Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pai ce ma , n-am aim ? Daca n-aveam , mai luam 2 ban-uri aiurea de la MARETUL ShocKy ?

Ma intrebi pe mine ba..Eu credeam ca nu ai dar daca tu zici..

EDIT : EU am iesit afara, ma duc sa ma torpilez ne auzim peste 5-6 ore..Ajung acasa ciocan..Ceau :*:*: =))

Tratec, go to biserica LV. =))))

Edited by HC RowE

Fie ca bucuria Invieri Domnului sa va aduca multa caldura in suflet,liniste si multe bucurii alaturi de Familie si de cei dragi.Paste Fericit!!!!!Hristos a inviat

Hristos a inviat ! Ce mai faceti ?

Paste fericit ! Sa dea Dumnezeu sa avem numai fete frumoase :))))

Ihihiiihihihhihi

Hristos a inviat ! Ce mai faceti ?

Hristos a inviat !!

Adevarat a inviat.

#a fost super mijto aseara la biserica lv

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Verdant Family va ureaza: Sărbători Fericite!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Verdant Family va ureaza: Sărbători Fericite!

Minnie împreună cu Las Venturas Police Department, vă urează pace sufletească și cât mai multe împliniri și fericiri!

Sarbatori Fericite si din partea noastra , multumim ca ati trecut pe aici.

Noapte Buna Avispa, ne vedem maine poate o sa avem ceva activitate :D