Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pai in afara de tine, omxiC care aveti inactivitate si ThE.TeRmiNaToR care are invoire restul ar trebui sa intre si am fi 32. Dar oricum inca vreo 5-6 vor fi absenti...

EDIT: Bravo baieti! 10 turf-uri!!! Mi-a placut ca am fost 28 azi online, sa tot fim asa. EvilSeph, ne-am descurcat si fara tine dar ne-a fost ceva mai greu. :)))

Ok, eu am iesit. Ne auzim maine in-game. Noapte buna!

Edited by VIP Francezul69

Neata! Hai ca poate azi luam si noi CNN-ul, ca Jizzy oricum il luam si am avea mai multe turf-uri ca El Loco. Dar ca sa luam CNN-ul trebuie sa fim multi. Oricum, bafta. Ne auzim in-game cand ies de la scoala.

Priviti partea buna: Macar avem mai multe turf-uri ca ieri. Oricum luam noi si CNN-ul altadata. Mai bagam si noi 3-4 playeri si aia e. Hai ca ne auzim maine. Noapte buna! #AVISPA_FACTIUNE_PASNICA

Hai Eviluta sa dam magie :)) ce faci ne lasi singur ? Maine trb sa le dam calumea la ELC sa le aratam ca suntem mai buni ca ei dai dq de codati ca pana la urma li se infunda si o sa ia ban pe capete, mereu e asa odata ce ai bagat codul ai zilele numarate. Maine sa ii rupem sa castigam tot :)) poate facem rost si de niste membrii noi dar pana atunci sa batem cum putem.

Neata! Hai ca m-am trezit si eu. Ce mai faceti? Hai ma ca astazi dam magie la ELC.

PS: Are Silviu. inactivitate.

Auzi ma, ne fac astia din ELC slabi. Hai ma sa le dam magie in seara asta sa vada ei cine sunt $efii in SF.

Hai azi toti la war toti si incercati sa nu muriti ca ei fara Silviu. sunt devorati ca shaorma. Azi dati tot ce puteti la war.

Abia astept sa-i vad azi pe ELC la war fara Silviu. si sa vedem ce zic dupa la discutii. :))

Tare as vrea sa pot sa postez si eu la discutiile lor. :)

@, numai tu? :)) Ce le-as zice si eu vreo doua sa le elimin putin din arfe.

Bine ideea este ca ambele ganguri sunt puternice si mie chiar imi plac warurile cu ei. De asemenea intre noi exista si un conflict psihologic, care pare tensionat, dar asta ne ofera si satisfactia victoriei.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic