Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru warurile castigate,pacat ca s-a restartat scorul de n-am luat turful de la SFPD si n-am prins atac,sper sa luam maine mai mult.Sa fiti la fel de multi on si o sa fie bine.

GG noua, astazi a fost minune Dumnezeiasca, 22 de oameni la war. Sa vezi cum se ia acum SF. :>

Pacat ca s-a resetat scorul, aveam in jur de 20 de kills si cand sa vad rezultatul (dupa ce a stat ~3 minute sa calculeze).. 2-1, wtf. :|

Felicitari pentru warurile castigate,pacat ca s-a restartat scorul de n-am luat turful de la SFPD si n-am prins atac,sper sa luam maine mai mult.Sa fiti la fel de multi on si o sa fie bine.

Azi dimineata am mai facut cateva duele cu Prody, ieri la fel si s-a vazut azi la war, decat la 1 din cele 3 am avut -1 =))))))

E un progres pentru mine. :))) Pacat ca la ultimul s-a resetat scorul si am avut 0-0 .

Salut, am venit acasa si plec imediat, am intrat sa ma uit pe forum si ce sa vezi, acel "om dedicat' elmagico care a zis ori civil ori aici, s-a dus in verdant.

Nu imi pare rau, ne-a ajutat mult. Jos palaria si multimim!

Salut, am venit acasa si plec imediat, am intrat sa ma uit pe forum si ce sa vezi, acel "om dedicat' elmagico care a zis ori civil ori aici, s-a dus in verdant.

Nu imi pare rau, ne-a ajutat mult. Jos palaria si multimim!

Nu te grabi sa-l judeci, nu este vina lui (ma rog, de fapt este, ca daca nu dadea acel /ad, nu se intampla).

Nu are voie o luna aici, asa i s-a zis de catre Kelton si Vinnie. A zis ca se duce acolo ca sa nu se plictiseasca civil si peste o luna o sa vina inapoi in 69.

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

@,

1. Eu zic ca e bine cum e acum. Nu vad nimic rau in a merge cu vehiculele personale, nu e nici un abuz. Daca e sa faca cineva abuz, face si cu cele ale factiunii, stai calm.

2. Cat despre punctele de interes, nici aia nu-mi place. War-urile presupun kill-uri, nu statul pe o zona de interes. Daca ar fi zona de interes cluckin sau ceva ce e surca de heal, iti dai seama ca toti vor sta acolo.. si doar acolo + abuzuri de heal si altele.

@@E u G e n 9 0, faza cu vehiculele personale face mai mult referire la hely-uri, pentru ca de hely se plang multi.

Cat despre zonele de interes: imagineaza-ti in trecut bataliile si gandeste-te : care se punea pe zona o pastra, nu conteaza cati morti ai avut sau cati ai omorat, daca ai pus stapanire pe zona, e a ta. Oricum cer sustinere mai mult pt faza cu heli, caci aceea este problema mai mare.

Uite ma, cica-s codat.. http://imgur.com/a/3h1VP

Si da, Eujen vs. 5 adversari = R.I.P toti 5. =)))))))))))))))))))))))))))

PS: Dodge, nu te mai iau cu mine.. :(, ca furi kills. :-W --> http://i.imgur.com/5UWFRnT.jpg

@@AnGeLx, Nu e destul de clar pentru tine ? Dupa o sa ziceti ca tot noi am inceput cu posturile.

Nu uitati, nu ne facem reclamatii cu 69 si elc...

Edited by E u G e n 9 0

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic