Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

6 minutes ago, ShowKing said:

Spunei asta la xtheo dragul meu jackus care injura ca la usa cortului 

Si a injurat pe cine nu trebuie de mortii , el nu stii ce e in familia mea si incepe sa-mi ia mortii la pula 

Normal ca nu imi convine si il mai vad si pe pula asta goala ca comenteaza 

Si ce treaba am eu cu ce face theo? Daca pe mine m-ai injurat tu, sau m-a injurat Askhanar, ar trebui sa ma imperechez cu mortii si sfintii tuturor din Rifa sau cum? Ce e intre voi e intre voi, n-are nimeni altcineva treaba cu probleme voastre. Nu zice rau Jackus, ar trebui ca unii sa citeasca mai bine ce a scris acolo. Deja o dam in cearta si mizerii, asa ca nu mai continui. @kidsss simte-te liber sa nu rupi tratatul (si tu) si sa retragi postul facut membrului meu, nu avem de ce sa ne ardem unii pe altii. Orice problema ar fi intre cele doua mafii se poate rezolva incepand de luni, pe turf :) Numai bine!

12 hours ago, AIM Jackus said:

Pentru ce atata cearta? E un simplu joc si chiar nasol ca pentru acele patratele sa ajungeti sa va faceti post-uri de 3/3 si alte prostii. Serios acum, unde-i distractia daca ne vanam intre noi? Sa dam dovada de maturitate, nu totul se rezuma intr-a face orice doar pentru a obtine ceva. Nu ca le-as tine eu partea celor din ROYAL dar nu inteleg chestia asta, dupa ce pleci dintr-o mafie vanezi mafia din care ai plecat, atata ura pentru jocul asta? Distrati-va, nu merita ura jocul asta;).

Semeni cu Sartor smr

Boyz, pastrati pacea, e mai fain să joci uneori ieşind de pe turf decât să stai să fii omorât doar pentru ca cineva să nu-ți facă post.E un război purtat doar pe turf care nu trebuie continuat pe WebSite sau forum, până la urmă am fost toți colegi sau vom fi viitori colegi.

@ShowKing te înțeleg dar cel mai bine e să ignori.

@Ryz Kukerytorul câteodată îți dai seama că nu merită ură pentru acest joc.

Edited by AIM Jackus

52 minutes ago, AIM Jackus said:

@Ryz Kukerytorul câteodată îți dai seama că nu merită ură pentru acest joc.

Ai mare dreptate, eu nu mai joc in mafie dar imi amintesc ca era enervant sa joci cu frica pe turf sa nu-ti faca cineva post, sau injuraturile pe care le primeai etc.. Pana la urma warurile sunt cele mai interesante lucruri pe care le poti face pe SAMP la ora actuala..

Ba retardatilor, nu mai mancati cacaturi cu PM la Sartor cu sloboz cu mai stiu eu ce ca royal ca sloboz. Din cate bine stiti ROYAL FATA DE VOI AVISPA CACATI CU OCHI NU AU FACUT NICIUN POST ma rog in afara de mine care am facut deja cuiva care avea deja o reclamatie deschisa pe acelasi subiect :-? insaa fata de voi noi avem sange-n coaie sa va zicem pe fata sau sa facem cu conturile noastre mari. Asa ca nu o mai labariti ca royal a facut ca RDT a facut. Noi fata de voi ne aratam pe turf nu pe RPG hai ciao.

17 minutes ago, LuckyLucianoROYAL said:

Ba retardatilor, nu mai mancati cacaturi cu PM la Sartor cu sloboz cu mai stiu eu ce ca royal ca sloboz. Din cate bine stiti ROYAL FATA DE VOI AVISPA CACATI CU OCHI NU AU FACUT NICIUN POST ma rog in afara de mine care am facut deja cuiva care avea deja o reclamatie deschisa pe acelasi subiect :-? insaa fata de voi noi avem sange-n coaie sa va zicem pe fata sau sa facem cu conturile noastre mari. Asa ca nu o mai labariti ca royal a facut ca RDT a facut. Noi fata de voi ne aratam pe turf nu pe RPG hai ciao.

Raule :(

Just now, ShowKing said:

Bai cacatule , de mine vorbesti ca sunt redus mintal ? 

zici ca eu sunt ala care injura ca la usa cortului pentru un cacat de joc 

Nu injur din cauza jocului, v-am injurat ca sunteti prea prosti si incepeti sa mancati cacat aiurea.

1 hour ago, ShowKing said:

Bai cacatule , de mine vorbesti ca sunt redus mintal ? 

zici ca eu sunt ala care injura ca la usa cortului pentru un cacat de joc 

Cum zice un proverb "vorbeste ciob de oala sparta" 

"ahahahahah ce amuzant m-am pisat pe tine de ras " - showking

"

Nu se mai pune problema 

ii calc pe cap  incep anu in forta sa fie ok 

"

Esti un copil frustrat doar.