Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Ai vazut la ce scor ne-au batut avispa? Nu am fost foarte organizati la ultimu' war, adica pe hq lor. Asta este. Se mai intampla.Miercuri veti da direct pe ei, sper sa castigati.(Voi lipsi si maine si miercuri)

@, Ai vazut la ce scor ne-au batut avispa? Nu am fost foarte organizati la ultimu' war, adica pe hq lor. Asta este. Se mai intampla.Miercuri veti da direct pe ei, sper sa castigati.(Voi lipsi si maine si miercuri)

Se simtea o oarecare presiune, avand in vedere ca era ultimul turf si trebuia sa-l luam si da, nu am fost deloc organizati. This will never happen again ;).

As vrea ca maine, la ora 12:00, toata lumea sa fie in HQ. Vom merge la un mic paintball inainte de war-uri pentru incalzire.

Incepi sa semeni cu Carter, wtf ?! :))

@ Ce ziceti baieti, pregatiti sa luam San Fierro ? Si poate si vreo 2 turfuri in Las Venturas / Los Santos ? 8->

Incepi sa semeni cu Carter, wtf ?! :))

@ Ce ziceti baieti, pregatiti sa luam San Fierro ? Si poate si vreo 2 turfuri in Las Venturas / Los Santos ? 8->

In LS pe plaja, ca ajungem repede pe la ferme :))

LUAM SF-UL BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

PREGATITI-VA DE MACEL AZI !!!

Salut, in caz ca nu ati vazut in joc, o sa stau cu voi pana se intoarce liderul vostru. Daca aveti ceva probleme pentru care in mod normal l-ati contacta pe el, puteti apela la mine. ^^

Salut stimate domn,

In caz ca nu ai observat pe aici suntem eu cu alesu pana se intoarce liderul nostru iubit, pe nume explosive. Daca au membrii nostrii probleme cu siguranta nu o sa apeleze la tine cand sunt eu cu rasta ici asha. Asa CA CUM ai venit asa poti sa si pleci. Multumesc de intelegere.

Cu stima,

Shafu`

Salut stimate domn,

In caz ca nu ai observat pe aici suntem eu cu alesu pana se intoarce liderul nostru iubit, pe nume explosive. Daca au membrii nostrii probleme cu siguranta nu o sa apeleze la tine cand sunt eu cu rasta ici asha. Asa CA CUM ai venit asa poti sa si pleci. Multumesc de intelegere.

Cu stima,

Shafu`

In regula... Trimite-i PM lui Kelton si explica-i problema ta, ca el mi-a spus sa vin aici si n-o sa plec de unul singur, mersi.

As vrea ca maine, la ora 12:00, toata lumea sa fie in HQ. Vom merge la un mic paintball inainte de war-uri pentru incalzire.

Ce idee buna. Chiar ma gandeam ieri la antrenament. Cu ce ne ajuta daca nu-l facem inainte de war, ca sa uitam peste noapte. You deserve a cookie.

Salut, in caz ca nu ati vazut in joc, o sa stau cu voi pana se intoarce liderul vostru. Daca aveti ceva probleme pentru care in mod normal l-ati contacta pe el, puteti apela la mine. ^^

Da' poate vorbesti si pe /f mai des.

este de azi noapte, nu a fost on la war-uri. nu ai vazut? :) abea astept sa-mi dea el rank! si SALARU + SCORURI WAR + EVIDENTA ARME

Ce rank? :))

Daca liderul vrea sa dau cuiva rank cat timp lipseste el, imi poate da un PM, sau putea sa-i lase subliderului o lista in caz ca nu are deloc acces la forum. :-??

Ce rank? :))

Daca liderul vrea sa dau cuiva rank cat timp lipseste el, imi poate da un PM, sau putea sa-i lase subliderului o lista in caz ca nu are deloc acces la forum. :-??

wee. eu vreau rank.. pe 24 trebuie sa iau rank 3 :-W cand se intoarce explo? stai ca-l sun :))

Da' poate vorbesti si pe /f mai des.

@@Snizel, Ceeeee? De cand esti la noi? Macar zi ceva pe /f.

Asa e Jnitzal, nu prea vorbeste pe /f.. Asa facea si in medici, m-am obisnuit deja. :))

Welcome frt

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg<---

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Untitled_1.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Untitled_1.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

____________________________________________________________________________________________________

Jocurile Olimpice de Vara 2013 - Probe si clasament

Clasament final

1. 69 Pier Mobs | 2 aur | 2 argint | 1 bronz | 15 puncte
  2. The Tsar Bratva | 2 aur | 1 argint | 1 bronz | 9 puncte
  3. Los Santos Police Department | 1 aur | 1 argint | 3 bronz | 8 puncte

Sa nu mai zic ca ne-o furat de 3 puncte ^_^.

Prima editie a acestui eveniment s-a desfasurat in acest weekend,iar clasamentul a fost urmatorul:

1.69 Pier Mobs- Prize: 150.000$

2.Taxi Las Venturas Prize:110.000$

3.Tsar Bratva Prize:90.000$

Editia a doua a "Evenimentului Special pentru factiuni" s-a incheiat. Clasamentul este urmatorul:

1.69 Pier Mobs

2.Verdant Family

3.Taxi Las Venturas

Nu fac basme. Multumiti-i celui mai bun lider care in nici o zi a reusit sa distruga cea mai puternica si unita mafie. HF !

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg<---

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Untitled_1.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Untitled_1.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

____________________________________________________________________________________________________

Jocurile Olimpice de Vara 2013 - Probe si clasament

Clasament final

1. 69 Pier Mobs | 2 aur | 2 argint | 1 bronz | 15 puncte
  2. The Tsar Bratva | 2 aur | 1 argint | 1 bronz | 9 puncte
  3. Los Santos Police Department | 1 aur | 1 argint | 3 bronz | 8 puncte

Sa nu mai zic ca ne-o furat de 3 puncte ^_^.

Prima editie a acestui eveniment s-a desfasurat in acest weekend,iar clasamentul a fost urmatorul:

1.69 Pier Mobs- Prize: 150.000$

2.Taxi Las Venturas Prize:110.000$

3.Tsar Bratva Prize:90.000$

Editia a doua a "Evenimentului Special pentru factiuni" s-a incheiat. Clasamentul este urmatorul:

1.69 Pier Mobs

2.Verdant Family

3.Taxi Las Venturas

Nu fac basme. Multumiti-i celui mai bun lider care in nici o zi a reusit sa distruga cea mai puternica si unita mafie. HF !

@, ia si de la mine niste besturi (pe ziua de azi numa): http://imgur.com/a/x5EWF

Lider / Sub-lider ( impreuna cu nickname ): Snizel - lider interimar.

Nickname-ul sanctionatului: Trestiii

Data sanctiunii: 21.08.2013 - Uninvite (10/60 FP)

Motivul sanctiunii: Mistouri, nerespectare rank superior.

Dovada: Postez numai doua, cred ca ajung. http://oi44.tinypic.com/24qpoqg.jpg, http://oi39.tinypic.com/xdy0kw.jpg.

N-a fost frumos asa. E ca si cum te-ai duce in casa la un strain si ai face legea. N-o zic doar eu, ci toata factiunea, ca Trestiii e / era un membru vital al acestui gang. Sa fim seriosi, de cand e plecat Explosive, Rasta cu el s-au ocupat de factiune si foarte bine, atat pe plan intern, cat si pe plan extern : activitati, war-uri (si tot ce tine de turfurile alea) si asa mai departe.

Nu vreau s-o zic cu rautate, ca vorba aia, admin level 5 + lider interimar, n-am niciun cuvant in privinta asta, dar pun pariu ca toti gandesc la fel.

N-a fost frumos asa. E ca si cum te-ai duce in casa la un strain si ai face legea. N-o zic doar eu, ci toata factiunea, ca Trestiii e / era un membru vital al acestui gang. Sa fim seriosi, de cand e plecat Explosive, Rasta cu el s-au ocupat de factiune si foarte bine, atat pe plan intern, cat si pe plan extern : activitati, war-uri (si tot ce tine de turfurile alea) si asa mai departe.

Nu vreau s-o zic cu rautate, ca vorba aia, admin level 5 + lider interimar, n-am niciun cuvant in privinta asta, dar pun pariu ca toti gandesc la fel.

Inteleg ca a avut anumite realizari, dar acelea nu-i permit sa se comporte asa, nu are un statut special in factiune. N-am postat toate imaginile in acel post. I-am redat uninvite cu 3 FW-uri ulterior, uite de ce a primit uninvite in prima faza: http://oi43.tinypic.com/2i76z5k.jpg

Am avertizat, deci nu puteti spune c-a fost vina mea. A fost vina lui Trestiii ca a incercat sa se dea in spectacol. Ai fost on la incidentul ce a urmat cu el, si dupa ce i-am dat si a doua sansa tot asa s-a purtat, nu numai el, ci si Rasta. Eu, personal, sunt dezamagit de ei, din cauza ca suntem prieteni au ajuns sa isi bata joc de mine in halul asta. Prieteniile se bazeaza si pe respect reciproc, acel minim de respect pe care l-am cerut nu cred c-a fost atat de mult. Fiecare e liber sa creada ce vrea, eu nu cred c-ati fi procedat diferit in locul meu, dar aveti o parere subiectiva in momentul de fata, nu crezi?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic