Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna celor care sau dus la culcare, neauzim maine. Mai stau sa fumez si eu o tigara si ma bag la somnic.

# Sincer sa fiu chiar nu mi-au placut warurile de azi, trebe sa recuperam maine inapoi ce-am pierdut azi. ;) ;)

Toate ca toate cel mai mult ma amuza i7 ala ii dai 3/3 deagle si el face spam dau magie :)) .. GG pentru turfuri se pare ca ziua de ieri a fost doar o zi mai proasta dar astazi ne-am revenit sper sa luam si noi macar 1 turf azi sa avem si noi topic legende . i7 Da magie :)

Apropo ma baieti ajutati-ma si pe mine unu maine sa imi bagati si mie modurile alea cu arma pe spate si arme colorate:D le vreau si eu si nu stiu sa le bag .. sartexx am vazut ca tu ai speri sa ma ajuti ca daca nu pun hitmani pe tine :*

Ce copii suferinti doamne =))) Omu imi da 3/3 deagle, 10 vs 4 si sufera ca imi da 3/3 :(((( Mi-e mila de de astfel de oameni.

Edited by i7 DauMagie

Lasa-i ma sa sufere in lumea lor ... Nu stiu cum de inainte nu aveau turfuri si acum de cand s-a legalizat CLEO si nu se mai fac verificari cu TW sunt asa tari la deagle ... Lasa-i i7 , nu-ti pune mintea cu suferinzi ...

Apropo membri El Loco , #DamMagie

• Nick-ul tau: Tokys
  • Nick-ul celui reclamat: tinitou si adolfe.
  • Descriere: Imi vedeam linistit de drum,iar ei au venit si faceau DM pe mine fara motiv!
  • Martori: Nu am martori.eram singur
  • Dovezi (screnshot): https://www.youtube.com/watch?v=kAhC49sCQCA

vlc_2014_05_08_18_33_49_609.jpg

• vlc_2014_05_08_18_25_11_578.jpgvlc_2014_05_08_18_24_59_062.jpg
  • Alte precizari?: Cred ca dovezile sunt destul de clare si ca o sa faceti ceva in privinta asta! Va multumesc!

=)))))))))))))) Pe bune?! Waa, oare ce poti sa faci in privinta asta fiind cop? Aaa da, le fac post, nu am /su, dar din pacate, cum am mai zis de nu stiu cate ori, departamentele au ajuns vai de capu lor.

Vai de capu' vostru. Oare cum ai trecut testul de intrare?

Sterge postu ala ca te faci de cacao frate ;)

Buna dimineata! Nu va panicati/suparati/enervati/imbolnaviti ca saptamana asta am pierdut 4 turfuri. De cand sunt eu lider, am fost #1 in SF. Sunt mici "probleme" la mijloc, pe care le vom rezolva. Cand zic probleme, ma refer la FBI corupti la war, abuzuri si alte chestii. Am rugamintea sa fiti seriosi in continuare si sa nu luati in seama ce zic ei pe la discutii. Pana acum erau la pamant si dintr-o data, ei #DauMagie. Sa fim seriosi, discutau despre "#DauMagie" si ziceau ca: "Domne, vorba asta nici macar n-are sens, sunt satul de ea.." si acum au inceput s-o foloseasca si ei. El Loco na avut 10 turfuri de cand exista, eh, au si ei acum. Lasati-i sa se bucure ca le luam saptamana viitoare inapoi, poate pana atunci schimbam si niste reguli.

Deci: Weekend placut si lasati-i sa se bucure, n-are rost sa va enervati, n-aveti de ce. E prima oara si multi, cand fac ceva pentru prima oara, se simt impliniti sufleteste.

Edited by MyAir

• Nick-ul tau: Tokys
  • Nick-ul celui reclamat: tinitou si adolfe.
  • Descriere: Imi vedeam linistit de drum,iar ei au venit si faceau DM pe mine fara motiv!
  • Martori: Nu am martori.eram singur
  • Dovezi (screnshot): https://www.youtube.com/watch?v=kAhC49sCQCA

vlc_2014_05_08_18_33_49_609.jpg

• vlc_2014_05_08_18_25_11_578.jpgvlc_2014_05_08_18_24_59_062.jpg
  • Alte precizari?: Cred ca dovezile sunt destul de clare si ca o sa faceti ceva in privinta asta! Va multumesc!

Hahaha what a noob cop. Dude you have /su command, you can give me wanted whenever u want :)), si, nu am avut drept, am avut wanted 5 pt cop kill, si am facut dm. Cand am avut w3 am luat huntley si am facut db cu tinitou si birdii, Hai $@|_P@. =)))))))

Bonus

Hahahahah good one @, But you forgot to mention those laggers from ELC =))))))))))))).

Neata baietii :* Ne vedem in joc .

Bine ba baiatule ! =))))))))

Salut baieti, mult succes, sa vad tot SF-ul albastru.

Tinem legatura :*

Bafta vorbim !

Welcome celor noi ! Sper sa fiti activi la war-uri cat si in general.

De ce esti lesinat fiule ? :))

Hata la el a facut +1

Sariti cu reportuuuuuuuu'

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic