Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@E u G e n 9 0, Nu las nimic la greu , citeste macar motivul demisiei si in + nu ai fost la war , m-am saturat de no recoil si aim.

Am citit deja. Si ce daca au aim sau norecoil ? Lasa-i, se va intoarce roata curand. Nu trebuie sa procedezi asa, demisia nu e o solutie.

Ce daca am pierdut azi si ieri ? Asa e in viata, uneori pierzi.. alteori castigi, n-o sa fie niciodata bine zi de zi.

O sa vina clipa cand vor lua ban toti codatii, eu unu' am incredere in staff.

PS: Va rog sa retrageti demisiile si sa nu mai actionati la nervi.

• Nick: JustSmile
  • Level: 28
  • Rank: 2
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 1 luna
  • De ce doresti sa pleci din gang?: 1. Acum si kelton vrea sa scape de mine, pentru un "ratat" se da faction warn, chiar daca nu era adresat lui.
  • 2. M-am saturat de toti care isi bat joc de munca unora, ma duc intr-o factiune in care membri chiar isi dau interesul.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: -
  • Alte precizari?: Va urez mult succes in continuare!

Cerere de demisie respina, stai ma aici, avem nevoie totusi de tine..

Cerere de demisie respina, stai ma aici, avem nevoie totusi de tine..

" Daca muriti asa deodata pe turf sa stiti ca nu e robert de vina ", " Am auzit de el... deja imi e frica ", " Cu tot cu hack'u lui de 2 bani... ii rupem pe saracuti 69. " - uite ce zic astia despre tine. =)) Daca zici la nervi ca-ti bagi aim, astia deja o iau in serios. =)))))))))))))))) Asta din urma, nici macar nu stie sa scrie si mai si comenteaza aiurea. =))

# Ba, adevarul e ca putem sa ne simtim mandrii si valorosi. Sa le tii piept la 30 + oameni la war si sa ii mai si bati timp de 2 luni.. noi fiind mai mereu 10 oameni la war, dintre care 4-5 mai rasariti.. e totusi o realizare. Te pwp Robert, tine-o tot asa fratioare. Curand o sa vina si vremea noastra. :X

Da,m-am amuzat si eu foarte tare,daca snrobert a glumit pe /f ca-si baga aim ei au crezut.Noi avem hack,dar in spre deosebire de ei,noi nu primim ban pentru aimbot dupa fiecare war :)

Da,m-am amuzat si eu foarte tare,daca snrobert a glumit pe /f ca-si baga aim ei au crezut.Noi avem hack,dar in spre deosebire de ei,noi nu primim ban pentru aimbot dupa fiecare war :)

Mai nou am aflat de la altii ca Cerry a mea are aim =))) asa plang cei din avispa :-< . SO Sad .

Atom, stii cum e la ei ? Daca ii bati la un war sau la un duel, ei nu stiu ce e ala fairplay sau sa zica macar "gg". Ei stiu sa zica doar " codat " ," aimer" sau cum zice Gyebaek ala " dau bine ", de se lauda si prin dedicatii la taraf. Stii, de parca ii pasa cuiva, gen. =)))))))))))))))))))))))

Mai nou am aflat de la altii ca Cerry a mea are aim =))) asa plang cei din avispa :-< . SO Sad .

Daca si Cerasela mai are aim, atunci e clar. =))))))))))))))))

Buna seara 69 Pier Noobs !

Eu -> B-Pitzipoanca + naba suprema = vulpe. (Prietenii stiu de ce)

1. Welcome celor noi ! >:D<<'>

2. V-am vazut si ..acolo ,era ceva de genul Be-Cocalar,cred ca stiti despre ce vorbesc..

3. Nu mai fiti suparati pt. acele patratele colorate. :P

4. Mi-as fi dorit sa aflu de aceasta comunitate cu mult timp inainte sa devina o comunitate unde haterii sunt la ei acasa(atat la propriu,cat si la figurat). Mi-as fi dorit sa aflu de aceasta comunitate,pe vremea cand toti erau PRIETENI in joc si nu "prieteni" in joc si rivali pe forum. La modul POST,POST,PROST(ie) everywhere, si nu numai asta. Sa nu mai mentionez si acel blog aparut recent (b-cocalari),al carui rost nu-l inteleg. Ce-i drept,sunt multe lucruri pe care nu le inteleg in viata aceasta nedreapta,si nu ma tem sa recunosc acest lucru. Dar,stie vreunul cine dracu e acel Rares Daniel ?As vrea sa-i ofer doar un autograf special,de la Ella B-Pitzipoanca,cu mult drag!

5. V-am plictisit,noapte buna !

Buna seara 69 Pier Noobs !

Eu -> B-Pitzipoanca + naba suprema = vulpe. (Prietenii stiu de ce)

1. Welcome celor noi ! >:D<<'>

2. V-am vazut si ..acolo ,era ceva de genul Be-Cocalar,cred ca stiti despre ce vorbesc..

3. Nu mai fiti suparati pt. acele patratele colorate. :P

4. Mi-as fi dorit sa aflu de aceasta comunitate cu mult timp inainte sa devina o comunitate unde haterii sunt la ei acasa(atat la propriu,cat si la figurat). Mi-as fi dorit sa aflu de aceasta comunitate,pe vremea cand toti erau PRIETENI in joc si nu "prieteni" in joc si rivali pe forum. La modul POST,POST,PROST(ie) everywhere, si nu numai asta. Sa nu mai mentionez si acel blog aparut recent (b-cocalari),al carui rost nu-l inteleg. Ce-i drept,sunt multe lucruri pe care nu le inteleg in viata aceasta nedreapta,si nu ma tem sa recunosc acest lucru. Dar,stie vreunul cine dracu e acel Rares Daniel ?As vrea sa-i ofer doar un autograf special,de la Ella B-Pitzipoanca,cu mult drag!

5. V-am plictisit,noapte buna !

RZR.Marius ala face tot situl :))))))))) O fii pe post de geamandura in poza aia :-?

Ce faceti baieti? Eu acum am venit de afara, dar ma duc sa ma culc ca imi cad ochii in gura =)) .

Am primit la "cadoaie" azi de sfantul Mihai, mai multe decat in ziua de nastere :))

Mai,ma amuza foarte mult faptul,ca avispa ne fac pe noi codatii,isi pun la statusuri ca noi suntem codati,etc.,doar ca noi nu luam niciodata ban dupa waruri pentru aimbot,dar ei iau aproape dupa fiecare war,de ce?Pentru ca tot noi suntem codati,daca am fi,cred totusi ca adminii si-ar da seama si ne-ar mai da ban si noua,nu doar la avispa.

Mai,ma amuza foarte mult faptul,ca avispa ne fac pe noi codatii,isi pun la statusuri ca noi suntem codati,etc.,doar ca noi nu luam niciodata ban dupa waruri pentru aimbot,dar ei iau aproape dupa fiecare war,de ce?Pentru ca tot noi suntem codati,daca am fi,cred totusi ca adminii si-ar da seama si ne-ar mai da ban si noua,nu doar la avispa.

Eu cred ca nu luam ban deoarece toti adminii in special cei din avispa tin cu noi si vor sa ne avantajeze :X Sa moara VIESPELE :bz de ciuda ca noi avem pile :D/ . [ERAM SARCASTIC]

Edited by rTs Ferrari

Atom, stii cum e la ei ? Daca ii bati la un war sau la un duel, ei nu stiu ce e ala fairplay sau sa zica macar "gg". Ei stiu sa zica doar " codat " ," aimer" sau cum zice Gyebaek ala " dau bine ", de se lauda si prin dedicatii la taraf. Stii, de parca ii pasa cuiva, gen. =)))))))))))))))))))))))

Daca si Cerasela mai are aim, atunci e clar. =))))))))))))))))

Da, asa se zvoneste prin Avispa " Cerry aia are aim ", incep sa ma simt mandra, pacat ca nu sunt si adminii de acord cu ei ... acum eram banata cred, oricum, inseamna ca nu sunt chiar asa paralela cu deagle-ul cum credeam :-?

P.S: Ii bat din sageti :))

Edited by BTD Ciresica

Da, asa se zvoneste prin Avispa " Cerry aia are aim ", incep sa ma simt mandra, pacat ca nu sunt si adminii de acord cu ei ... acum eram banata cred, oricum, inseamna ca nu sunt chiar asa paralela cu deagle-ul cum credeam :-?

P.S: Ii bat din sageti :))

TOCMAI MI-AI LUAT VORBA DIN GURA (sau ma rog, tastele de pe degete, you know what I mean) =))))))))))))))))))))))))))))

TU JOCI DE PE SAGETI SI CICA MAI AI SI AIM. =))))))))))))))))))))))))))

@ B-cocalari a fost si acum vreo 2 ani sau cam asa , facut de Hayat, player ce a vrut sa devina scripter si l-au respins sau ceva de gen.

Ca razbunare, la vremea aceea a spart contul lui Spawn de pe forum (era admin 5) si a picat tot B-Zone.

RZR.Marius ala face tot situl :))))))))) O fii pe post de geamandura in poza aia :-?

Buna asta. =))))))))))))))))))))))))))))

Edited by E u G e n 9 0

Buna seara dragi membri, 69 Pier Mobs.
Inca din primele zile cand eram pui "Primitive" sub comanda liderului Explosive, m-am alaturat acestei familii, o familie unde am cunoscut fel si fel de oameni mai frumosi, mai putin frumosi, dar cu un suflet mare, si subliniez niste Oameni. Oameni care, m-au facut sa-i respect si sa le multumesc ca m-au ajutat sa ajung aici, atat de sus. Datorita lor am ajuns sa fac parte din familie sa urc usor, usor si sa evoluez. Alaturi de voi, acesti oameni deosebiti am invatat ce inseamna bucuria, tristetea si ce inseamna colegialitatea, respectul si totodata dorinta.

Inca de cand eram foarte fraged, am fost sanctionat pentru greseala mea. Fw-ul primit nu m-a putut opri din drumul meu, din dorinta da a demonstra ca familia, si totodata prietenia nu ma vor putea impedica in ceea ce imi propun, sa ajung sus, sa evoluez sa fac parte din simbolul 69 Pier Mobs. Simbolul care multi au incercat sa-l doboare aruncad cu noroi, si batandu-si joc de munca noastra creezand ca prin prizma turfurilor se creeaza o familie, care au ajuns atat de sus prin surse si metode usoare. Nu voi face referire nu voi nominaliza pe nimeni, sunt discret dar totusi direct, Noi am muncit, si ne respectam nu am fost sanctionati pentru ceea ce jucam! De aici trageti concluziile singuri, multi vorbesc sunt aceei jucatorii ce nu si-au propus sa realizeze nimic, care pur si simplu isi pierd timpul de pomana si au impresia ca vor realiza ceva jucand murdar.

Bun sa revenim la a le casei, voi membri 69 Pier Mobs , priviti cu mandrie spre prietenia, increderea si respectul din interiorul nostru. Apreciati si incercati sa ascultati, noi suntem membri curati, si ii respectam si pe cei codati, caci asta e menirea lor sa strice jocul... dar pana cand? Pana cand vor fi rand pe rand sanctionati si adevarata familie isi va arata puterea, intelegerea si prietenia.

Usor, usor puii "Primitive" vor creste, vor asculta si imi vor lua exemplul, dorinta de a-ti propune ceva, sa ajuti sa fi fidel familiei care te va urca, pentru ca tot ea te poate cobora.
Voi cei mici, visati si ascultati candva ve-ti ajunge jucatori adevarati, respectati si totodata membri curati, nu codati !

Eu, membru al 69 Pier Mobs , la primul meu post in aceasta sectiune va multumesc tuturor pentru efortul si pentru prieteniile ce s-au legat intre noi. Multumesc ca am fost inteles de fiecare data/ de fiecare membru cand am avut nevoie si va multumesc ca m-ati ajutat sa urc asa de sus, impreuna dar doar impreuna suntem o adevarata familie.

Edited by ELMagico01

Buna seara dragi membri, 69 Pier Mobs.

Inca din primele zile cand eram pui "Primitive" sub comanda liderului Explosive, m-am alaturat acestei familii, o familie unde am cunoscut fel si fel de oameni mai frumosi, mai putin frumosi, dar cu un suflet mare, si subliniez niste Oameni. Oameni care, m-au facut sa-i respect si sa le multumesc ca m-au ajutat sa ajung aici, atat de sus. Datorita lor am ajuns sa fac parte din familie sa urc usor, usor si sa evoluez. Alaturi de voi, acesti oameni deosebiti am invatat ce inseamna bucuria, tristetea si ce inseamna colegialitatea, respectul si totodata dorinta.

Inca de cand eram foarte fraged, am fost sanctionat pentru greseala mea. Fw-ul primit nu m-a putut opri din drumul meu, din dorinta da a demonstra ca familia, si totodata prietenia nu ma vor putea impedica in ceea ce imi propun, sa ajung sus, sa evoluez sa fac parte din simbolul 69 Pier Mobs. Simbolul care multi au incercat sa-l doboare aruncad cu noroi, si batandu-si joc de munca noastra creezand ca prin prizma turfurilor se creeaza o familie, care au ajuns atat de sus prin surse si metode usoare. Nu voi face referire nu voi nominaliza pe nimeni, sunt discret dar totusi direct, Noi am muncit, si ne respectam nu am fost sanctionati pentru ceea ce jucam! De aici trageti concluziile singuri, multi vorbesc sunt aceei jucatorii ce nu si-au propus sa realizeze nimic, care pur si simplu isi pierd timpul de pomana si au impresia ca vor realiza ceva jucand murdar.

Bun sa revenim la a le casei, voi membri 69 Pier Mobs , priviti cu mandrie spre prietenia, increderea si respectul din interiorul nostru. Apreciati si incercati sa ascultati, noi suntem membri curati, si ii respectam si pe cei codati, caci asta e menirea lor sa strice jocul... dar pana cand? Pana cand vor fi rand pe rand sanctionati si adevarata familie isi va arata puterea, intelegerea si prietenia.

Usor, usor puii "Primitive" vor creste, vor asculta si imi vor lua exemplul, dorinta de a-ti propune ceva, sa ajuti sa fi fidel familiei care te va urca, pentru ca tot ea te poate cobora.

Voi cei mici, visati si ascultati candva ve-ti ajunge jucatori adevarati, respectati si totodata membri curati, nu codati !

Eu, membru al 69 Pier Mobs , la primul meu post in aceasta sectiune va multumesc tuturor pentru efortul si pentru prieteniile ce s-au legat intre noi. Multumesc ca am fost inteles de fiecare data/ de fiecare membru cand am avut nevoie si va multumesc ca m-ati ajutat sa urc asa de sus, impreuna dar doar impreuna suntem o adevarata familie.

Poftim, o amintire din vremurile cand eram cei mai tari.. se pare ca lumea uita de unde pleaca. http://i.imgur.com/5h52slz.jpg

Om fi noi putini, mai mereu cate 10 oameni la war, dar suntem putini si buni. Asta e secretul, de se mira adversarii ca-i facem in 10 oameni.. Suntem putini, dar suntem o echipa, o familie, o gasca de prieteni.. si asta e tot ce conteaza. Cat despre turfuri, acele patrate de pe harta.. nu e nimic, alea vin si pleaca, azi le castigi, maine le pierzi, mereu o sa fie asa.

Eu unul sper la vremuri mai bune, sper la un San Fierro albastru, fiindca albastru combinat cu San Fierro = F!tZ@.

In maxim o luna, hai doua, sper sa luam acest oras si de ce nu, sa incercam sa-l si mentinem pentru ceva timp.

Edited by E u G e n 9 0

Buna seara dragi membri, 69 Pier Mobs. Inca din primele zile cand eram pui "Primitive" sub comanda liderului Explosive, m-am alaturat acestei familii, o familie unde am cunoscut fel si fel de oameni mai frumosi, mai putin frumosi, dar cu un suflet mare, si subliniez niste Oameni. Oameni care, m-au facut sa-i respect si sa le multumesc ca m-au ajutat sa ajung aici, atat de sus. Datorita lor am ajuns sa fac parte din familie sa urc usor, usor si sa evoluez. Alaturi de voi, acesti oameni deosebiti am invatat ce inseamna bucuria, tristetea si ce inseamna colegialitatea, respectul si totodata dorinta. Inca de cand eram foarte fraged, am fost sanctionat pentru greseala mea. Fw-ul primit nu m-a putut opri din drumul meu, din dorinta da a demonstra ca familia, si totodata prietenia nu ma vor putea impedica in ceea ce imi propun, sa ajung sus, sa evoluez sa fac parte din simbolul 69 Pier Mobs. Simbolul care multi au incercat sa-l doboare aruncad cu noroi, si batandu-si joc de munca noastra creezand ca prin prizma turfurilor se creeaza o familie, care au ajuns atat de sus prin surse si metode usoare. Nu voi face referire nu voi nominaliza pe nimeni, sunt discret dar totusi direct, Noi am muncit, si ne respectam nu am fost sanctionati pentru ceea ce jucam! De aici trageti concluziile singuri, multi vorbesc sunt aceei jucatorii ce nu si-au propus sa realizeze nimic, care pur si simplu isi pierd timpul de pomana si au impresia ca vor realiza ceva jucand murdar. Bun sa revenim la a le casei, voi membri 69 Pier Mobs , priviti cu mandrie spre prietenia, increderea si respectul din interiorul nostru. Apreciati si incercati sa ascultati, noi suntem membri curati, si ii respectam si pe cei codati, caci asta e menirea lor sa strice jocul... dar pana cand? Pana cand vor fi rand pe rand sanctionati si adevarata familie isi va arata puterea, intelegerea si prietenia. Usor, usor puii "Primitive" vor creste, vor asculta si imi vor lua exemplul, dorinta de a-ti propune ceva, sa ajuti sa fi fidel familiei care te va urca, pentru ca tot ea te poate cobora. Voi cei mici, visati si ascultati candva ve-ti ajunge jucatori adevarati, respectati si totodata membri curati, nu codati ! Eu, membru al 69 Pier Mobs , la primul meu post in aceasta sectiune va multumesc tuturor pentru efortul si pentru prieteniile ce s-au legat intre noi. Multumesc ca am fost inteles de fiecare data/ de fiecare membru cand am avut nevoie si va multumesc ca m-ati ajutat sa urc asa de sus, impreuna dar doar impreuna suntem o adevarata familie.

Poet te faci,motivant acest post.

Edited by Atom

" Daca muriti asa deodata pe turf sa stiti ca nu e robert de vina ", " Am auzit de el... deja imi e frica ", " Cu tot cu hack'u lui de 2 bani... ii rupem pe saracuti 69. " - uite ce zic astia despre tine. =)) Daca zici la nervi ca-ti bagi aim, astia deja o iau in serios. =)))))))))))))))) Asta din urma, nici macar nu stie sa scrie si mai si comenteaza aiurea. =))

# Ba, adevarul e ca putem sa ne simtim mandrii si valorosi. Sa le tii piept la 30 + oameni la war si sa ii mai si bati timp de 2 luni.. noi fiind mai mereu 10 oameni la war, dintre care 4-5 mai rasariti.. e totusi o realizare. Te pwp Robert, tine-o tot asa fratioare. Curand o sa vina si vremea noastra. :X

Unde au zis asta, doamne, daca trag bine = aim, ok, pwp eugen.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic