Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Majoritatea suntem nemultumiti de update , s-au schimbat multe lucruri , culoarea este urata rau de tot... dar ne obisnuim noi :))

Este în stadiu beta tema, se va rezolva toate bug-urile și va fii actualizată. Tema e super gândită, mici schimbări și arată perfect, cum ar fii culoare, este prea ...inchisă, tot un gri mai închis merge, asa nu putem diferenția post-urile între ele, sau quote-urile etc.

Edited by rTs Adrian28

Buna seara !

Nu am mai postat in acest topic in ultima vreme si m-am gandit sa "trec" putin pe-aici,acum,cu ocazia update-ului asta,care nu-mi place absolut deloc. :| Voi ce parere aveti?

In afara de asta,voi fii inactiva timp de 5 sau 6 zile, probabil voi mai intra din cand in cand pe forum,cat despre jocul in sine,mi s-a luat tot cheful de a mai juca sa:mp. Am si ban pe IP mai nou. Pana cand si AdmBot ma uraste, toata lumea ma uraste :( #maducsaplanginbaiebrb. Oricum,daca as intra pe sa:mp,va trebui sa stau inca 5 ore jumatate in jail, ca nah,asta e... viata de criminala in serie. O sa ies eu din jail,cand o sa-l elibereze pe Jiji (nu foarte curand).

In fine...

Btw,noul update sucks, it`s very very najp@. 8-|

*Hugs*, noapte buna tuturor!

Di ci zici asta piswle ? :( Sper sa revii mai repede. You know, IUGIN ti iubeste <3. Pwpu' :*

Pregatiti de o noua lupta? eu sper ca da pentru ca va fii frumos. S-a redus mult lagul pe server, si codatii s-au speriat. Vom recupera mult, veti vedea. doar fiti calmi si ganditi!

Noi suntem pregatiti, tu esti ? Sau nu intrii nici azi ?! :-W

Apropo, toate bune si frumoase, se duc usor, usor toti "valorosii".

PS: Ca un bonus pentru voi: WX7UHfe.jpg

Da,se duc,si o sa se mai duca,voiam sa va spun bafta mare la war si sa ascultati de Doky si Justsmile,eu nu voi fi la war astazi,in cel mai fericita caz ajung pe la 8:30.Bafta mare si sa ascultati de ce vi se spune sau va mananc.

Di ci zici asta piswle ? :( Sper sa revii mai repede. You know, IUGIN ti iubeste <3. Pwpu' :*

Noi suntem pregatiti, tu esti ? Sau nu intrii nici azi ?! :-W

Apropo, toate bune si frumoase, se duc usor, usor toti "valorosii".

PS: Ca un bonus pentru voi: WX7UHfe.jpg

asa cum a zis si atom nabus, voi fi, tsuc. am terminat cu problemele si balul. muah

Dupa cum se vede, incepem sa ne descurcam mai bine, 2-3 colegi in plus la waruri si se stie ce urmeaza

Chiar daca am pierdut 1 turf, avand in vedere ca am fost 11-12 oameni, eu zic ca e mai mult decat bine. Daca la 19:00 vom fii 15-16, stiti cum se zice.. 69 AU AIM! :))

Dupa cum se vede, incepem sa ne descurcam mai bine, 2-3 colegi in plus la waruri si se stie ce urmeaza

Chiar daca am pierdut 1 turf, avand in vedere ca am fost 11-12 oameni, eu zic ca e mai mult decat bine. Daca la 19:00 vom fii 15-16, stiti cum se zice.. 69 AU AIM! :))

Deja ni s-a spus, chiar faceam caterinca cu Justsmile pe seama asta, la war-urile cu Avispa. =))

Mie unul nici macar nu-mi pasa de acuzele lor, atata timp cat joc corect. Chiar ma bucura, daca te acuza, inseamna ca esti bun.

@ Haters gonna hate.

# Tocmai cine s-a gasit sa ma acuze: http://i.imgur.com/0Tj9Ukh.jpg

Ne revenim noi :) , avem , avem

Ne revenim, cum sa nu, stai sa fim vreo 30 in factiune si vreo 20 la war, sa vezi atunci. :o3

Pana una alta, am dat de o piesa super. \:D/

Acuma am inceput sa te inteleg de ce te certai mereu cu oto...

Neata, am plecat la liceu, ne auzim diseara la 7 ca azi termin la 3:30 ca nu fac ultimele doua ore, sal.

Acuma am inceput sa te inteleg de ce te certai mereu cu oto...

Neata, am plecat la liceu, ne auzim diseara la 7 ca azi termin la 3:30 ca nu fac ultimele doua ore, sal.

Ma, eu n-am nimic personal cu el, din perspectiva mea.. as putea fi chiar prieten cu el. :-?? Doar ca nu suport aroganta pe care o au aproape toti de acolo.

Si zic "aproape", fiindca cu unii ma inteleg super si chiar mi's tovarasi buni. Te pwp draga, spor la liceu.

Bravo baieti,felicitari pentru warurile de astazi,chiar daca nu am reusit sa ajung decat in ultimele 10 minute de war,ati facut o treaba buna in 10 oameni :).

Vezi daca n-am mai fost eu la war-uri? Cred ca eu sunt paguba X_X

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic