Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bafta fetele, a fost o placere sa va am ca colegi, imi va fi dor de voi, tinem legatura

@,Normal ca ne vedem la war ;) ;) ;)

@, Nu ba, nu ma duc in hitmen, nu-mi place :)

@, Tu esti nab.

Va Iubesc , P@ :*

Nu-mi place ca pleci, ma simt naspa. Imi placea cand faceam duele seara de seara si mai ales cand ziceai " AIM " sau " MARSH ". Asta te facea sa fii [69]Denisa, gainusa noastra. <3 Initial venisem aici pentru alte persoane, dar pe parcurs am descoperit multe alte persoane, printre care si tu, de a caror pritenie nu m-as putea lipsi.

Mult succes in ce vei face pe viitor si sper din tot sufletul ca ne vom intalni si in alte factiuni, sau daca nu.. macar la war-uri.

Bafta mai departe tuturor. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi atat timp. Poate ne mai revedem in alte factiuni.

Pentru voi am venit aici, pentru tine Explo, pentru Trestiii si Rasta. Chiar daca nu fac scor la war, chiar daca nu sunt printre cei mai buni.. am venit pentru voi aici, ca imi erati ca niste frati. Niste tovarasi in adevaratul sens al cuvantului, o sa imi lipsiti enorm. Acum.. ei au luat ban, tu pleci din factiune, se cam destrama totul.

Ma rog, iti urez mult succes in Hitmen si sper ca ne vom mai intalni pe server, la o plimbare, la un rob sau la vestitul "DM la 69".

@ Multa bafta amandurora. Va multumesc pentru tot, mersi Explo ca m-ai luat in mafia ta, am avut de invatat multe de la voi. >:D<<'>

Buna dinineata, in sfarsit 16 ani, deja ma simt batran :)), Atom tot nab esti :*.

Bafta mai departe denisa, explosiv, va asteptam inapoi..

La multi ani baaa !

Noapte buna all.

Al
te precizari: Pe viitor poate o sa ia atitudine si kelton ce se intampla in Avispa din ce vad e o mana de admini acolo ceea ce ar trebui sa conteze foarte mult oare nu cumva exista complicitate din partea lor ? e imposibil ca un glont de deagle sa iti ia 95 la suta e imposibil ca pasager in heli sa raman cu 5 hp in aer si multe altele problema lor de ce programele se folosesc dar acest lucru o sa scada si mai mult din dorinta playerilor sa aplice
in Gangs deja a devenit penibil fiecare war te chinuii sa faci ceva si vine gigi_apetrei crai de la rasarit om cu experieta nu alta " experienta in google " si alte nume celebre la care o sa lae vina randu si lor..

Stii care e singura chestie care ma deranjeaza la tot ce ai spus tu despre admini ? Nu-mi pasa deloc ca sunt admini in factiunea lor, nu conteaza asta.. la urma urmei tot playeri ca si noi sunt.

Singura "discriminare" sa zic asa, e chestia cu camhack, chestie care e echivalenta cu "wallhack". E singurul lucru cu care nu sunt de acord. Nu mi se pare corect ca ei sa foloseasca asta la war, iar tu ca simplu jucator (aici ma includ si eu, desi nici daca ar fi permis n-as folosi), sa iei ban pentru asta.

Am si un exemplu, cat se poate de concret. Eram pe turf si aveam hp scazut. Am iesit de pe turf, sa ma duc sa iau heal.

Toate bune si frumoase pana aici, ca apoi sa primesc /pm de la un admin (nu e important nick-ul), ca vezi Doamne de ce ies de pe turf, cand sunt urmarit, desi adversarii erau la mare distanta de mine. Mi-am dat seama imediat cum de mi-a vazut nick-ul, desi eram la o distanta considerabila de ei.

Da, intelegeam daca erai intr-o factiune pasnica sau departament si foloseai asta. Dar fiind in mafie, mi se pare un abuz din partea lor.

@ Ce-am vrut sa subliniez, e faptul ca ai si tu dreptatea ta. Dar, sustin in continuare ce am zis mereu.

O sa vina si vremea noastra curand, o sa vedeti. O sa vina clipa cand vom domina San Fierro, e doar o chestiune de timp.

Nu trebuie sa ne uitam in "curtea vecinului", ci sa ne vedem de ale noastre. Tre' sa ne pastram calmul orice ar fi.

Exista o vorba din batrani, ce spune asa: "Cu rabdarea treci si marea".

Deci, eu zic sa ne calmam si sa ne concentram pe ale noastre, va spun din experienta proprie.. ca asta e cheia succesului.

Stii care e singura chestie care ma deranjeaza la tot ce ai spus tu despre admini ? Nu-mi pasa deloc ca sunt admini in factiunea lor, nu conteaza asta.. la urma urmei tot playeri ca si noi sunt.

Singura "discriminare" sa zic asa, e chestia cu camhack, chestie care e echivalenta cu "wallhack". E singurul lucru cu care nu sunt de acord. Nu mi se pare corect ca ei sa foloseasca asta la war, iar tu ca simplu jucator (aici ma includ si eu, desi nici daca ar fi permis n-as folosi), sa iei ban pentru asta.

Am si un exemplu, cat se poate de concret. Eram pe turf si aveam hp scazut. Am iesit de pe turf, sa ma duc sa iau heal.

Toate bune si frumoase pana aici, ca apoi sa primesc /pm de la un admin (nu e important nick-ul), ca vezi Doamne de ce ies de pe turf, cand sunt urmarit, desi adversarii erau la mare distanta de mine. Mi-am dat seama imediat cum de mi-a vazut nick-ul, desi eram la o distanta considerabila de ei.

Da, intelegeam daca erai intr-o factiune pasnica sau departament si foloseai asta. Dar fiind in mafie, mi se pare un abuz din partea lor.

@ Ce-am vrut sa subliniez, e faptul ca ai si tu dreptatea ta. Dar, sustin in continuare ce am zis mereu.

O sa vina si vremea noastra curand, o sa vedeti. O sa vina clipa cand vom domina San Fierro, e doar o chestiune de timp.

Nu trebuie sa ne uitam in "curtea vecinului", ci sa ne vedem de ale noastre. Tre' sa ne pastram calmul orice ar fi.

Exista o vorba din batrani, ce spune asa: "Cu rabdarea treci si marea".

Deci, eu zic sa ne calmam si sa ne concentram pe ale noastre, va spun din experienta proprie.. ca asta e cheia succesului.

Ai un +1 de la mine, ai mare dreptate.

Eu am iesit, ma duc sa dorm. Va rog ca maine sa va pregatiti intens de war, sa faceti dueluri inainte si sa fiti incalziti.

Noapte buna, va urez o zi buna maine!

Ba Eugene, ia termina ma cu posturi d-astea rautacioase, nu vezi ca avem fani prin topic? Vrei sa se simta, ce naiba?

Sau or vrea sa vada daca moare si capra vecinului :-?

=))))))

"Ba fanilor" cand intrati dati logOUT ma!

Edited by Aragorn

@,Eugen, ai mare dreptate,doar ca te mai enervezi putin la waruri din cauza unor abuzuri dorite sau nedorite.

Poftim dovezile cum ca Crepo a avut rank-urile pe care le-a scris in aplicatie. E legenda omul.

http://forum.b-zone.ro/topic/88415-green-street-bloods-membrii-legendari-legendary-members/

http://forum.b-zone.ro/topic/83054-paramedics-legende/

Ai un +1 de la mine, ai mare dreptate.

Eu am iesit, ma duc sa dorm. Va rog ca maine sa va pregatiti intens de war, sa faceti dueluri inainte si sa fiti incalziti.

Noapte buna, va urez o zi buna maine!

Si de-ar fi numai asta.. Sa nu mai zic de sethp, probabil si slap.. nu stii la ce sa te mai astepti. :-J

Pacat ca nu suntem multi, asta nu-mi place. Dar s-a vazut oricum .. noi in 14 oameni, ei in 35 si le-am tinut piept.

Noapte buna baieti, merg si eu la somn.

Chiar daca am mai pierdut teritorii ne-am prezentat binisor astazi la war tinand cont ca ei erau de 2 ori si ceva mai multi ca noi.

Tymonela Kelton 10.10.2013 21:34 Permanent aimbot

[sQ]JeaN. Kelton 10.10.2013 21:32 Permanent aimbot

[sQ]Only Kelton 10.10.2013 21:32 Permanent aimbot

" precum si noi iertam codatilor vostri

si nu ne duce pe noi in ispita de ai injura

ci ne izbaveste de ei".

AMIN !!!

Edited by Aragorn

Criii,criii,criii... ;;)

Ce linste e pe aici. :-S

Ori e linistea dinaintea furtunii?

Nu stiu ce si cum o sa facem dar trebuie sa recrutam urgeeent, doar nu vreti sa ramanem doar 9 din "69" :o3 ? ...Ar fi absurd.

In fine...

Good night !

>:D<<'>

ci ne izbaveste de ei".

AMIN !!!

Poftim: http://i.imgur.com/CdQqvWm.jpg

AMIN ! Ma simt asa bine, dar nu stiu de ce. =)) Poate pentru ca mi s-a demonstrat ca adversarii nu fac un kill fara hack la war.

As vrea sincer sa-i vad fara hack. Cred ca bat 5 deodata. =))

@Dupa faza asta, o sa ne revenim sigur. Am scapat de cativa codati, speram sa mai scapam si sambata de cativa.

EDIT: Nu pot sa cred. =)) " Dusmanii " deja se cred prea buni pentru SF. =)))

Eu as zice prea codati, dar mna'. ;)) Amuzanti mici ce-s ei. ;;)

Edited by EuGen90

Noapte buna baieti, merg si eu la somn.

Chiar daca am mai pierdut teritorii ne-am prezentat binisor astazi la war tinand cont ca ei erau de 2 ori si ceva mai multi ca noi.

Tymonela Kelton 10.10.2013 21:34 Permanent aimbot

[sQ]JeaN. Kelton 10.10.2013 21:32 Permanent aimbot

[sQ]Only Kelton 10.10.2013 21:32 Permanent aimbot

ci ne izbaveste de ei".

AMIN !!!

AMIN !!

Si cand ne gandim ca sunt si 3 admini acolo.... :|

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic