Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bun. Cateva cuvinte, in cazul in care Iulian nu ia unban si inca un membru KIA o sa fie banat, adio.

Nu suntem mari valori pe acest server, insa am incercat sa facem un grup unit, de invidiat, insa cativa admini "experti" in coduri ne da ban pe motiv v2, este corputie. Am ajuns sa imi para rau ca m-am apucat de acest server.

Bun, dusmanii nostri (Ma la cei care au ura pe KIA Team), ma baietii, o sa ne lasam de gang-uri ma, plecam pe alte servere, apoi sunteti fericiti ca luati 48 turf-uri cu niste palete pe turf ma? Asta va place voua ma? Sa nu aveti concurenta? Se pare ca asta va place, sa jucati contra celor care nu stiu sa tina o arma in mana, nu stiu ce insemna o mafie.

ACuma ca a venit vorba de Zorky, a fost atata' timp in gang-uri, nu a fost banat, are experienta, trage ok, de ce nu a fost banat pana' acu? Va zic eu? Nu a fost banat ca nu a fost in KIA Team, cum a venit in KIA Team cum a fost banat, cum are v2.

Cum am spus, daca vreti sa castigati niste pete pe mapa sa le castigati ma, insa castigatile atunci cand aveti adversar, nu sa umblati cu PM-uri, cu telefoane, cu bani ca sa scapati de noi si aici fac referire in mare parte la cei din GSB.

S-a ajuns prea de tot, multa lume o sa-mi dea dreptate la ce am zis, altii nu, chiar nu pasa de dusmanii mei.

Cum a spus si Zorky, acest baiat Beyond a fost o legenda pe RPG1, joaca de foarte foarte mult timp pe B-zone, este logic ca are experienta foarte mare, el este banat pe motiv v2, frumos, foarte frumos staff avem.

S-a ajuns sa avem toti no-nameri in STAFF, care n-am auzit in viata mea de ei, de exemplu acest Shanker..

Hai ca deja am scris un roman si nu are rost, v-am spus cum sta treaba. Dupa data de 13.05.2016 in cazul in care o sa fie un vot negativ, v-am salutat B-zone. Sa ramaneti cu valoriile din GSB.

Edited by v8 BlasT KIA

@@v8 BlasT KIA, pacat...oricum, eu luni vin aici. mai o sa-ti zic cateva si in pm. in curand, o sa fac un video despre "cum sa pitesti RENKO", asa ca..fain, abia asteapta juma de server. ca acum daca scrii pe google "renko" iei ban, dar poti sa-l pitesti mai bine decat sa-l arati :) e chestie doar de cateva cunostinte, poti bloca si *****ul ala de osf, poti face multe. e o comunitate adversa. stiti cu totii. multi jucatori vor pleca acolo. mesaj pentru @@Kelton: servaru' tau e doar sa joc pe el. eu ma mut cu satra, dar chestia e ca-s multe satre. abia astept sa iti vad serverul gol :) pana acum mi-a placut b-zone. pur si simplu iti zic sincer, voi face totul impotriva acestei comunitati care e pe bani. de ce a luat ban beyond? ca s-a ridicat fara sa doneze; sunt multe alte chestii. b-zone pentru mine a devenit un "dusman". nu pot sa atac din exterior, din hosturi si tot felul de lucruri. insa pot "ataca" din interior si sunt sigur ca TOTI banatii aiurea isi vor dori asta. o sa corup pe oricine sa bage cod, sa-l piteasca. b-zone deja e privita cu alti ochi de multi dintre jucatorii vechi. cand nu aveati jucatori, era frumos pentru playeri, tineati de ei. acum aveti, dar asta nu inseamna ca nu ii puteti pierde :*

Edited by CaTaLyNN xD aka Dani Jr

Bai, sper sa nu deranjez pe nimeni cu postul acesta.Vreau sa imi spun si eu parerea.

Bun, bai admini incompetenti, cum sa-l banati ma pe Zorky, nu are fratilor nici un cod, idem Blast, cum a intrat in KIA (The Best Team Forever) cum ia ban, de ce nu l-ati banat pana acum?Ha?Am ajuns sa-mi fie sila sa mai intru pe acest server plin de codati pe care nu-i depisteaza nimeni, de admini care tin cu unele mafiii, nu stau sa dau exemple.Cum sa-l banati mai pe Beyond?Cum?Va roade invidia ca el e legenda si voi tinteti deagle invers?Sa dai ban pe dovezile lui, este inadmisibil, serios.Cum s-a infintat Team KIA si au intrat membri buni in aceasta echipa, cum incep sa apara banurile.Solsitce, Poltergeist, Iulian, Phax, etc...daca face omul o gluma ca are coduri ca alea alea, voi trebuie sa o luati in serios nu?Bai Blast, tot respectul meu, ai creeat o echipa forta.Dar din pacate vad si vezi si tu ca incep sa dispara din ei.Hai ca m-am lungit prea mult.Un singur lucru mai am de zis B-Zone=Bussines Zone / Let's play together=Let's pay together! #Remember Zorky, Beyond, dbkalyy, Phax, Iulian, Solstice, Poltergeist!Adevarate legende

Edited by iMag1c

Pe scurt: adminii sunt niste autisti carora le tremura mana pe butonul de power de la pc si ei vor sa prinda codatii LOLOLOLOL

Ei nu realizeaza cat este de usor sa descoperi orice cod in pc dar infine.

Edited by v8 Poltergeist KIA

Sa dai ban pe dovezile lui, este inadmisibil, serios.
inainte daca aveai filmare de la war daca erai banat scapai. acum daca pui tu filmare iti da ban. logica admini 2k16. sunt cateva specimene care nu mi-e teama sa-i enumar: PvP, Shanker, pigMANN(si-a schimbat si el numele sa nu-l mai recunoasca lumea), etc. sunt mai multi. legat de gsb. vor pica si ei, stati calm

inainte daca aveai filmare de la war daca erai banat scapai. acum daca pui tu filmare iti da ban. logica admini 2k16. sunt cateva specimene care nu mi-e teama sa-i enumar: PvP, Shanker, pigMANN(si-a schimbat si el numele sa nu-l mai recunoasca lumea), etc. sunt mai multi. legat de gsb. vor pica si ei, stati calm

Da frate, ce era B-Zone inainte si ce a ajuns acum.Sa dai ban pe propriile dovezi?Simte-te PvP si tu ba Andrew, daca vezi, te mai astept cu un ban pt renko, de data asta nu-l mai gasesti, te asigur.

@@v8 BlasT KIA patroane, as veni si eu in Avispa, sa vad ce e pe aici.Astept sa scap de banul dat de nemancatul de Andrew si cele 60/60 FP, sper ca vom fi colegi, si sa fac parte din Team KIA, visul meu <3

S-a ajuns sa dea ban pe un cod care la folosit un prost. Dupa ce a folosit acel prost v2 gata, toti avem v2, mai nou v8 pentru unii. Inca o data, rusine.. Se ajunge sa fim toti banati pe niste filmari care nu semnifica nimic, absolut nimic. Cei care filmati, aveti grija ca luati ban pentru v2, mare atentie

Hai frate sa ne caram de pe serverul asta,E aiurea sa faci dovezi ca sa nu iei ban aiurea si sa iei ban tocmai pe dovezile tale.........Deja devine ridicol cati au fost banati pe propriile videocipuri,asta denota ca nu sunt in stare sa faca un control TW.

#UNBAN ZORKY

nu sunt in stare sa faca un control TW.

Ei abia stiu sa deschida calculatorul si vrei sa faca controale cum trebuie? LOL Cand jucam eu SA:MP, ei nici de singleplayer nu stiau.

Adminii care beliti ochii pe aici, daca vreti va invat cum faceti un control cum trebuie :)

Aici nu a fost vorba de niciun fel de cod, a fost vorba de niste playeri invidiosi care doneaza si pentru admini nu conteaza un jucator in + sau in - ca tot una e pentru eii, nu ii interseaza playerul, ii intereseaza cine doneaza si cine nu, iar ca sa fie treaba, treaba, ei au ales dintre cei care doneaza si cei care nu doneaza, csf, ncsf. N-ai cum sa ai atata minte incat sa banezi un jucator pentru video de pe youtube, asta e ceva ce ar face un copil de 10 ani. Este mult mai usor sa zici ca are cod decat sa inveti sa cauti nu stiu ce versiune de renko viseaza ei ca au avut toti.. asta-i mentalitatea, aici te joci.

Edited by v8 Stradivarius KIA

, Magie, noi ne-am castigat respectul prin munca, prin colectiv, toata lumea a fost invidisoasa pe aceasta echipa, iti zic de acu', 60% din playerii de pe B-zone cel putin cei din Gang au avut invidie pe KIA Team, de ce? Pentru ca suntem un colectiv prea unit, suntem o mafie.

Prin acest team am reusit sa fim respectati de multe echipe + multi oameni important pe B-zone, precum si Silent Team, am avut un warr cu ei si i-am batut si de atunci pot sa spun ca au respect fata de noi, pe aceasta cale #RESPECT #SILENT TEAM !

Bun, trece la admini, mai are rost sa vorbim? Nu au habar ce insemna un cod frate... imposibil asa ceva.

A BANAT ACEST PINGMANN 1 JUCATOR PE MOTIV V2 ACUMA TOT STAFF-UL STA PE YOUTUBE SI CAUTA -> B-ZONE WARRS RPG 1, VA SPUN EU, CUM A GASIT UN MEMBRU DINTR-UN GANG DE PE RPG1 CARE FACE MAI MULT DE +10 BANAT, POC, V2 BAIATULE... CE AI FACUT MA GOGULE, ESTE NORMAL ASA CEVA?

MULTI AU FOST BANATI PE NEDREPT, NU SE MAI POATE ASA.

@@Kelton, De 1-2 luni nu s-a banat nici un membru din GSB, nu ti se pare ceva suspect? A, l-au banat pe Dbkalyy care era dusman cu cei din ZEW, in rest nimic. Asa ca o mica intrebare, este normal? Ca astia din GSB sa cucereasca 2 orase cu 30 de oameni si nimeni sa nu fie banat? ESTE NORMAL?TOTI DIN GSB AU AVUT UN TRECUT MURDAR, MAJORITATEA AU FOST BANATI PENTRU RENKO/AIM SI TOATE CACATURILE, DE 2 LUNI NU S-A DAT NICI UN BAN SI ACESTI BAIETI DAU DOAR 3/3 SI 10/10 RUNN CU M4, ASTIA NUU AU V2 MA ? NU AU, LOGIC.

TREZIREA BAA !

Baieti, Avispa este ultima factiune pe care o voi mai incerca.M-am saturat de adminii astia tari in clanta, bai smecherilor, va puneti cu unul, va puneti cu toti.O sa zburam pe alt sv, unde nu luam ban aiurea, nemancatii drq...

Va roade invidia ca sunt prea buni?idem Polter, nici un test tw nu stiti, bai o sa va arat unde sa ascundeti renko.Fraierilor, nici intr.o ora nu il gasiti.

Cat despre Avispa, voi veni curand aici, sper.

#NoCheats but #AimerForever

*Scuzati de eventualele greseli gramaticale, postat de pe mobil.

S-a ajuns sa ti fie frica sa dai un 3/3 ca iei ban, mai ales daca e pe filmarea ta, drq la ce admini profesionisti avem ei recunoasc imd codul, mai ales v2. vorba lui blast toti adminii cauta b-zone wars sa dea si ei un ban cui are 3/3 sau 10/10 pe filmare. Foarte smeq serverul acum cu stafful asta capabil, regret ca am jucat 3 ani aici, acum asta e :))

Nu se mai poate asa ceva, admini ratati rau, banuri peste banuri, invidie peste invidie, banuri pe nemerit, veterani batjocoriti, ce e asta ma?Asta e serverul pe care imi era drag sa intru?Acum daca te duci la paint si dai de 2 ori 3/3 doamne fereste un 360° pac PM de la un ratat care iti cere TW.

Bai Cotetule, o sa ramai fara playeri smr eu.Alege mai bine adminii ma nene.Si inca ceva.Ai niste admini de tot c****u serios.Banezi pe Beyond, banezi pe Zorky, bine tata, ramai fara playeri, eu am zburat de pe jaful asta de server cu ajutorul lui mafff <3.Va recomand acelasi lucru.Ori iti organizezi adminii, ori ramai fara playeri tata.

Tot respectul Blast, Beyond, Zorky dbkalyy, PhaX, Iulian, Solstice, Polter!

Mie mi-a pierit cheful de comunitatea asta de cand am vazut spam cu banuri la jucatori curati. Nu mai poti avea nicio incredere in staff-ul asta. Cred ca mai organizat si mai competenta este o echipa de admini de pe o comunitate mica de 100 de playeri decat cea de aici, serios...

Vorba lui iMag1c: inainte ca sa iei unban pe motiv de cheats, aratai filmarea de la war si te debana. Acum poti sa arati 100 de filmari de la war ca raspunsul este acelasi - "Banul ramane".

Auzi la ei, azi trimiteam un report cu textul "Acum banati pe toti din KIA?" la care imi raspunde Shanker si-mi zice "Daca au cod da". Astia care au stat o viata intreaga in Taxi si School Instructors stiu mai bine ce e ala un cod decat unul care a stat in mafii non-stop. Mai sa fie! Ori functia de admin se ia prin donatii, linguseala, pile si alte lucruri asemanatoare?

@@v8 BlasT KIA, Ba adica fii atent, de unde pusca mea ai facut tu legatura de la dbkally pana la ZEW?
DACA era dusman cu oamenii din ZEW, ce naibilor cauta in GSB?
fii atent, nu mai sari tu cu gura si nu mai fa afirmatii nefondate fara sa ai nici macar o dovada.

De 1-2 luni nu s-a banat nici un membru din GSB

Ce este asa dubios daca noi nu folosim coduri? Ai vazut scoruri racheta la noi in gsb ? nu...

TOTI DIN GSB AU AVUT UN TRECUT MURDAR
Sa mori tu ?

ASTIA NUU AU V2 MA ?
Nu bagam o suma de bani care inseamna destul de mult in romania, pentru un cod pe SA:MP
Eu zic sa termini cu aceste ''suferinte'' daca le pot zice asa. Stii foarte bine ca daca chiar ai vrea si ti-ai dori, ai lasa orgoliul si suferintele la o parte si ai putea sa cuceresti orasul inca odata. Dar tu alegi sa fii incapatanat sa o tii tot pe a ta si sa faci ca orice om ''slab'' , il faci pe ala mai bun ca tine un om '' codat '' ca vai domnule imi da 3/3 . Ceea ce a fost facut cand a luat ban solstice si inez eu inca tin sa cred ca nu a fost corect, din cauza ca ma ''inteleg'' oarecum bine cu ei si ii consider ca pe amicii mei. ( daca ma insel sa-mi spuneti )
NU am nimic cu nimeni, dar te rog sa nu mai faci acuzatii nefondate, si dupa cum am zis si mai sus daca chiar ti-ai dori orasul inapoi ai calca pe EGO-ul tau ala imens si ai realiza ca ar trebui sa faci anumite schimbari.

@Unchiu ZEW, Sa inteleg ca te-ai simtit? Nu stiu de ce te bagi aiurea in seama atata timp cat nu este vorba de tine.

Am precizat ca majoritatea din GSB au un trecut murdar, asta o poate confirma oricine de pe B-Zone, nu-mi spune tu mie ca cei din GSB care au fost in Avispa Old nu au fost codati? Termina-te unchiule, atata timp cat nu te-am mentionat direct nu te simtii aiurea, eu am zis ca majoritate, citeste mai bine data viitoare, daca te-ai simtit si ai sarit ca ars asta e, problema ta. Si ce fac eu aici nu este o suferinta, dupa cate vezi foarte multa lume este revoltata de ce se intampla, intelegi? Eu doar acuz staff-ul, atat. Nu am suferit, succes.

iMagic, lasa-l pe Kelton ca o sa vada cand o sa se trezeasca cu 700 playeri in ora de varf =)))) Nu e vorba ca ma voi lasa eu ori cei din KIA Team, insa multe persoane importante de pe aceasta comunitate s-au lasat din cauza staff-ului ;)

Baietii care va filmati, vedeti cum faceti sa nu dati 3/3 niciodata, sa nu faceti un 360 si cel mai important, NU FACETI MAI MULT DE +10 LA WARR, RISCUL ESTE SA LUATI BAN PE MOTIV V2, BAFTA, NOAPTE BUNA.

Edited by v8 BlasT KIA

@@Unchiu ZEW, asta cu suma de bani sa le-o spui colegilor tai retardati, zei pe sa-mp si mafioti 2016 Dani Mocanu ca doar asta stiu, PM-uri si sa se comporte ca pizdele la Admini, ati scapat de oricine va punea probleme, in LV, LS, SF, toata lumea stie ca e mana GSB-ului si ca uSp e o curva, nu are relevanta ce zici tu despre dbkally, dbkally a intrat acolo doar ca sa va scoata cat mai multi membrii din mafie, crezi ca dupa ce uSp a dat PM ca avea IP comun el se duce sa-l ajute? :)) uSp era in stare sa ma primeasca si pe mine in GSB atata timp cat ii aduc turfuri. Repet, ma pis pe Lung si pe toate suferintele voastre care au fost in GSB, la voi orice se aude se si mananca, cu 30 de euro ma duc in Zara si imi iau niste galosi, cat de curand o sa ma filmez si cu face-cam, mouse-ul si procesele in bara ca sa nu mai zica nimeni nimic, desi niste zdrente ca cei din GSB n-ar merita nici macar filmarea.

In plus, rezultatul vostru este total nemeritat, VDT-ul in care am fost eu era predominant numai de persoane care se filmau si jucau corect, au fost 11 banuri in 2 luni jumate cat a tinut Bey liderul, iar la voi in aceasi perioada 13 banuri si voi nu ati primit Wipe, ati stiut doar sa va eliminati concurenta si acum jucati doar voi la War, ce sa va zic, sunteti buni, dar trei sferturi de mafie daca ati merge Rank 1 separat in alta mafie sau pe alt RPG ati sta lejer numai in topicul de amenzi. :))

Edited by PhaXSilentDJANGO

@@v8 BlasT KIA, pot garanta eu pentru gsb, old rifa nu sunt codati, mai ales cei din gsbul actual, nu mai fiti asa si lasati dusmaniile intre voi.

Acum nu ca sunt eu zew si spun astea dar ii cunosc pe baietii astia de aproape 2 ani si stiu ce le poate capul :)). Cum eu mi-am schimbat parerea despre voi asa cred ca ar trebui sa incercat sa faceti si voi si sa deschideti ochii mult mai bine si sa nu stati fixati pe o singura parere.

@@Unchiu ZEW, asta cu suma de bani sa le-o spui colegilor tai retardati, zei pe sa-mp si mafioti 2016 Dani Mocanu ca doar asta stiu, PM-uri si sa se comporte ca pizdele la Admini, ati scapat de oricine va punea probleme, in LV, LS, SF, toata lumea stie ca e mana GSB-ului si ca uSp e o curva, nu are relevanta ce zici tu despre dbkally, dbkally a intrat acolo doar ca sa va scoata cat mai multi membrii din mafie, crezi ca dupa ce uSp a dat PM ca avea IP comun el se duce sa-l ajute? :)) uSp era in stare sa ma primeasca si pe mine in GSB atata timp cat ii aduc turfuri. Repet, ma pis pe Lung si pe toate suferintele voastre care au fost in GSB, la voi orice se aude se si mananca, cu 30 de euro ma duc in Zara si imi iau niste galosi, cat de curand o sa ma filmez si cu face-cam, mouse-ul si procesele in bara ca sa nu mai zica nimeni nimic, desi niste zdrente ca cei din GSB n-ar merita nici macar filmarea.

In plus, rezultatul vostru este total nemeritat, VDT-ul in care am fost eu era predominant numai de persoane care se filmau si jucau corect, au fost 11 banuri in 2 luni jumate cat a tinut Bey liderul, iar la voi in aceasi perioada 13 banuri si voi nu ati primit Wipe, ati stiut doar sa va eliminati concurenta si acum jucati doar voi la War, ce sa va zic, sunteti buni, dar trei sferturi de mafie daca ati merge Rank 1 separat in alta mafie sau pe alt RPG ati sta lejer numai in topicul de amenzi. :))

Cf men

https://www.youtube.com/watch?v=KuNk0GTnrgY

Curati domne astia din KIA, trag bine, au skill, adminii sunt incompetenti. Zau? Uita-te la faza de mai sus Blast. Ti se pare normal ca un jucator in alergare sa ia 80 damage asa rapid? Ti se pare normal sa traga intr-un jucator si apoi cand ii trece altul prin fata sa-i sara pe el? Sunt printre singurii admini care au un trecut in mafie, am fost lider de mafie, sublider Barzini si rank 4 in Vietnamese in 2014. Am inceput s-o las mai usor cu mafiile de cand a aparut Renko si odata cu el au aparut si "baietii cu skill". Te rog sa nu mai vorbesti aiurea si sa nu mai ridici in slavi membrii KIA.

@iMag1c, tu cine esti bai anonimule? Ai facut si tu level 20 si incepi sa vorbesti aiurea de admini, ca te muti pe alta comunitate, ca nu stiu ce. Ti-ai incercat-o si tu aiurea, ai zis ca esti in medici, nu te prinde nimeni ca ai renko, dar n-a fost sa fie. Ii pupi pe astia in fund din KIA ca sa ce? Poate te lasa sa-ti pui si tu numele asa? Poti sa pleci pe ce comunitate vrei, nu avem nevoie de codati aici.

Edited by Andrew

Si ca o adaugare, de ce va filmati? Sunteti asa de buni incat e nevoie sa va filmati sau vreti sa sfidati adminii si sa le aratati ce buni sunteti cu silentu pe filmare. V-ati apucat de filmat ca sa ce? Inainte nu auzise nimeni de voi, faceati - peste tot pe unde va duceati :)), blast stii bine ce zic, rdt power, acum te filmezi si faci +. Eu unul nu inteleg, sunt mai prost, cum de ai reusit performanta in 3 luni sa treci de la -50 la +30.

@, Bai, poate a fost si greseala mea ca am vorbit pentru tot clanul, dar eu nu ma consider nici-un fel de ''zew'' pentru ca stiu ca multa lume da mai bine ca mine, DAR nu cred ca as plati vreodata 10-30-50 euro sau cat o costa acel supranumit v2 care nici nu se mai vinde din cate am auzit. Dupa cum am spus si mai sus nu as plati o anumita suma de bani pentru un cod care ce face? ma ajuta sa devin mai slab ? Probabil ca da ca nu trag eu, trage bot-u .
Dupa cum stii eu joc curat, se poate vedea si in scoruri, ca sunt slab comparati cu altii da n-am csf incerc si eu sa dau bine.
Si dupa cum zice si @@LORD E ZEW, ii cunosc pe oamenii din ZEW de ceva vreme, si nu cred ca ar da cu picioru in acest moment la sansa de a stabili un nou record.

Curati domne astia din KIA, trag bine, au skill, adminii sunt incompetenti. Zau? Uita-te la faza de mai sus Blast. Ti se pare normal ca un jucator in alergare sa ia 80 damage asa rapid? Ti se pare normal sa traga intr-un jucator si apoi cand ii trece altul prin fata sa-i sara pe el? Sunt printre singurii admini care au un trecut in mafie, am fost lider de mafie, sublider Barzini si rank 4 in Vietnamese in 2014. Am inceput s-o las mai usor cu mafiile de cand a aparut Renko si odata cu el au aparut si "baietii cu skill". Te rog sa nu mai vorbesti aiurea si sa nu mai ridici in slavi membrii KIA.

Cand eu jucam SA:MP tu nici singleplayer nu jucai pretenas. Ia uita-te la profilul meu sa vezi ce era SA:MP cu adevarat in 2012 cand a fost introdus in ESL si era competitia mare pe atunci dar a fost eliminat din ESL, tot din cauza codatilor. Sa nu mai spun ca eu si baietii din KIA promovam AntiCheatv2 by Whitetiger si toata faza cu v8engine este sa ne batem joc de voi la nivel de subconstient, intelegi? Cum am spus mai sus, daca vreti sa va invat cum sa faceti un control cum trebuie in pc, intrebati-ma. Ai zis ca suntem codati si ca suntem niste nimeni care dau bine peste noapte dar te contrazic din punctul meu de vedere si a lui solstice, pentru ca eu joc din 2010 si solstice joaca din 2009 :) Ceilalti din KIA sunt doar old school pe B-Zone si noi i-am invatat doar niste trucuri de scoala veche. Uite niste videoclipuri de ale mele din trecut si prezent, jucate pe lagshoot daca stii ce este ala. O sa le pun cronologic.

Cum jucam in 2012 cand lumea era acuzata de cleo si s0beit.

Cum jucam in 2013 si poate inveti si tu de aici ce este car bug.

Aici este de anul trecut din vara cand nu aveam nici o treaba cu B-Zone.

Cel mai recent videoclip urcat pe youtube.

@, nu stau sa-mi pun mintea cu toti copiii pentru ca oricum nu ajung nicaieri. Nu ma impresionezi cu nimic daca imi pui video-uri de acum nu stiu cati ani pentru ca si eu inainte sa ma apuc pe B-Zone am rupt serverele de DM (prin 2009, cand tu aveai 10 ani si te jucai sotronul). Asta a fost ultimul meu post aici :)

Edited by Andrew