Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

, Intr-un fel este urat. Noi suntem 35+ constant si sa vezi ca vin 25 din 69 si 20 stau in afara turf-ului. Este plictisitor, pentru mine cel putin. ELC nu mai vorbesc, am vazut ca Draco o acceptat vreo 10 din 12, foarte bine. Macar sa se faca si aia 35+ sa putem juca calumea, asa cand vin cate 10 mai mult te plictisesti. O acceptat numa palete din ce am vazut, sa se faca 41/41 sa avem actiune, mai frumos cand pierzi un turf, apoi il iei inapoi si asa. Infine, astazi vreau prezenta maxima.

Astazi 04.02.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

War-uri:

1.City Hall - Attack - El Loco Cartel(20:00 - 20:30)

2.CNN SF - Attack- 69 Pier Mobs(20:30-21:00)

3. GSSF - Defend - Southern Pimps (21:00-21:30)

4. Train Station SF - Defend -69 Pier Mobs (21:30-22:00)

@, Blast, tu acum ai adus mai multi decat ai bagat tu in RDT si ELC, si pe atunci erau altfel membrii tai, acum sunteti buni, dar vs VIP tot nu ati fi avut sanse, poate la aproximativ jumatate din oras, eu fara clan in mafie am luat aproximativ jumate, cat a fost VIP in SF nimeni nu a luat zone cate am luat noi cand eram acolo, inca o realizare pentru Rifa, ei au avut SF cu rifa, si o rivala a reusit sa cucereasca aproape jumate din oras vs ei + beyond si altii. Cat timp eram in ELC abea luam HQ, sunt multumita de ce am facut impreuna cu voi, rau imi pare ca au plecat membrii buni din cauza inactivilor, acum asta e, unii din voi sunteti mai buni decat credeti, cei care ati fost SF si ati luptat vs VIP si altii, acum ar trebui sa luati orasu cat este glol si cu membrii incapabili, oricum felicitari, dar profitati cat mai mult si repede posibil, sa nu se reorganizeze factiunile. Cum am facut eu...succes si azi la war-uri.

@AIM Jilkas, Bine boss, tot asa.

Neata Avispa, astazi prezenta maxima. In special cu 69 si SP. Dupa cum ati vazut, s-au dus cativa oameni buni in 69, putem avea actiune.

Hai nu te mai lauda atat, daca erau 69 ca inainte nu treceai de HQ ;) Ai venit la fix aici si ai prins bulan mare :)

@, Blast, tu acum ai adus mai multi decat ai bagat tu in RDT si ELC, si pe atunci erau altfel membrii tai, acum sunteti buni, dar vs VIP tot nu ati fi avut sanse, poate la aproximativ jumatate din oras, eu fara clan in mafie am luat aproximativ jumate, cat a fost VIP in SF nimeni nu a luat zone cate am luat noi cand eram acolo, inca o realizare pentru Rifa, ei au avut SF cu rifa, si o rivala a reusit sa cucereasca aproape jumate din oras vs ei + beyond si altii. Cat timp eram in ELC abea luam HQ, sunt multumita de ce am facut impreuna cu voi, rau imi pare ca au plecat membrii buni din cauza inactivilor, acum asta e, unii din voi sunteti mai buni decat credeti, cei care ati fost SF si ati luptat vs VIP si altii, acum ar trebui sa luati orasu cat este glol si cu membrii incapabili, oricum felicitari, dar profitati cat mai mult si repede posibil, sa nu se reorganizeze factiunile. Cum am facut eu...succes si azi la war-uri.

Multumim Deea, pwp :* Bafta in viata reala ;d

@, Sa nu fii suparat ma, sunt doar amintiri in joc, atat, nimic mai mult, ca nu am vrut sa iti dau 6 asta e, de cand nu am mai fost colegi in ELC nu am mai stiut nimic de tine si ce poti. Neincredere sa zic asa, eu va zic din ce am patit si eu, organizativa repede si treceti la treaba, lumea incepe sa intre iara. Dar nu prea cred ca VIP intra iara in SF, sa nu intre AIM ca au primit wipe din cate mi-a zis Zenod. Cautati oameni buni, sa nu va fie rusine, gen, eu nu vb cu x sa nu imi cada gradele. Asa nu rezolvi nimic, dar incercati sa nu faceti factiune de codati, sau sa bagati lideri de clanuri Codati, gen ZEW, nu rezolvati nimic. Am fost singura care a incercat sa nu mai faca asta si sa vorbeasca si cu liderii sa nu o faca, dar toti vor sa aibe realizare ca lider (orasul cucerit) eu am incercat fara ei, dar nu am avut roade prea bune, cu grupari de genu ati vazut si voi ca nu se poate face nimic. Da esti rau ma ghiozdanel, cand ti-am zis sa vi sa ma ajuti si vedem pe viitor ce si cum ai refuzat, te tin eu minte raule :)) succes :*

@Deea Shakira, Calma, orasul este ca si luat. Mai am nevoie sa fac de 5 locuri pentru 5 oameni importanti.

Si hai sa iti zic ceva, sti de ce este usor acuma? Sa iti explic, multa lume zice " Da ma, luati orasu cu wipe in 69 si elc prafi", inainte sa se dea wipe in 69, cei din ELC ii bateau, chiar si 15-0. ELC au luat 5-6 turfs, o duceau bine. Erau vreo 10-15 din AIM, membri buni, da? Apoi noi pe Airoport SF eram maxim 20 pe turf, aia erau 30. Era o diferenta de la cer la pamant, am reusit sa-i batem si acolo s-a dus totul. Au iesit multi acolo ca i-am batut cu 10 oameni in minus si aia aveau si nume. Asta-i meritul nostru ca i-am facut sa iasa, daca intelegi. Infine ! Si da, in Avispa am adus mai multi decat in eLC si RDT. Si apropo, cand am ajuns aici, primul attack am si luat HQ. Cu toate ca erau aia din VIp in 69.

Ce faceti baieti ? Diseara doresc activitate maxima din partea tuturor membrilor , like si subscribe aici ( apare un videoclip cu csgo imediat si diseara apare video cu wars :* )

Edited by AIM DarKo

Avispa Rifa, din pacate vin cu vesti foarte rele si voi fi nevoit sa imi anunt o inactivitate de 5 zile, nu este ''batuta in cui'' aceasta decizie, cel tarziu maine seara va voi da un raspuns, am fost ''lovit'' de niste greutati in zilele acestea si sunt nevoit sa ma ''recuperez psihic'', imi cer scuze insa, chiar nu ma simt bine :(