Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

HeLLo Bajetii & Fetilii...

Buna sedinta tinuta in aceasta seara si sper sa se tina toate regulile zise..

Daniella noapte buna, te urmez ca mine sunt si eu la job, insa schimbul 2, dar trebuie si putina odhina! :P

HeLLo!

Raw sa ii faci sita la war, fara mine, sa iei best, hai ca te las sa iei best ca nu pot sa ajung ca plec la munca, sunt schimbul 2 :)

Da ms ca ma lasi =)))

Ba nu imi gasesc mod-uri calumea pentru skin-urile de la noi de la factiune. Dati alerta de grad rosu daca e nevoie.

Doamne.. Asa ceva nu se poate in tzara asta :))) Cand le caut sunt ascunse in galaxie si cand nu am nevoie de ele ma dau afara din casa..

Edited by SniPeRS

Deci a fost simpla treaba:

Am intrat, am vazut, am facut plus, si am cucerit. Desigur am luat si best (doar 600 sec pe turf) luati lectii, astept sa va cresteti nivelul de tragere.

Salooot !!!

Felicitari!

Cu micile victorii, poate vom ajunge şi la cuceriri mai vaste. Nu ne rămâne decât să rămânem pe fază şi să încercăm. Fiţi activi mâine, ca să păstrăm acest turf.

@@Waynee, ala e NameCFlow sau InterfaceEditor, ba...

Mai ai de mancat. :D

Oricum de cand a intrat in Rifa mereu iese in primii 3.. Si oricum pe RPG3 a recunoscut codu', deci... Btw, pe mine nu ma prea intereseaza poza lui, dar m-am uitat recent la discutiile lor, doar sa se laude si sa ii faca pe altii pasnici stiu, dar daca intra fara coduri, nu stiu daca au sanse cu GSB..

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic