Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Asa zic si eu frate, dar trebe sa inceapa cu santiunile si era vorba ca, nu se accepta multe invoiri.. dc am fost ieri 30 on si 20 pe turf?? dc unii membrii ( copii ), fac tot ce vreau si scapa nesantionati?..Daca deea ar vrea sa faca ceva si sa-i stapaneasca pe toti membri care fac ce vreau in mafia asta, trebe sa inceapa sanctiunile de la absenta 4/4 war care e FW..pana la comportament si alea alea. Poate nu luam asta 3/3 ca atunci chiar ca se lasa rau. Bafta si ne auzim deseara.

Salut colegi!

Intrucat ieri am avut niste probleme cu pc-ul si a trebuit sa reinstalez jocul de exact 2185 ori si sa pun iar toate cele fix 48 moduri, nu am avut timp sa stau de voi pentru ca aveam mici erori la pc-ul meu si a trebuit sa joc de pe laptop unde aveam 10 fps (sper ca va dati seama cum este..). Va rog astazi, 8/10/2015 sa fiti in HQ la ora 19:45 si sa castigam toate cele 3 war-uri. Tot ce va rog este sa veniti si sa ascultati ce vi se spune, v-am zis si va repet! Daca vreti sa cucerim orasul, ascultati de conducere pentru ca nu suntem pusi aici degeaba. Cand ma refer la conducere, ma refer la rank 4+ pentru ca de la rank 4 faci parte din conducerea mafiei. Prin aceasta cale rog si membrii rank 4 sa se impuna si sa ia atitudine in fata celorlalti, pentru ca pana la urma suntem o echipa. Nu putem face fata 3 oameni la restul de 39 pentru ca e greu. Ati vazut ieri ce s-a intamplat daca nu ati ascultat. Ati luat fw-uri pe capete, am pierdut 4/4 meciuri si ce am rezolvat? V-ati dus rambo 2-3 si a fost deajuns sa vina si alti 2-3 si tot asa. Va rog pe viitor sa va abtineti pentru ca o data ce va duceti in ei automat vin si altii si altii dupa voi cu ideea ca "e, sa-i dea fw lu ala ca pe mine nu ma vede" sau "daca-mi da mie sa ii dea si lui x".. NU. Trebuie sa fim uniti, nu sa ne ingropam intre noi. Marti am castigat toate war-urile, de ce? pentru ca ati ascultat. S-ar putea sa facem sambata o sedinta ( o sa vorbesc cu Deea si Hutwsai) sa reglam niste chestii pe ici-colo. Hai sa lasam copilarismele de genul "x a facut dm pe mine" / "y a luat masina" / "ala pute" s.a.m.d. si sa aratam putin respect si maturitate unul fata de celalat.

Va doresc o seara/dimineata superba si sper sa intelegeti macar 30% din ce v-am scris aici, ca nu vreau sa-mi racesc gura de pomana si dupa sa suferiti tot voi. Aveti grija de voi! Ne vedem la 19:45 in HQ.

Cum am zis si ieri, cand incepeti sa sanctionati -15 si pe toti cei ce fac - la fiecare war, atunci putem incepe sa cucerim orasul. Mi-ai dat fw ca nu am stat in gradina aia sau ce naiba e(de langa burger) si m-am dus si am facut + in alta parte. Acolo unde am fost eu si kross, daca eram toti, le luam hq-ul. Anyway, T.i.b.i. 4-5 worsturi in 2 zile si inca are 0/3.

@, el asculta, data viitoare mergem si stam toti la suburba, pe suburban si ii asteptam, toti intr-o zona daca stam toti pe loc pe suburban si langa suburban imediat le dam clear. doar ca voie va treziti sa mergeti cate unu si sa le dati puncte aiurea.

Am luat best, dorm bine la noapte, sal.

Salutare colegi,

Membri rank4+ sa fiti maine la 19:30 in HQ pentru o mica sedinta. Am scris si la anunturi, dar cred ca aici sunteti mai prezenti ca acolo si am zis sa postez si aici. De asemenea, la orele 20:00 incep war-urile (4/4) si sunt destul de dificile, asa ca va rog sa veniti in numar cat mai mare.

Repet si sper sa fie ultima oara. Ori incercati sa lasati ura/copilarismele/pm-urile/injurile etc deoaprte si sa va comportati ca un colectiv, ori zburati pe capete si ramanem 20 si aia uniti. Nu ne convine sa va vedem ca va certati de la o arma sau ca x a furat masina voastra. Incercati sa nu mai fiti atat de copii pentru ca in aplicatiile voastre scrie ca sunteti maturi si ganditi matur. Hai sa aratam asta!

Nu vreau sa stau sa scriu romane aici, ca nu are rost, a doua zi la fel va fi. Insa va rog sa va ganditi bine la ce veti face de acum inainte pentru ca suntem satui sa ne "racim gura" cu voi. Si incercati cand vedeti ca x cere arma sa ii dati din prima, nu sa asteptati sa ii dea altul pentru ca si altul gandeste ca "ee, ii da altu, eu am treaba, ma uit pe pereti".

Seara frumoasa va doresc! Maine in HQ toti ca avem un oras de luat.

Eu nu mai pot intra in zilele de vineri + sambata si duminica, cine nu asculta de Hutwsay si BIRDI va fi sanctionat ca atare, astept PM de la ei in caz ca ceva nu merge bine, intrati toti la war, rank +4 cand sustineti un test postati pe forum si eu voi verifica si voi sti cui sa dau invite si cui nu, o zi frumoasa.

@, Scuze birdi n am avut ce face, acum am ajuns din oras si m am uitat la scoruri..e bataie de joc sa faci -11 la war si peste -10 si prostii de astea, mai bine va ganditi de 2 ori inainte sa intrati intr o mafie baa.. in primu rand va bateti joc de munca cuiva si in al 2 lea rand faceti de ras mafia cu asteste scoruri...@, Vrei sa intelgi si tu odata ca daca dai astfel de posturi pe discutii, deea ar putea sa te santioneze? "- nu permiteți membrilor să facă spam în topicurile facțiunii, în special în cel de Discuții între Membri." check regulament lideri..

@, Scuze birdi n am avut ce face, acum am ajuns din oras si m am uitat la scoruri..e bataie de joc sa faci -11 la war si peste -10 si prostii de astea, mai bine va ganditi de 2 ori inainte sa intrati intr o mafie baa.. in primu rand va bateti joc de munca cuiva si in al 2 lea rand faceti de ras mafia cu asteste scoruri...@, Vrei sa intelgi si tu odata ca daca dai astfel de posturi pe discutii, deea ar putea sa te santioneze? "- nu permiteți membrilor să facă spam în topicurile facțiunii, în special în cel de Discuții între Membri." check regulament lideri..

Nu e vina ta cu nimic. Avem membri slabi, trebuie sa recunoastem asta.. nu poti pune un din rifa vs unul din .."alta mafie" sa zicem. De ce? pentru ca Deea mereu vrea sa dea sanse celorlalti si are incredere in tot ce scriu ei in aplicatii si aici ma refer la "sunt sociabil, ma integrez repede, respect si sunt respectat" si alte bazaconii. De fapt..tot ce stiu sa faca e sa faca ce fac si ceilalti de rank 2-3 care se cred smecherasii mafiei. Cu ce sunt smecherasi? ca din cate vad cam toti au FW-uri. Ce pot sa spun? sa continue toti asa sa vedem unde ajungem. Eu nu o sa stau sa imi bat capul cu niste oameni care nu vor nimic decat sa para smecheri in fata unui pc, injurandu-se intre ei si sa fie unul mai "valoros" sau cu "talent" decat celalt. Astea sunt niste copilarisme. Si aici e vina lu' Deea ca vrea sa dea sanse tuturor si profita de bunatatea ei, ba chiar isi bat joc de toti.

Repet: Nu vreti sa faceti nimic si sa va schimbati comportamentul, nici macar nu va obositi sa intrati la war, sau daca intrati, faceti ce vreti apoi pierdem si noi suntem de vina pentru asta, ca "NU STIM CUM SA VA COORDONAM". Nu e prima mafie unde am avut functii, stiu si eu ce am de facut, altfel nu eram aici acum. Dar e destul de greu sa coordonezi 40 oameni din care doar 5-10 vor sa ajute si restul sunt aici doar pentru bataie de joc.

Nu ma astept sa primesc flori sau multumiri sau aplauze, ma astept sa ascultati si sa lasati rahaturile astea deoparte. Daca nu puteti sa faceti asta, iesiti, aveti topic de demisii. Daca nu vreti sa iesiti si sa continuati asa, sunteti dati afara, simplu. O seara/dimineata buna tuturor, oricum nu veti citi acest post, ca nu va intereseaza.

@, Adevarat ... cel mai bine ar fi daca paletele sar opri la -5 .. ai deja -5 stai frate in hq si lasai pe altii sa recupereze ... ei continuie sa mearga pe turf in speranta ca isi scot scorul dar de unde ... mai rau fac .. ce sa ii faci asta e ...

Maine cine nu este la war FW, maine ma asteptati in LINIE in HQ! De maine schimba foaia, altfel nu se poate, trebuie sa dam 200/100, nu mai folositi atatea coduri ca vedeti ca luati ban, nu scapati deloc. Maine cine nu e la war, sau e AFK in HQ, etc are FW pe loc, daca ma insulta si altele demitere.

Nu e vina ta cu nimic. Avem membri slabi, trebuie sa recunoastem asta.. nu poti pune un din rifa vs unul din .."alta mafie" sa zicem. De ce? pentru ca Deea mereu vrea sa dea sanse celorlalti si are incredere in tot ce scriu ei in aplicatii si aici ma refer la "sunt sociabil, ma integrez repede, respect si sunt respectat" si alte bazaconii. De fapt..tot ce stiu sa faca e sa faca ce fac si ceilalti de rank 2-3 care se cred smecherasii mafiei. Cu ce sunt smecherasi? ca din cate vad cam toti au FW-uri. Ce pot sa spun? sa continue toti asa sa vedem unde ajungem. Eu nu o sa stau sa imi bat capul cu niste oameni care nu vor nimic decat sa para smecheri in fata unui pc, injurandu-se intre ei si sa fie unul mai "valoros" sau cu "talent" decat celalt. Astea sunt niste copilarisme. Si aici e vina lu' Deea ca vrea sa dea sanse tuturor si profita de bunatatea ei, ba chiar isi bat joc de toti.

Repet: Nu vreti sa faceti nimic si sa va schimbati comportamentul, nici macar nu va obositi sa intrati la war, sau daca intrati, faceti ce vreti apoi pierdem si noi suntem de vina pentru asta, ca "NU STIM CUM SA VA COORDONAM". Nu e prima mafie unde am avut functii, stiu si eu ce am de facut, altfel nu eram aici acum. Dar e destul de greu sa coordonezi 40 oameni din care doar 5-10 vor sa ajute si restul sunt aici doar pentru bataie de joc.

Nu ma astept sa primesc flori sau multumiri sau aplauze, ma astept sa ascultati si sa lasati rahaturile astea deoparte. Daca nu puteti sa faceti asta, iesiti, aveti topic de demisii. Daca nu vreti sa iesiti si sa continuati asa, sunteti dati afara, simplu. O seara/dimineata buna tuturor, oricum nu veti citi acest post, ca nu va intereseaza.

Laic daca nu ati citit tot.