Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

$@|_ baieti, suntem pe locu 2, saptamana viitoare trebuie sa castigam tot si sa prindem atac zilnic, pe avispa deja i-am desfiintat din SF si de pe mapa, mai trebuie sa ii desfiintam si pe codatii de ELC si ne-am facut treaba! Ne vedem in game $@|_ |>@!

$@|_ baieti, suntem pe locu 2, saptamana viitoare trebuie sa castigam tot si sa prindem atac zilnic, pe avispa deja i-am desfiintat din SF si de pe mapa, mai trebuie sa ii desfiintam si pe codatii de ELC si ne-am facut treaba! Ne vedem in game $@|_ |>@!

Defapt, ELC-ul a desfiintat Avispa din SF, avand in vedere ca ei le-au luat mai multe turf-uri si mai ales HQ-ul dar nu are importanta asta. Ceea ce conteaza e ca saptamana viitoare putem lua SF-ul, mai greu, dar putem daca intra toti la war.

O sa monitorizez si eu cine merge rambo cand este nevoie.

Va rog platiti amenzile, ele reflecta cat ati ajutat factiunea intr-o saptamana. Daca ajutati factiunea si nu faceti -, nu veti primi nici amenzi, deci nu veti avea nimic de platit.

Mai bine stati grupati cu echipa decat sa mergeti rambo si sa faceti -, decat sa stati grupati si sa fiti ori pe 0, ori pe +, cazuri care sunt bune oricum.

Cine nu plateste amenda pana diseara la 1:00 va primi Avertisment Verbal, sper ca acest lucru va va ajuta sa va dati seama ca daca faceti rambo nu va ajuta la nimic.

In maxim 2 saptamani, SF-ul trebuie sa fie albastru, asa ca vreau sa facem tot ce ne este in putinta sa facem asta!

Edited by SQ James DauMagie

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic