Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu-mi place stilul lui. Fuge doua ore daca tu nu te opresti sa tragi si mai face si slide bug.

PS: Am eu niste tecuri pentru el.

Mai ai de gand sa dai si tu prin joc ma? :))

Noapte buna baieti, incepe o noua saptamana "PLINA" de scoala, dar si de war-uri. Maine sper sa iasa foarte bine la war-uri si sa incepem incet incet sa recuperam teritoriile.

Mai ai de gand sa dai si tu prin joc ma? :))

Noapte buna baieti, incepe o noua saptamana "PLINA" de scoala, dar si de war-uri. Maine sper sa iasa foarte bine la war-uri si sa incepem incet incet sa recuperam teritoriile.

Nu-mi merge bine PC, imi merge greu ma.. Nu prea am avut timp sa-l fac, ca n-am fost acasa..

Nici maine nu stiu daca pot intra la war, sa vad ce timp liber am. :-?

# Noapte buna.

Salut la toti, ziua a inceput bine pentru noi. :

EXkNFA9.jpg

Deeeee, cand esti prost si nu ai iesit in evidenta, trebuie sa demonstrezi ca asa e.

Si tot noi suntem aia codatii... imi e scarba ca sunt roman si traiesc printre romani.

Edited by rTs Ferrari

@,Lasa Aragaz,uite-te cati codati s-au dus din avispa intr-o luna si putin si inca o sa se mai duca.Uite-te la legende,membrii cu care a reusit Avispa sa cucereasca Sf,ca jumate din ei sunt banati pentru aimbot ;))

@,Lasa Aragaz,uite-te cati codati s-au dus din avispa intr-o luna si putin si inca o sa se mai duca.Uite-te la legende,membrii cu care a reusit Avispa sa cucereasca Sf,ca jumate din ei sunt banati pentru aimbot ;))

Da, s-au dus si intra altii, stai linistit. Pe mine ma deranjeaza suferintele astea: "Am castigat tot SF-u, suntem cei mai castraveti!!!" Ei sunt de 3 ori mai multi ca noi la war-uri, cativa si trisaza (sa nu le zic ca sunt codati ca se rupara) si noi in aproape 10-13 le facem fata.

Edited by rTs Ferrari

@, N-am fost pentru ca am avut o problema pe care n-am putut s-o rezolv,dar sper ca maine sa pot ajunge si eu la waruri

Am auzit ca ai avut o problema,nu e nimica,si eu inca am probleme.

Buna dimineata ! Sa aveti o zi buna !

Neata 69 :D

Hahaaaaa ce plangere mi-a facut bondaru ( @@Nicuu, ) Nu vrei ma sa iau si mute si jail si ban si warn? :)) Vezi ca langa butonul "MultiQuote" ai si "report" pentru forum.

A mai facut si el un +1...numa tu sa faci la ei :)))

@, doamne bă, nu trebuia să-i dai FW lui Biz.... Dipper ăla e chiar nesimțit, erau cu heli pe turf au trecut pe lângă noi și noi trăgeam în ei și după ei au ieșit de pe zonă și au început să filmeze că vezi domne.. tot noi tragem aiurea. Poți să vezi și în video că zice angelx: „zona ai grijă”.

Pe lângă asta, aia nici nu e dovadă clară cum că a tras Biz., poți să vezi aproape în tot video-ul că se trage din mai multe direcții și unele gloanțe se duc pe perete și pe marginea clădirii.

Salut la toti, ziua a inceput bine pentru noi. :

EXkNFA9.jpg

Ha ?! Mai nou se da ban 30 de zile pentru wall ? Daca tine cineva minte, 0neTouch care a intrat la noi si a si luat ban imediat, primise permanent. /:)

@ ElMagico, ba.. ti-am zis sa te astamperi cu /ad-urile astea.. Nu am idee ce /ad ai dat de ai primit ban atat timp si nici nu vreau sa stiu..

@ Soundkiller, ce-i cu demisia aia ? Prin asta demostrezi tu ca esti un adevarat 69 ? Cu demisie ? Stii cum ar suna asta, cu alte cuvinte.. ?

Gen, prietenul la greu se cunoaste.

Buna ziua dragi colegi. ELMagico, "post-hunteru" si totodata "vanatorul de adminii" cum am fost mai nou numit, in data de 14.11.2013 v-a prezenta cateva incompetente de pe acesta comunitate.
Pentru toti adminii cu vechime, va salut si stati pe vine, eu vorbesc acum si nu va fi bine: Din moment ce donez, ce bag bani pe acest joc am tot dreptul sa fiu revoltat "PE Banii Mei" cum un "oarecare" vine si strica toata comunitatea prin incalcarea regulamentelor, iar voi dormiti si va simtiti ofensati. Revin pe seara, in alta sectiune.

Buna ziua dragi colegi. ELMagico, "post-hunteru" si totodata "vanatorul de adminii" cum am fost mai nou numit, in data de 14.11.2013 v-a prezenta cateva incompetente de pe acesta comunitate.

Pentru toti adminii cu vechime, va salut si stati pe vine, eu vorbesc acum si nu va fi bine: Din moment ce donez, ce bag bani pe acest joc am tot dreptul sa fiu revoltat "PE Banii Mei" cum un "oarecare" vine si strica toata comunitatea prin incalcarea regulamentelor, iar voi dormiti si va simtiti ofensati. Revin pe seara, in alta sectiune.

Termina, las-o asa, e mai bine sa o lasi, sfatul meu..

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic