Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Tu crezi ca eu am ramas ca mi-a dat 2.000.000$ ? :))) Eu cand am intrat aici i-am spus ca am intrat aici sa ajut, sa facem treaba. Daca nu stii despre ce e vorba taci din gura te rog eu frumos.

Ba i7%Magie nu-i lua in seama ma , sunt doar ofticati ca nu ai si ei subleader , si niste arme importante , si apropo ba kha lifa mai vezi-ti ma de treaba ta

Ii e somn ma lui Kha Lifa ala. Ma lasi? Omu e valoare mare pe samp, in viata reala tot parizeru e forta.

:)))) Lasa-i ma sa se simta si ei bine cred ca daca au tot SF sunt buni , oricum la o mafie nu conteaza numai teritoriile ,am mai invatat si eu cate ceva ;)

Salut baieti,imi pare bine sa va cunosc.

Am vazut ce s-o intamplat cu cei din Avispa si imi pare foarte foarte rau.Parerea mea este ca adminii nu o procedat corect,pentru ca scri intr-un loc nepermis,se lasa cu warn pe forum am experimentat asta...,dar nu uninvite de la leader,mi se pare penala faza.

Logic ar fi,ba suntem preteni in real,am incredere in tine,iti dau bani numa stai aici,nustiu ce-o inteles adminii,dar sincer din ce-o fost B-Zone si ce-o ajuns,este maaare diferenta... :(

Whatever... ne auzim in game.

Edited by S4F BogdiD

Ba bogdi nu a fost ma asa cum crede lumea ;)

Remember Myair ;)

Edited by rTn iLive

Si eu ma gandeam ca no,is prieteni,daca este si-ar da conturile intre ei,banii aia poate ii trebuiau,amu toti cica s-o uitat la log si repede,ba astia 2 fac invarteli.

Nesimtiti...

Bafta MyAir !, Brofist ;) naspa ca nu apucai sa te vad in actiune :P

Edit: Baaaaa,sper ca I7 nu iese ... :(

Edited by S4F BogdiD

Myair : Pare rau ca s-a lasat asa urat azi si ca ai pierdut functia pt care ai muncit atata timp , vreau sa-ti multumesc pt sansele acordate si pentru primu meu rank 3 :X . Poate vii aici in factiune si o sa-l ajuti pe noul leader , care cred ca stiu cine va fii , ai grija de tine in continuare , pacat ca n-ai ramas rank 5 , totusi Kelton zic eu la faza asta a procedat gresit , bafta si sanatate , sper sa mai te joci samp cu noi si poate bagam si un barbut :)) , sper sa te mai vad pe joc ;)

Salut baieti... imi pare rau de MyAir chiar nu merita o astfel de sanctiune.. daca ii dadea suspend pe forum doar atat era mai bine, daca as putea face ceva sa il aduc inapoi in postura de lider l-as aduce.. dar nu pot. Oricum o sa ne gasim un lider cat de curand si o sa ne revenim noi!! Uitati, acum cateva minute mi-am pus niste moduri de arme noi sper sa va placa poate le puneti si voi.. cum vreti http://imgur.com/a/9UNbp Vreau sa iti multumesc MyAir pentru sansa acordata sa fac parte din aceasta factiune si sper sa intri la loc sa ne ajuti la waruri si chiar sa devii din nou lider! Bafta, ne vedem in game!

Salut baieti... imi pare rau de MyAir chiar nu merita o astfel de sanctiune.. daca ii dadea suspend pe forum doar atat era mai bine, daca as putea face ceva sa il aduc inapoi in postura de lider l-as aduce.. dar nu pot. Oricum o sa ne gasim un lider cat de curand si o sa ne revenim noi!! Uitati, acum cateva minute mi-am pus niste moduri de arme noi sper sa va placa poate le puneti si voi.. cum vreti http://imgur.com/a/9UNbp Vreau sa iti multumesc MyAir pentru sansa acordata sa fac parte din aceasta factiune si sper sa intri la loc sa ne ajuti la waruri si chiar sa devii din nou lider! Bafta, ne vedem in game!

Urate sunt fara suparare poate se vad asa de la tine ;)

Imi pare rau MyAir pt ca ti-ai pierdut functia... Pe mine m-ai primit acum o luna in factiune la level 11 cand nu fusesem intr-o factiune anterioara si nu aveam prea multa experienta, dar tu mi-ai acordat o sansa si si nu te-am dezamagit. Mi-ai acordat o sansa cand multi altii nu ar fi facut-o, iar pentru asta iti multumesc. Nu te voi uita, MyAir!

Da ILive, poate sunt urate nu iti plac tie, mie oricum nu imi pasa de parerea ta, deoarece stiu ca orice am eu sau ce fac eu tie nu iti place si niciodata tu nu vei fi de acord cu mine.. asta e, nu iti plac ti-ai impartasit parerea cu noi si apreciez asta.. sa sti ca indiferent ce ai spune despre mine nu ma intereseaza, asa ca Noapte Buna. Eu ies baieti, ne vedem maine Salut si Noapte Buna la toti!

Da ILive, poate sunt urate nu iti plac tie, mie oricum nu imi pasa de parerea ta, deoarece stiu ca orice am eu sau ce fac eu tie nu iti place si niciodata tu nu vei fi de acord cu mine.. asta e, nu iti plac ti-ai impartasit parerea cu noi si apreciez asta.. sa sti ca indiferent ce ai spune despre mine nu ma intereseaza, asa ca Noapte Buna. Eu ies baieti, kne vedem maine Salut si Noapte Buna la toti!

Ma sincer urate nu-s,eu apelez pentru moduri de la Gamemodding,au moduri cu auto-instalare si is chiar bune deacolo.

O intrebare,am inteles ca saptamana viitoare este saptamana B-Zone de 6 ani,se fac war-uri?

Noapte buna all!

Ma sincer urate nu-s,eu apelez pentru moduri de la Gamemodding,au moduri cu auto-instalare si is chiar bune deacolo.

O intrebare,am inteles ca saptamana viitoare este saptamana B-Zone de 6 ani,se fac war-uri?

Noapte buna all!

Se fac asa mia zis vinnie dar s ar putea sa'putem veni pe la activitati sau ce fac ei ca warurile de luni o sa fie seara deci nu mai e problema de somn ;)

Se fac asa mia zis vinnie dar s ar putea sa'putem veni pe la activitati sau ce fac ei ca warurile de luni o sa fie seara deci nu mai e problema de somn ;)

Neatza!!

Cum adica? De Luni incolo vor fi seara ?

Noi ne continuam activitatile fara niciun fel de problema, nu? Intreb asta pentru ca sunt cateva schimbari. Noi nu avem lider, se schimba programul si nu se stie sigur...

Adica..maine la ce ora avem waruri?

Hai noroi ,omxic warurile vor fi de maine seara , inca nu avem dar putem avea waruri daca leaderul se alege pana in seara asta ,attack-ul mi se pare ca se se poate da dupa 13 ;)

Ne auzim in game daca mai ai vreo nelamurire sau aici sa mai fac si eu +1 :))) :*

Multe event-uri SMS cu textul "La multi ani B-Zone", in rest nu e nimi

c nou.

Cred ca ma culc, deci noapte buna, sa avem o zi buna maine.

Noapte buna fratele meu ne auzim maine daca nu, poimaine cand ajung in Germania. Vedeti ca maine dau attack !!!!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic