Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@SniPeRS, Alecksey ăla e but rău. Zice că plăteşte şi după se pune AFK 10 ore. Salut, LuNg, văd că ne urmăreşti discuţiile.

Ba asasini cred ca a-ti scos si viata din mine.. 9 ore ne-am ocupat astazi de black list da-o incolo :))

Bine ca pana ne-am adunat , pana ne-am luat arme din GS , pana mi-a mai dat mie cateva crash-uri in timp ce eram pe drum , pana ne-am organizat , pana ne-am mai cacat pe noi putin s-a dus timpu...

Edited by SniPeRS

Iauzi si la asta.. Asta vrea acuma sa il luam ostatic sa plateasca la lideru de la SF S.I ... L-am sunat ca mi-a fost prea lene sa ma mai duc si dupa asta , dupa cate nu facui astazi. Maine mergem 3 asasini si dupa asta.

pPkc1mr.jpg

Edited by SniPeRS

Salutare!!! Ieri am decis sa revin din nou in mafia mea de suflet si sa raman aici probabil pana o sa ma las de samp ( mult timp ). Poate unii inca ma mai cunosc de cand am fost sublider. Sper sa ne intelegem bine si sa cucerim tot ce putem. SF ALBASTRU!!!

Darius, bine ai revenit. Va salut din Deva:)). Am activat hotspotul ca sa vorbesc cu voi si sa vad ce ati facut la waruri. Cristi95,ai luat ban pentru coduri si acum vrei sa vezi daca te barfim? Ne vedem cand ajung acasa, pe la 19:00

Pff am mancat acu la o masa de m-am saturat..

Vreo 2 paini intregi + o tigaie de cartofi + juma de cub dala de branza + rosii + 3 pulpe de pui.. Dupa m-am bagat pe abdomene si flotari la greu..

Vreau sa ma fac cat mai mare nu neaparat pt aspect fizic , ci pt fortza si rezistenta :)) Sa ma bat si eu ca omu cu cate 5 deodata cand am ocazia pt ca 1 vs 1 numai imi place..

@@SniPeRS, nab mai esti doamne. Daca vrei sa iti cresti masa musculara ocupa-te cu ce ai de facut, iar apoi mananca (peste aproximativ 20 minute), e mai efectiv ;)

Ne vedem maine la war-uri, am pregatit totul pentru logo cu "SF devine albastru pe data de ..." alea, alea, astept doar sa fac un SS la harta si sa pun data cuceririi :))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic