Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Au innebunit astia cu posturile lor inutile de ziua pruncilor. :-L Multumim, apreciem !

Salutare, 69 Pier Mobs ! A trecut ceva timp de cand n-am mai postat aici.. :))

Acum.. noapte buna aLL :-3

Edited by Ella F o X

Vreau sa va urez mult succes atat pe plan real cat si in joc . Sederea mea aici mi-a facut un renume pe server . 69 Pier Mobs pentru mine a fost prima factiune unde am reusit sa ma fac cunoscut . Cu bune, cu rele , de pe contul meu mare , de pe alt cont mai mic , am reusit sa cumulez un an in aceasta minunata familie . De-a lungul perioadei am petrecut multe momente frumoase , nici nu aveti idee unii dintre voi cum era 69 la inceput <3. Ce sa va spun , chiar ma doare ca am plecat .. insa cand va fii sa plec din GSB si voi vrea inapoi in mafie , 69 pentru mine va fii singura optiune , indiferent de situatia de pe /turfs. Am stat la bine si la greu si voi putea face fata oricarei situatii in aceasta factiune. Multumesc pentru faptul ca m-ai inteles si m-ai lasat sa plec Myair , aveam nevoie de aceasta "odihna" . War-urile in Ls nu sunt extraordinare insa .. Am scapat de asa-zisii "baieti care stiu sa traga si sunt anonimi pe server" . In perioada in care voi lipsii sper sa mai am ocazia sa lucrez cu unii dintre voi si in alte factiuni.

V-am cam plictisit , deci va las . Ne auzim cu bine . Mult succes . SF albastru ;x sau mai bine zis 69 SF .

Un mic cadou pot sa va las pe pagina mea de profil , fiind eventul de 1 iunie ^-^.

http://forum.b-zone.ro/user/50527-vampiii/

Edited by VaMpiii

And at wars why do you have only -5 , -10 ? :)) sorem gay

hahahahahahah razvan +1 adolfaa naba

Salutări!

Am ocazia de a vă anunța că au început înscrierile pentru olimpiada de vară, B-Olympics Summer 2014. Înainte de înscriere vă rog să citiți și să acceptați regulamentul general.

Probele vor fi anunțate în decursul lunii iunie, urmând ca la începutul lunii iulie să înceapă olimpiada propriu-zisă. Momentan nu există o dată anume, dar aceasta va fi anunțată în topicul acesta. Dacă aveți propuneri pentru probe vă puteți exprima aici; cele mai interesante au posibilitatea de a fi introduse. Întrebările și nelămuririle îți au topicul lor aici. Altele vor fi discutate în topicul de discuții unde puteți vorbi pe tema B-Olympics.

Mulțumesc pentru atenție!

O vară plăcută vă urez!

Salutări!

Am ocazia de a vă anunța că au început înscrierile pentru olimpiada de vară, B-Olympics Summer 2014. Înainte de înscriere vă rog să citiți și să acceptați regulamentul general.

Probele vor fi anunțate în decursul lunii iunie, urmând ca la începutul lunii iulie să înceapă olimpiada propriu-zisă. Momentan nu există o dată anume, dar aceasta va fi anunțată în topicul acesta. Dacă aveți propuneri pentru probe vă puteți exprima aici; cele mai interesante au posibilitatea de a fi introduse. Întrebările și nelămuririle îți au topicul lor aici. Altele vor fi discutate în topicul de discuții unde puteți vorbi pe tema B-Olympics.

Mulțumesc pentru atenție!

O vară plăcută vă urez!

6VpYd97.jpg

O sa dam si attack dupa ce recrutam. Pentru ce sa dau attack? Sa mergem sa pierdem? Aveti putina rabdare si dam si attack. Am ramas fara turfs, nici o problema, usor, usor, le luam inapoi. O sa dau astazi attack, probabil, deci, luati in calcul posibilitatea de a trebui sa va prezentati la ora 19:30 in HQ.(mai mult ca sigur)

O zi frumoasa!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic