mine mai rar. Vezi ce faci cu factiunea ta, pe unde vei fi tu, smecheria in alta parte, nu ma intereseaza de tine, nu am auzit de tine never, eu de tine nu, dar tu de mine ai auzit.

Edited by Deea Shakira

Ho nebUNilor , cand aveam lider am avut 27 turfuri cu 69 PIer MOBS , si dupa ce am renuntat sa dus mafia , Nu am stat ca voi pasnici fara hq De 2 luni , Periculosi sunteti voi nebunilor , muriti de foame la war si va dati smecheri.

VERIFICATI TOPICU SANCTIUNI SI AMENZI< PLATITI AMENZILE< CINE LIPSESTE SI MAINE SI MAI ACUMULEAZA UN AV PRIMESTE SANCTIUNE! GRIJA MARE< VREAU PREZENTA MAXIMA CA PUTEM LUA AMBELE ZONE DE LA 69 PMB, INTRATI MAINE LA WAR!!!!!!!! NU ACCEPT INVOIRI, DOAR 2-3, AU FOST POSTATE DEJA 2 DACA AM VAZUT BINE!

Evidenta war a fost postata, verificati topicul sanctiuni si amenzi, nu am nimic cu niciunul dintre voi, dar asta e treaba mea, trebuie sa fiti sanctionati daca nu veniti la waruri

@@BadBoYzZ, i can't use it, sorry, is too small, i can't add all members

Ok, I'll fix it later!

@@Peaceful, Bafta Nob :*