Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Gg 1q. Inca o data, respect staffu b zone. Muncim degeaba ca sa stam pe bara. Si daca as sta 1 an intr o factiune eu tot n as ajunge pe listă.

ps : nu e mesaj de oftica sau ceva,chiar ma bucur ca a luat 1q. Eu oricum ma lasam de joc, asta încă de vineri dar am vrut sa vad daca s pe lista.

@, stai calm, am eu o vorba pentru astfel de situatii dar daca o voi spune aici voi primii warn cel mai probabil, in schimb iti pot spune doar ca te compatimesc in unele situatii, si eu am fost de multe ori data de-oparte doar pentru simplul motiv ca sunt fata, bine, la tine sunt alte motive, stim amandoi ca nu esti agreat de staff, this is life, no fucks given. :)

P.S OTAKU GG BREEEEEEEEEE \ m/

Edited by Laura VIP

Iuhu unchiu lider , gg nob ai salam cat vrei chiar imi pare bine ca ai luat tu si asa stateam pe ts mereu si ne certam cine fura pe cine :)). Ori suntem hoti si furam ori nu mai suntem.

Luni prima zi de weekend cum imi place mie sa zic.

Am ales o locatie corespunzatoare, am dat un rob corect.

Hai ne auzim la waruri praduitorilor.

d5yc1CJ.png

Edited by Raw ZEW

V-am lasat cu SF albastru, in glorie. Sper sa-l dominati in continuare. Ca final de cariera, am luat 1 best si am intors un 7-3 ;). Va pup pe toti. Aveti grija de voi, sa fiti sanatosi si la punga grosi. Bafta tuturor. Poze n-are rost sa pun, sunt peste 500 in 69PM printre care 30-40 numai cu besturi. Va salut.

Cu stima si respect, Ex Pimp, Pimp Boss, Count, Advisor, Mano Derecha, Pimp, Regional Officer LuNg[ZEW]

Edited by LuNg ZEW

V-am lasat cu SF albastru, in glorie. Sper sa-l dominati in continuare. Ca final de cariera, am luat 1 best si am intors un 7-3 ;). Va pup pe toti. Aveti grija de voi, sa fiti sanatosi si la punga grosi. Bafta tuturor. Poze n-are rost sa pun, sunt peste 500 in 69PM printre care 30-40 numai cu besturi. Va salut.

Cu stima si respect, Ex Pimp, Pimp Boss, Count, Advisor, Mano Derecha, Pimp, Regional Officer LuNg[ZEW]

Ba nob multam ca ai venit cand te-am chemat.Nu ma asteptam sa rezisti atat fara sa iei ban pentru aim :))

Ba nob multam ca ai venit cand te-am chemat.Nu ma asteptam sa rezisti atat fara sa iei ban pentru aim :))

N-ai pentru ce. Poti sa apreciezi faptul ca mi-am lasat prieteni actuali pentru unul vechi :)). Cat despre ban, nu aveam de ce lua pentru ca am jucat curat pe toata perioada asta si daca as fi dat cu codu', nu luam ban. Fii serios, nu m au prins 2 ani ca dau cu cod, ma prindeau acum? :))

Gg unchiu + subliderii si rank 4... Nu sunteti in stare sa dati un attack frate

. Ieri am inteles ca na nu ati prins dar si azi ma?! Poate chiar si maine in pana mea. Zici ca suntem civili, doar ne aparam :/ Nu mai zic nimic. Daca saptamana asta nu o sa avem nici un attack nu mai are rost... Incercati macar 1/zi.

pain gandeste ma ce zici..hai sa o luam asa...
in LS: GSB are 7 rank4+, VERDANT are 7 rank4+, VTB are 6 rank4+ = 20 care dau attack in LS.....
in LV: SP are 7 rank4+, RDT are 8 rank4+, TTB are 7 rank4+ = 22 care dau attack in LV...
Acum tinand cont ca verdant are 22 de turfuri in LS si sunt alti 13 care dau attack pe turfurile lor numai din LS cam greu mai ales ca un gang poate avea doar 2 def/ zi, pe moment doar in LV daca am putea prinde si si alea vs SP care ne spulbera la ei acasa, nu fii nerabdator...
P.S: suji m3lu :))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic