Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Aveti voi d-astea? N-aveti buhahaha.

Pacat ca trec iconurile de pe minimap pe sub border :<

@, cu ala de la qazdawn nu-ti apare.

LE:

@, nu dude. E poza facuta live.

@, nu men. L-am facut in Paint.

Edited by BOSS Kewl69

@, dap, am vazut. ma ajuta la deagle, dar nu e prea bine. si nu am cum sa fac rost de celalalt de la tine :-? .. greu :))

@, ma refer dak ai facut patratul in ps, si apoi l-ai bagat in hud

@, nu e mare diferenta, modul de arme tu l-ai facut sau l-ai gasit?

Edited by DoKy

caut armele alea galbene ale lui kewl dar nu le gasesc

Armele sunt editate de el. Nu prea ai nicio sansa sa le gasesti exact ca ale lui.

Untitled_zps34cc0b82.png

Sa ma laud si eu :*

Ce am rupt la 3 vs 5 :*

Vrei sa vezi un meci castigat de mine? :))

Foarte frumos war-ul de astazi cu cei din School Instructors , poate ca vom mai face activitati cu ei, poate isi vor revansa :))

Poftim don.tito : click iti cauti o tinta care iti place, dai click pe ea ca sa o descarci apoi folosesti txd workshop ca sa o adaugi in hud.txd.

Txd workshop il folosesti alstfel :

1. Dai open txd, mergi in folderul gta san andreas in models si selectezi hud.txd.

2. In hud.txd iti vor aparea mai multe optiuni tu apesi pe sitem16 si dai open txd si selectezi tinta pe care ai downloadat-o.

3. Save txd and enjoy!

Nu uitati, nu mai faceti spam sau va voi inchide topicul dinou mai mult si veti fi sanctionati mai grav.

Foarte frumos war-ul de astazi cu cei din School Instructors , poate ca vom mai face activitati cu ei, poate isi vor revansa :))

Poftim don.tito : click iti cauti o tinta care iti place, dai click pe ea ca sa o descarci apoi folosesti txd workshop ca sa o adaugi in hud.txd.

Txd workshop il folosesti alstfel :

1. Dai open txd, mergi in folderul gta san andreas in models si selectezi hud.txd.

2. In hud.txd iti vor aparea mai multe optiuni tu apesi pe sitem16 si dai open txd si selectezi tinta pe care ai downloadat-o.

3. Save txd and enjoy!

Nu uitati, nu mai faceti spam sau va voi inchide topicul dinou mai mult si veti fi sanctionati mai grav.

Multumesc Explosive! sper sa imi gasesc una buna :))

Vreau sa va arat ce am realizat inpreuna cu uni colegi de-ai vostri, sper sa va placa, nu eu am editat, eu am fost doar un actor :D

Terminati cu post-urile aiurea, va mai spun sa nu uitati, daca vreti sa spuneti ceva, spuneti ceva util si nu ceva gen : Salut / Ce faceti? / Cum sunteti ? etc.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic