Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Astazi la 19:45, ma astept sa fiti cu totii in HQ pentru war-uri. Vreau sa aparam ce am castigat ieri si daca se poate, sa mai luam un turf sau doua acolo.

Suntem 40 in gang, sper ca astazi sa fim MINIM 30 online la war-uri.

Cine nu vine si nu are invoire / inactivitate, primeste FactionWarn.

@@rTs Dolaru, Deschide topicul " Membri si sanctiuni ", de astazi, trec la sanctiuni, ca nu se mai poate cu ei. N-am de gand sa astept pana Duminica, cum ai zis tu.

E inacceptabil sa castigam cum am castigat ieri, la o diferenta asa de mica, cand cei din Rifa erau nici 20 online. Unii profita de bunatatea noastra, se duc RAMBO, ca na'.. asa sunt ei, stiu sa faca minus si atat. Isi bat joc de munca mea si a altora care se chinuie sa faca ceva pentru gang-ul asta.

EEEE,maine la warr.

Imi pare rau ca nu am putut veni...

Totusi, eu am o nelamurire. :-? Oare de ce nu ti-a dat ban atunci cand ai gresit ? (in seara cand ai abuzat, gen)

Mie nu mi se pare corect ce fac ei. Cei din Avispa se sinucid intr-o veselie, dar pe ei nu-i mai sanctioneaza nimeni. -_-

http://i.imgur.com/O5bkrrT.jpg SERIOS ?! Cat minus ati putut face fratilor ? :|

@@rTs Dolaru, Te-am rugat ceva.. :) Ori faci ce ti-am zis, ori eu nu ma mai implic in nimic si te las sa faci bors. ;)

Ba Ce mult ii iubesc eu pe Adminii astea.... BINE CA LA AVISPA NU SE UITA NIMENI................. sare jos de fata mea.,,, ADminii se teleporteaza direct pe casa.... Succes La war,, Cred ca imi dau demisia nu mai rezist aici cu ei

Ba Ce mult ii iubesc eu pe Adminii astea.... BINE CA LA AVISPA NU SE UITA NIMENI................. sare jos de fata mea.,,, ADminii se teleporteaza direct pe casa.... Succes La war,, Cred ca imi dau demisia nu mai rezist aici cu ei

=)) cum adica bug abuse? de ce bug ai abuzat?

Ban pentru bug abuse ? De ce bug ai abuzat ma ? Am intrebat un admin in joc si nu mi s-a raspuns.

Te inteleg ma Dodge, asta nu o suport nici eu. I-am dat PM lui Kelton ca ma deranjeaza diferentele pe care le fac adminii din Avispa si mi s-a raspuns ca cica mi se pare mie.

Ma rog, pe moment ma linistisem, am zis " Ma poate are dreptate omu' asta, poate chiar mi se pare mie !? ", dar acum revin la aceeasi parere pe care am avut-o si atunci. :-J

@, Asa e Covrig, m-am schimbat. Dar asta din cauza voastra.

Cand am fost bun cu voi, m-ati luat de prost. Nimeni nu asculta, toti fac ce-i taie capul. Eu zic ceva, voi faceti pe dos.

Asa-i cum zici tu, m-am convins si cu tine. :-J Daca nu ma implicam, ziceati "ce sublider e asta", cum a fost si in cazul lui Adrian28.

Daca ma implic si ma iau de voi cand gresiti, ziceti ca m-am schimbat. Respecta-ma sa te respect, prietene.

Am aproape 8 luni de zile aici, asta e gang-ul meu de suflet.. si n-as pleca in alta parte pentru nimic in lume.

Cei vechi imi dau dreptate si stiu ce zic. Gang-ul asta n-a aratat niciodata mai rau. :-J

Ce-a fost 69 si ce-a ajuns.. Imi pare rau si regret ca am ajuns in situatia asta.

# In momentul de fata sunt indecis, habar n-am ce sa fac. Ori sa-mi dau demisia si sa scap de tot si toate, ori sa incerc in continuare sa va aduc pe linia de plutire.

Bafta.

@, Asa e Covrig, m-am schimbat. Dar asta din cauza voastra.

Cand am fost bun cu voi, m-ati luat de prost. Nimeni nu asculta, toti fac ce-i taie capul. Eu zic ceva, voi faceti pe dos.

Asa-i cum zici tu, m-am convins si cu tine. :-J Daca nu ma implicam, ziceati "ce sublider e asta", cum a fost si in cazul lui Adrian28.

Daca ma implic si ma iau de voi cand gresiti, ziceti ca m-am schimbat. Respecta-ma sa te respect, prietene.

Am aproape 8 luni de zile aici, asta e gang-ul meu de suflet.. si n-as pleca in alta parte pentru nimic in lume.

Cei vechi imi dau dreptate si stiu ce zic. Gang-ul asta n-a aratat niciodata mai rau. :-J

Ce-a fost 69 si ce-a ajuns.. Imi pare rau si regret ca am ajuns in situatia asta.

# In momentul de fata sunt indecis, habar n-am ce sa fac. Ori sa-mi dau demisia si sa scap de tot si toate, ori sa incerc in continuare sa va aduc pe linia de plutire.

Bafta.

Ma nu te inteleg,ma aduci aici sa placi?

Daca pleci esti un las

SI eu am nervi la warr,si cateodata imi vine sa bag demisia,dupa 5 minute,ma calmez imi dau seama ca fac o greseala

Daca pleci esti un mare mare mare nab :3 de nab din partea mea,nu mergi in etapa urmatoare [ROMANII AU TALENT]

@, nu retrag demisia, nu ma simt ca acasa. Si da, m-a adus aici ca sa plec, no-offence Eugen... dar te-ai transformat intr-un "monstru".

Bine, cum zici tu. Eu v-am spus cum sta treaba si ce vreau de-acum inainte. Va place, de bine, nu va place.. iar bine. Sunteti liberi sa va postati demisiile, nu va tine nimeni cu forta.

Vreti sa va faceti de cap ? Eu nu vreau. Ati gresit, sunteti sanctionati. Cam asa sta treaba.

# Cofee, inca nu scapati de mine. Pwp.

Bine, cum zici tu. Eu v-am spus cum sta treaba si ce vreau de-acum inainte. Va place, de bine, nu va place.. iar bine. Sunteti liberi sa va postati demisiile, nu va tine nimeni cu forta.

Vreti sa va faceti de cap ? Eu nu vreau. Ati gresit, sunteti sanctionati. Cam asa sta treaba.

# Cofee, inca nu scapati de mine. Pwp.

Tu deviezi?

Eu nu am zis ca ma bucur ca pleci,eu ti-am zis ca esti un nab daca pleci

M-ai adus aici sa te ajut,acum tu pleci

Si eu vb de ceva tu deviezi in altceva,ce ai omule ?

Edited by ZEW de ZEW CoFFe

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic