Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am folosit CLEO maiercuri nu joi . Si regula sa pus de joi .

Multa bafta baietiI si sper sa luati tot SF-ul . Va pupa TATAIE :****

Eu te-am avertizat prin PM-u ala sa dai edit acolo(trebuia sa-ti dai seama ca asa se intampla si cu celelalte poze), bagai o minciuna ca ti s-a dus hardu si scapai de pozele alea de la war si nu mai erai obligat sa le pui la evidenta. Asta e, daca nu sunteti atenti ce sa va fac.

Au o grija verziciunile de "capra vecinului" de nu-i mai satura Dumnezeu, ar fi buni la S.R.I. dar la IQ-ul lor nu au ce cauta acolo.

Salutare, am venit si eu de afara si voi intra in joc imediat.

Edited by rTs Aragaz

Seara buna, trec si eu pe aici sa va spun Sarbatori Fericite si La multi ani!

Multa bafta viitorului lider!

M-am gandit si eu sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi. In anul 2014 sa aveti mai mult noroc si mai multe reusite decat in anul asta si mosul sa va aduca tot ce va doriti.

Se pare ca suntem din ce in ce mai putini in factiune(deeee, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia), dar dupa sarbatori sper sa avem colegi devotati si activi.

Sărbători fericite nabi din șaiș`nouă pier mobs :)) Poate aplic și eu la voi după ce-mi termin unele treburi prin NG.

Vreau să văd SF-ul albastru din ianuarie :> oricum, cu și fără pătratele alea, tot sunteți mai șm3k3ry decât toți :))

Hai, $@Lp@.

Eugen90 lider ! :))

Sărbători fericite nabi din șaiș`nouă pier mobs :)) Poate aplic și eu la voi după ce-mi termin unele treburi prin NG.

Vreau să văd SF-ul albastru din ianuarie :> oricum, cu și fără pătratele alea, tot sunteți mai șm3k3ry decât toți :))

Hai, $@Lp@.

Eugen90 lider ! :))

Multumim HaoS pentru urari, sa ai parte si tu de ele. Pro.

@, Am si eu o rugaminte, nu v-a mai victimizati aiurea ca sunteti penibili :) Dupa cum ati vazut la voi au fost banati 4-5 intr`o singura zi. Tot timpul doar atat stiti sa spuneti "Aia din Verdant rup codurile", da si asta e motivul pentru care voi nu sunteti in stare sa tineti un turf ;) si ca fapt divers pentru voi Rossi a fost testat de 4 ori in 2 zile + Newlife + Silviu. Deci incercati sa nu mai plangeti atat ca nu pica nimic din cer, daca vreti sa aveti LS`u verde munciti si vedeti`va de treaba voastra.

PS: Nu ma bag aiurea fiindca stiu cum sta treaba acolo ;)

Salut acum m`am trezit si eu, ma duc sa mananc ceva sa imi beau cafeaua si ma apuc de facut curat deci ne auzim deseara, poate se alege lideru pana atunci :*

Edited by MC Cristi95

@, Multumim, la fel si tie.

Despre partea cu liderul, asta nu se va intampla. Eu unul inclin sa cred ca cineva, acolo sus, are ceva cu mine.

Daca am invatat ceva din experienta mea pe acest server (destul de mare pot zice), e ca niciodata nu trebuie sa te implici prea mult, niciodata nu trebuie sa incerci sa faci ceva pentru colectivul din care faci parte, niciodata nu trebuie sa incerci sa faci sa fie mai bine.

Au fost zile cand n-am avut /fvr, zile cand ma duceam mai mult singur la war, ca n-aveai cu cine, zile cand am luat apararea multora, desi stiam ca gresesc, dar nu regret nimic.. pentru ca aici, noi cei din 69, obisnuim sa ne numim prieteni. Si un prieten e mai presus de toate.

Si ca o ultima chestie, stii tu, aici, ca si in viata de zi cu zi poate, nimic nu se iarta. Nu exista o a doua sansa.

Tine minte asta. :D

Doresc in mod special sa le multumesc lui Explosive, Trestii si Rasta, pentru ca au avut rabdare cu mine si pentru ca m-au invatat tot ce stiu la ora actuala despre viata in gang.

# Acesta e ultimul meu post aici, pe anul asta. Sarbatori fericite si multa bafta noului lider.

Aveti grija de voi. >:D<<'>

Edited by E u G e n 9 0

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.Cu s-ar spune: "Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc! "

Gangul 69 Pier Mobs dupa RPG2 impreuna cu DemonXAleX va ureaza Sarbatori Fericite!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.Cu s-ar spune: "Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc! "

Gangul 69 Pier Mobs dupa RPG2 impreuna cu DemonXAleX va ureaza Sarbatori Fericite!

Multumim, SF-ul de pe RPG 2 sa fie albastru tot 2014, al nostru mai are putin de asteptat.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna , factiunea El Loco Cartel rpg2 va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi !

Multumim si felicitari pentru lider nabule. =))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic