Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Maine la 19:00 avem antrenament, la ora 20:00 este sedinta saptamanala. Se vor da salarii si cel mai probabil si rank up. Cine nu e prezent pierde aceste privilegii pentru saptamana asta. Totodata cine nu vine si n-are cerere de invoire/inactivitate are FW.

Edited by i7 DauMagie

Maine la 19:00 avem antrenament, la ora 20:00 este sedinta saptamanala. Se vor da salarii si cel mai probabil si rank up. Cine nu e prezent pierde aceste privilegii pentru saptamana asta. Totodata cine nu vine si n-are cerere de invoire/inactivitate are FW.

Hai noroi i7 decand nu a mai postat careva pe aici :)) cum vrei tu sa facem 1000 post ?

Salut baieti! Am postat si eu acum evidenta la arms dealer si am zis sa vad ce mai e pe la discutii! James iti multumesc ca m-ai ajutat cu tintele si imi plac mult modurile tale, super smechere! Armele mele :>, sunt facute cu armscolor sper sa va placa ( M4 http://imgur.com/fkAqA90 ), ( rifle

). Cam asa am pentru toate armele mele! Sal baieti, ne vedem in game!

Mi-am facut si eu About me, daca vreti puteti sa va incantati :))))) DREW BOS BAROS Pan' la os S@L MCC

Esti sef si baros , ba playhard ai vrut sa ne arati ca ai 4kk si ti se misca samp-u cu 20fps la 640 rezolutia ?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic