Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bro, cauta pe google Gta3.img original. Il descarci si il inlocuiesti cu cel pe care il ai. Asta ar trebui sa iti scoata toate modurile (aproape) si sa-ti aduca jocul la starea initiala (default). Daca nu merge nici asa, reinstaleaza gta si samp.

Nu merge .. :|

S-a ales lideru nou si nu e spam prin topicu asta, wtf?

@@GF Maxim16, felicitari naba mea. Sper sa iti faci treaba minunat si sa nu vad arfe din partea ta, ceea ce sunt sigur ca nu se va intampla (I think). De cand te stiu esti un bajetzel bun si organizat, asa ca sunt sigur ca va fi o perioada frumoasa aici :*

Acesta este ultimul meu mesaj aici, din păcate, sper că îmi veţi mai acorda puţină atenţie.

1) Maxim16, nu vreau să mă dezamăgeşti, în caz că ai întrebări despre funcţie dă-mi PM sau contactează-mă în game. Imediat ce primeşti accesul, citeşte tot cu atenţie ca să nu greşesti pe viitor.

2) Restul, mulţumesc că m-aţi suportat, cu bune şi cu rele, tot ce vreau de la voi e să luaţi oraşul şi să vă aduceţi aminte că am ajutat şi eu cum am putut şi că acum facţiunea are potenţial maxim.

3) Rank 4+, spamaţi attack pe RPG de la 22:29, până la urmă veţi prinde.

4) Nu mai puneţi demisii pentru nervi, nu vă mai certaţi din nimicuri şi aveţi grijă să respectaţi obiectivul comun de a cuceri oraşul.

Am fost membru 69 Pier Mobs pentru un an şi lider pentru 8 luni. O perioadă minunată. Acum, am alte responsabilităţi ceva mai înalte. Vă las pe voi să aveţi bucuria de a lua oraşul.

Mulţumesc pentru cei care au citit!

Edited by South James

S-a ales lideru nou si nu e spam prin topicu asta, wtf?

@@GF Maxim16, felicitari naba mea. Sper sa iti faci treaba minunat si sa nu vad arfe din partea ta, ceea ce sunt sigur ca nu se va intampla (I think). De cand te stiu esti un bajetzel bun si organizat, asa ca sunt sigur ca va fi o perioada frumoasa aici :*

N-am nevoie de spam aici, ne injura maxim pe /f cat poate :))

Am avut parte de 2 control-uri asta seara doar pt ca am dat un triple kill si au inceput toti sa dea report pe mine..

Cum frate se poate asa ceva ? 2 intr-o zi ?

3QASPck.jpg

Maine daca iar ma ia la control numai vin la nici un war :))

Am facut azi niste scor-uri de te doare capul...

Se pare ca iar nu am prins atac pe avispa... Sper sa piardă odată turfurile alea din ls sa avem puțină liniște la atac... Maine sa fiti măcar 25 la defendu pe hq loco, ca sa nu avem surprize. O seara plăcută tuturor.

LoLLL, mai frumoasa iesea daca o faceai cu alea de lla b-zone, fa ma cu excel, ce-i asta ? paint ?

S-a grabit asa ca i-am dat eu voie sa o faca asa pt war-urile de ieri. De azi va face in excel.

S-a grabit asa ca i-am dat eu voie sa o faca asa pt war-urile de ieri. De azi va face in excel.

Tu ma minti.

LuNg[ZEW] Kelton 02.07.2015 10:35 01.08.2015 10:35 insulte admin pe /c

Edit: LoL ba, si leaderul RDT a luat ban pentru coduri...

Edited by Necomercial

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic