Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti si fete,cred ca a sosit momentul ...

Cum v-am anuntat si in joc,cred ca joi a fost ultima data cand ne-am mai vauzt,momentan ramane asa,sper sa pot rezolva ceva dar nu prea cred.Voi mai reveni cu un post sa va spun sigur.

Atom, vreau sa iti zic asta daca renunti. Tu ai fost cel mai bun lider pe care l-am avut vreodata, un prieten, si inca esti si chiar vreau sa-ti multumesc pentru toate momentele fericite pe care le-ai facut tu pentru noi. Eu cel putin nu te voi uita niciodata si iti promit ca vom lua tot sf-ul pentru tine. Iti urez multa bafta in ceea ce vrei sa faci, si sper sa te intorci in gang. Nimeni nu poate fii asa cum ai fost tu cu noi. Pwp, si te asteptam inapoi cu mult drag.

Cum v-am anuntat si in joc,cred ca joi a fost ultima data cand ne-am mai vauzt,momentan ramane asa,sper sa pot rezolva ceva dar nu prea cred.Voi mai reveni cu un post sa va spun sigur.

Asta e... sunt momente fumoase si momente mai putin frumoase, eu iti MULTUMESC foarte mult pentru sansa acordata si sper cand nu mai ai probleme sa te reintorci aici .SUCCES in real life

Edited by aS Prody

Baieti si fete,cred ca a sosit momentul ...

Aww sefu',sper ca nu e vorba despre .... :( stii tu ce. Dar daca este vorba despre acest lucru,imi pare rau. :o3 Pentru mine,cat si pt. ceilalti(cred) ai fost un lider de exceptie, cel mai bun lider pe care l-am avut vreodata. Insa,sunt momente in viata fiecaruia cand trebuie sa renuntam la anumite lucruri din diferite motive. Iti pot spune doar..ca nu te vom uita niciodata si sper totusi ca poti ramane alaturi de noi,chiar daca nu ne vei mai fi lider. Nu asta conteaza cu-adevarat,cu lider sau fara lider tu ramai la fel pt. mine. :) Sper sa gasesti o solutie pt. toate problemele pe care le ai acum si sper doar ca nu e nimic grav. :-S

Noi te asteptam inapoi cu drag. Ai grija de tine! >:D<<'>

+ 1 sNrobert pt. ceea ce ai spus. ;;)

Salut noi mei colegii :X ce faceti?

Salut bine,tu? Welcome :)

Ady007 -Nu uita de ce te-am spus azi la antrenament ;) Dupa cum vezi deja e mai bine .

Ghiozdanel -mai mult antrenament!

Miine vom continua sper ca pana miine sa nu fiu praf pe langa voi :D

Welcome celor noi! Noapte Buna ne auzim miine :-H

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic