Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti si singura fata, Anca, vreau sa va zic ca eu o sa va parasesc din aceasta mafie. Maine fac 2 luni ca lider. Sincer, voiam sa renunt pe 18 cand faceam 5 luni in factiune pentru a ramane rank 5 alaturi de voi. Off Topic: Pentru Master, stiu ca pe 20, luna asta ar trebui sa iei rank 5. O sa fii promovat de noul lider.

Ce pot sa mai zic, am facut o echipa buna de a cuceri SF #SFALBASTRU. Cu rele, cu bunuri, fete, etc am reusit sa batem si recordul lui Explosive (sper sa ca nu o sa planga acuma :)) ).

Acuma nu mai e mistocareala ca am scris asta la misto, puteti intreba adminii sau alti lideri ca mi-am pus demisia. Pentru noul lider, sper sa faci o treaba buna in continuare, aceea de a mentine #SFALBASTRU si de a cucerii alte teritorii in LS, probabil si in LV + sa ne mentinem in TOP. Inainte de a accepta liderul, tineti minte ca aveti de trait minim 4 luni ca el sau va duceti pe apa zambetei (3/3 = 300FP/60).

Va multumesc din tot sufletul ca m-ati suportat + in ultima perioada m-am cam schimbat oleaca. Sincer, la war-urile de pe 02.11.2015, dupa war-ul de pe HQ VTB, imi venea sa va inchid chat-ul si sa dau /q pur si simplu. Eu zic ca am fost un lider bun cu voi, nu prea v-am sanctionat cand trebuia, v-am lasat in linistea voastra. Eu imi doream de la voi sa veniti doar la war-uri, de restu nu-mi pasa ce faceati.

Beyond, daca citesti aici, sa stii ca-ti multumesc din tot sufletul ca m-ai ajutat sa cuceresc SF. Trupa Scooby ar fi mandru de mine si tine :*:D

Probabil, azi, 03.11.2015 si maine, vor fi ultimele mele war-uri alaturi de voi sau pana cand se voteaza noul lider.

#FORTA69PIERMOBS, #SFALBASTRU!!!!!!, #REMEMBERCORONASNECOMERCIAL.

LAST EDIT: Va rog, nu va da-ti demisiile, ramaneti sa ajutati noul lider :).

TINETI MINTE, ONOAREA NU SE VINDE!!!!!!!!!

Edited by Necomercial

@,

Ti-am zis ca esti prost cu P MARE?

Daca nu, iti zic acum, daca da iti mai zic odata.

Nu stiu de ce lasi lideru, insa iti spun ca eu o sa raman dupa alegerea noului lider.

Sper ca si tu sa ramai sa ne ajuti sau te duci la honeY ?

@, poate raman, poate ma duc in NG cand recruteaza.

Oricum, n-am chef sa ma transform in latura mea nervoasa. Daca ma transformam, ieseati in 3 zile cu 3/3 FW sau va dadeam FW daca faceati doar o greseala la war.

In fine, eu ies de acuma, noapte buna.

Baieti si singura fata, Anca, vreau sa va zic ca eu o sa va parasesc din aceasta mafie. Maine fac 2 luni ca lider. Sincer, voiam sa renunt pe 18 cand faceam 5 luni in factiune pentru a ramane rank 5 alaturi de voi. Off Topic: Pentru Master, stiu ca pe 20, luna asta ar trebui sa iei rank 5. O sa fii promovat de noul lider.

Ce pot sa mai zic, am facut o echipa buna de a cuceri SF #SFALBASTRU. Cu rele, cu bunuri, fete, etc am reusit sa batem si recordul lui Explosive (sper sa ca nu o sa planga acuma :)) ).

Acuma nu mai e mistocareala ca am scris asta la misto, puteti intreba adminii sau alti lideri ca mi-am pus demisia. Pentru noul lider, sper sa faci o treaba buna in continuare, aceea de a mentine #SFALBASTRU si de a cucerii alte teritorii in LS, probabil si in LV + sa ne mentinem in TOP. Inainte de a accepta liderul, tineti minte ca aveti de trait minim 4 luni ca el sau va duceti pe apa zambetei (3/3 = 300FP/60).

Va multumesc din tot sufletul ca m-ati suportat + in ultima perioada m-am cam schimbat oleaca. Sincer, la war-urile de pe 02.11.2015, dupa war-ul de pe HQ VTB, imi venea sa va inchid chat-ul si sa dau /q pur si simplu. Eu zic ca am fost un lider bun cu voi, nu prea v-am sanctionat cand trebuia, v-am lasat in linistea voastra. Eu imi doream de la voi sa veniti doar la war-uri, de restu nu-mi pasa ce faceati.

Beyond, daca citesti aici, sa stii ca-ti multumesc din tot sufletul ca m-ai ajutat sa cuceresc SF. Trupa Scooby ar fi mandru de mine si tine :*:D

Probabil, azi, 03.11.2015 si maine, vor fi ultimele mele war-uri alaturi de voi sau pana cand se voteaza noul lider.

Desi credeam ca nu iti dai demisia ma bucur macar ca in ultim ceas te-ai tinut de cuvant, mai ales dupa toate prostiile care le-ai facut.

Te scot de la ignore list si mai las loc de salut, succese.

EDIT: Tot ce am scris mai sus ma faci sa retrag, de ce nu e MASTER pe lista? de ce un membru care are aproape 5 luni in factiune NU E PE LISTA? Tu crezi ca ai fost mai presus? crezi ca ai fost lider prea bun sau cum ? CATI JUCATORI TE CUNOSTEAU CAND AI LUAT LIDER? DE CE MASTER NU MERITA MACAR SA INTRE LA VOT?

LA INTREBAREA DE CE MASTER NU E LA VOT .

RASPUNS: ALA LIDER? NU MERCI.

FRUMOS NECO, FOARTE FRUMOS, MA SCARBESTI.

Acel oras nu a fost cucerit ca ai fost tu lider, a fost cucerit ca in fata vorbesti cu boss dar pe la spate dai muie, nu vreau sa intru mai in detalii dar cei care au contribuit la cucerirea orasului au fost cei care au iesit pentru ca nu au fost respectati, asta e.

Edited by LS WhixY

@@LS WhixY,

Ma gandeste inainte sa vorbesti.

Cei propusi sunt peste Master. Au experienta mult mai mare si merita sa fie propusi mai mult decat el.

Si ce daca a stat 5 luni aici?

Maxtreme a stat 2 ani jumate in LSPD si nu a fost propus la lider decat odata ( din cate stiu ) si s-au schimbat 4-5 lideri.

Nu stiu de ce intrebi tu asta, sa intrebe master de ce sau esti avocatu' poporului.

Edited by South Edward NisaN

@@LS WhixY, .... Ba, spune-mi si mie, pe expresso si bdh, de cand ei sunt rank 4 si eu lider, AU TIPAT DE FIECARE DATA LA WAR? SA FACA SPAM CUM FAC EU CU BALON, BIRDI sI ALtii? NU. Atunci nu cred ca merita lider, ce dracu ba, deja faceti haz de necaz ca nu e ala pe lista? Sa stiti ca eu am doar propus anumiti membrii, dar adminii decid cine o sa ramana pe lista sau pe cine sa mai adauge. Pentru asta, discutiile vor ramane inchise si vor fi redeschide de noul lider.

#remembercoronasnecormercial[NAB] . Maine tinem alea 2, war easy gssf. Pe hq elc aplicam tactica Balon, sper sa aplice si ei tactica "stau ca nabu in mijlocu' turfului"

@, Cica http://www18.zippyshare.com/v/ZbmOZZXu/file.html<-- asta ar fii bun

Tuddy, http://www.girlshare.ro/35199616.1

Edited by 1 ExpreS 1

@expres: mersi mult de skin.

Votati cu cap, ganditi-va ca daca iese lider cineva cine nu trebuie, or sa iasa toti si se va destrama aceasta mafie. Votati balon,anca, cineva care stiti ca se ocupa si face fata :)

Edited by Hi im bird

https://www.youtube.com/watch?v=M79DzizmK6A

SCUZATI CA POSTEZ , AM FOST SI EU DE DOUA ORI ACI

Nuuuuuuuuuuuuuu plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Warurile de astazi au fost ìmmm.... Pacat de hq el loco, mi s a spus ca cica am fost monstru ca am facut scorul ala..eu nu cred, eu zic ca doar am gandit. Tot ce trebuie sa faceti e sa ganditi si sa ascultati de cei cu rank mare care gandesc. Sper ca viitorul lider v a gandii si el si atuci cand veti vedea scrisul albastu urmat de un ---> primeste fw sigur o sa ascultati si o sa ganditi si atunci o sa fie usor sa castigam tot ce ne am propus. Seara faina! Se pare ca incep sa mi revin la forma de demult, asta e foarte bine!

#sefdepagina

Edited by AIM DoKy

Warurile de astazi au fost ìmmm.... Pacat de hq el loco, mi s a spus ca cica am fost monstru ca am facut scorul ala..eu nu cred, eu zic ca doar am gandit. Tot ce trebuie sa faceti e sa ganditi si sa ascultati de cei cu rank mare care gandesc. Sper ca viitorul lider v a gandii si el si atuci cand veti vedea scrisul albastu urmat de un ---> primeste fw sigur o sa ascultati si o sa ganditi si atunci o sa fie usor sa castigam tot ce ne am propus. Seara faina! Se pare ca incep sa mi revin la forma de demult, asta e foarte bine!

#sefdepagina

Le da fw si pleaca toti, nu fw e solutia. Eu nu inteleg cum dumnezeu poti sa mori daca esti pe suburban, efectiv nu are de unde sa se traga in tine. Dar nu, tu esti smecher si daca ii vezi pe 2-3 pe jos (care stiu sa faca kills) te duci si tu imediat si mori(pentru ca tu esti nab si e primul war pe turful ala)...

Le da fw si pleaca toti, nu fw e solutia. Eu nu inteleg cum dumnezeu poti sa mori daca esti pe suburban, efectiv nu are de unde sa se traga in tine. Dar nu, tu esti smecher si daca ii vezi pe 2-3 pe jos (care stiu sa faca kills) te duci si tu imediat si mori(pentru ca tu esti nab si e primul war pe turful ala)...

Dai fw la 2 si restul o sa prinda frica. Eu sincer nu am stat pe suburban...nu stiu cum sa urc :))))

Dai fw la 2 si restul o sa prinda frica. Eu sincer nu am stat pe suburban...nu stiu cum sa urc :))))

Esti nab.

E greu cu influenta.. .daca am avea influenta ar fii usor dar nu o avem si e aiurea. Daca am fii macar 38-39 la war ar fii perfect pe hq elc.

Esti nab.

E greu cu influenta.. .daca am avea influenta ar fii usor dar nu o avem si e aiurea. Daca am fii macar 38-39 la war ar fii perfect pe hq elc.

Ai post pt quote ;););)

Cat despre influenta, nu e asa greu, daca stam feriti si facem cate un kill ii batem, e mai greu pe hq lor insa ca ei au respawn aproape deci mereu...

Edited by AIM DoKy

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic