Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@ Din videoclipul tau nu apare nici un no-recoil. Ca sa ai o dovada buna pentru ban tre sa faci un videoclip gen acesta ca sa prinzi pe cineva :

https://www.youtube.com/watch?v=3E_0f_mBMWI

Odata ce 30 de oameni trag in tine din stanga si din dreapta , dovada este egala cu 0 fiindca nu te poti astepta de la altceva. Si pe mine m-ati omorat astazi la war-uri exact la fel dar nah.. Filmam si erau dovezi insuficiente.

@@GF Maxim16 Pai asa tre sa faci. Eu daca eram lider si imi faceau mie asa in ziua de astazi eu le dateam uninvite la jumatate din factiune si daca ma intreba Kelton " ce ai maa ?? " ii raspundeam : Am turbat ma .

Aduceam comunismul cu mine , eram al doilea Adolf Hitler. Trebuie sa se scrie si despre mine vreo legenda pe B-Zone .

Unu e SniPeRS

EDIT : Hai ca ma bag si eu la somn... Este ora 4 si cred ca sunt bufnita de noapte.

Edited by SniPeRS

Normal ca war-ul dupa HQ Avispa e pierdut.. Daca nu luam macar 2/2 astazi va rup gatu.

EDIT : Super.. 3/4 pierdute.. Urmeaza si 4/4.

Ba desteptilor aici sunteti in gang nu in factiune pasnica. Or invatati sa trageti or iesiti afara. Aici nu ne trebuie oameni ce trag cu deagle invers , ci ne tre oameni care sa il tina cum trebuie.

Sa fi fost eu Maxim si sa imi fi facut mie asa ? Pai eu va dateam uninvite la cei ce a-ti lipsit + FP 60/60 + interdictie , sa va saturati alta data.

Eu imi dau demisia , numai pot. Cand vad ca pierdem in halul asta imi vine sa va dau in cap cu toporu prin monitor.

Stau sa fac numai -1 fiindca vine Kenzy cu tec-urile si mai vin inca 5-6 pe mine cu deagle.. Pai eu sunt Robocop sa traga aia in mine si sa nam nimic si sa ii omor dupa cat de incet pot..

Eu unu as prefera sa trag cu un coleg in inamic si sa ia or el or eu kill-uri dar nu.. Unii dintre voi cand stiti ca sunteti plante mai vreti si rambo.

Domne , asa ceva nu se poate.

Edited by SniPeRS

Ce va place voua cand sunt usoare war-urile, ati intampinat niste greutati la war si gata, se vede caracterul fiecaruia, sunteti niste copii ofticati, cand cineva greseste sariti deodata cu f8 si PM la lider. Normal ca lumea isi face nervi cand pierde si injura si ea, insa nu trebuie sa faceti screen si sa strigati ca boii pe /f "X PM LA LIDER", mai mult ca atat mai faceti spam. Ratatu ala de stinky se credea TRATEC, acum cand nu putea face secunde pe turf striga pe /f ca disperatu. Apropo, da-ti demisia te rog, sa nu te vad, fa-ti faction log "frumos" in alta parte, cu comportamentul tau departe nu ajungi, poti incerca pe RPG3, acolo la fel sunt copii ca tine, care sufera pe /f. Ceilalti care s-au regasit in cele spuse mai sus, sunt rugati la fel sa-si dea demisia, nu vreau eu sa ii enumar, sunteti liberi sa plecati in ELC sau Avispa. Nu avem nevoie de asa membri, nu ai cum sa cuceresti un oras cu destepti ca voi.

Edited by DeaN VIP

Ce va place voua cand sunt usoare war-urile, ati intampinat niste greutati la war si gata, se vede caracterul fiecaruia, sunteti niste copii ofticati, cand cineva greseste sariti deodata cu f8 si PM la lider. Normal ca lumea isi face nervi cand pierde si injura si ea, insa nu trebuie sa faceti screen si sa strigati ca boii pe /f "X PM LA LIDER", mai mult ca atat mai faceti spam. Ratatu ala de stinky se credea TRATEC, acum cand nu putea face secunde pe turf striga pe /f ca disperatu. Apropo, da-ti demisia te rog, sa nu te vad, fa-ti faction log "frumos" in alta parte, cu comportamentul tau departe nu ajungi, poti incerca pe RPG3, acolo la fel sunt copii ca tine, care sufera pe /f. Ceilalti care s-au regasit in cele spuse mai sus, sunt rugati la fel sa-si dea demisia, nu vreau eu sa ii enumar, sunteti liberi sa plecati in ELC sau Avispa. Nu avem nevoie de asa membri, nu ai cum sa cuceresti un oras cu destepti ca voi.

Ma duc avispa, bafta.

@, Am ajuns sa ne facem posturi intre noi...ne distrugem singuri, nu putem fi ca o familie si sa ne ajutam la greu..In cazul asta ne meritam soarta, ce sa faci.

Cum a zis Si DeaN, daca ati venit aici sa faceti posturi colegiilor, va rog eu frumos pune-ti-va demisia, chiar nu e factiunea potrivita pentru voi. Invatati odata sa va respectati unul pe altul si sa intelegi si voi ca exista destula frustrare pentru orice membru cand pierdem, e si normal, si eu mai aveam putin si injuram...

Pace, ne auzim luni, sal.

GG bajetii 4/4 pierdute! TOT ASA!

Si tu esti disperat sa castigi frate? Mai castigi, mai pierzi. Eram putini azi si ELC erau mai multi + erau mai aproape de turf. Ce vrei sa facem? Mai pierdem, da-le dracu de turfs.

@, tu vorbesti ba? Tu inca esti in factiune? Te gandesti tu cine trebuie sa isi puna demisiile sau te injur eu intai?

Fetele alea din ELC si sufera mai putin ca voi, plangeti dupa niste turf-uri. Vreti sa castigati war-uri, sa aveti tot SF-u, dar stati si va ofticati dupa fiecare war si mai dati PM-uri la lider dupa ce faceti worst-uri.

TOPIC INCHIS PE O PERIOADA NEDETERMINATA.

Asta e topic este de discutii nu de certuri. Daca nu va puteti controla, va fortez. Nu sunteti animale, aveti creier si puteti gandi cu el. Incercati sa evitati pe cat posbil certurile.

Edited by GF Maxim16

Topic redeschis. Sper sa nu se mai repete ce s-a intamplat mai sus sau o sa-l mai inchid, data viitoare pentru un numar mai mare de zile.

Maine nu accept invoiri decat cu un motiv intemeiat deoarece suntem putini.

Edited by GF Maxim16

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic